Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wytrzymam:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: ale radocha :laola: :laola:

dziękuję za wspaniałe wieści!kocham życie :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Yboty, tylko nas nie opuszczajcie, wysyłajcie wieści, zdjęcia ...........ona jest trochę tez NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaka wspaniała nowina.................tyle dni czekania.............

Posted

O matko, super!!! :multi:

No popatrzcie, jak się mnie ta wasza niedobra suka słucha :evil_lol: Wystarczyło, że napisałam, że ma się dać złapać i voila - złapana :evil_lol: ;)

Supergoga, gratulacje :klacz:

Posted

lena_zet supergoga jest w drodze do Konina,za kierownicą wiec to nienajlepszy pomysl teraz do niej dzwonic.Wszystkiego sie dowiemy,cierpliwosci.Najwazniejsze ze Bordie zlapana

Posted

Słuchajcie a może tak na wszelki wypadek na droge powrotna dac Bordi jakiegoś lekkiego otumaniacza?
W końcu sunia wałęsała sie cały miesiąc i nie ma pewności, że na jakimś postoju nie zachce jej się zwiać z samochodu. Szelek Yboty nie maja a z obrozy może sie wyrwać. żebym qurcze wcześniej weszła na topik to mam szelki i mogłam pozyczyć. Sama na siebie jestem zła :mad::diabloti:

Posted

Boję się cieszyć, już chwilami wątpiłam w to czy ona da się złapać. Ale radocha, az sie poryczałam. Jezu, żeby tylko dojechała do domku. Trzymam kciuki.

Posted

Wspaniałe wiadomości :multi: . Gratulacje dla całej ekipy poszukiwawczej. Wasza determinacja, cierpliwość i wytrwałość w końcu zaowocowały- nie mogło być inaczej :lol:

Guest Mrzewinska
Posted

A ja bardzo prosze o super dokladny opis techniczny wszelkich podjetych dzialan - absolutnie wszystkich - od najrozmaitszych ogloszen do sledzenia, dokarmiania itd. I oczywiscie opis szczesliwego finalu. To bedzie najlepszy poradnik dla ludzi, ktorym pies zaginie - co i jak mozna i trzeba robic.

GRATULACJE za niesamowita wytrwalosc i wiare.

Zofia

Posted

Bardzo się ciesze,że sunia zostałą złapana. Wszyscy na to długo czekaliśmy,a zwłaszcza YBOT i osoby,które ją łapały. Świetnie,że się udało i mam nadzieje,że teraz sunia rozpocznie szczęśliwe życie.:multi: :lol: :multi: :lol:
Czekam na dokładną relacje ze stanu suni i łapania jej.:lol: :multi:

Posted

[quote name='asiuniap']Super Ciotka Goga jest teraz w drodze, więc Aniu, trochę cierpliwści :eviltong: Gosia nie może zatrzymać Bordie, bo swoją sunie ma bardzo chorą, dlatego Yboty jadą teraz po Bordie.
Aha, Ybot kazała mi zapytać na forum, czy sa jakies plany czy my mamy ja zabrac do siebie bo moze WLASCICIELKA ewa_m ma inne plany...to nie jest nasz pies -prawnie...

Cieszę się że psinka w końcu złapana, ale przez cały ten wątek zastanawiałam się jak tak można? Ilu ta sunia ma właścicieli? Nie miał kto podejmować decyzji co do sposobu łapania Bordie, bo nie było wiadomo kto za nią odpowiada. Miałam nadzieję że to już ustalone, a tu jednak...Naprawdę dziwna sytuacja.