Witokret Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Mam pytanko - czy dalej zamierzacie strzelać do suni ???? Quote
LALUNA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 JA bym wolała klatkę, moze w tym śmietniku na Esso ustawić i pilnować, można tez pogadać z pracownikami aby doglądali klatki w końcu 500 zł piechota nie chodzi. Quote
Witokret Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Qrcze no bo ja się strasznie martwię, że ona się już na dobre zrazi do ludzi :shake: Quote
Beata J. Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 No to ja też się dołączę do tych z ogromnymi obawami co do próby odstrzału z zastrzykiem. Zresztą wcześniej było sporo takich sygnałów, że to jednak nie najlepsze wyjście z dużym zagrożeniem. Czy np. Dr Niziołek wypowiadał się na ten temat? Gdyby tak Ybotki mogli się wybrać na wycieczkę do Poznania... Quote
LALUNA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Beata J. napisał(a):Gdyby tak Ybotki mogli się wybrać na wycieczkę do Poznania... To by było najlepsze rozwiazanie. Ybotki moze jednak? Ona tylko Wam jeszcze moze zaufac, ale im dalej tym zapomni o Was i dalej bedzie się bląkać. Ona Was naprawde bardzo potrzebuje i bez wzgledu jakby sie Supergoga nie starała to Bordi szansa jest tylko w Was, tylko Wy mozecie odmienić jej los. Niestety ogłoszenia moga być wrogiem Bordie bowiem ludzie chcac ja złapać za nagrodę mimowolnie ja przepędzą. Jest jednak szansa ze jesli ona sie na tych ogródkach ukrywa to przybiegnie na głos Ybotów sama. Quote
Karolcia75 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Suńka daj się złapać!!! Czekają na Ciebie;) Quote
lena_zet Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='LALUNA']To by było najlepsze rozwiazanie. Ybotki moze jednak? ale yboty pracę muszę rzucić, zwierzęta zostawić i jechać do poznania?przecież mogą tam mieszkać nawet tydzień, dwa i jej nie zauważą :( a przecież nie zamieszkają w kojcu na działkach. Quote
LALUNA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 przecież mogą tam mieszkać nawet tydzień, dwa i jej nie zauważą :( Nie musza jej zauważyc, wystarczy ze ona ich usłyszy. To ze jej nie widać nie znaczy że gdzies sie nie ukrywa na tych działakach przed ludzkim wzrokiem. Ale ucho psie jest bardzo czułe, usłyszy ich. Quote
lena_zet Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 eh, może to i metoda.Ja już wszystko widzę w czarnych kolorach. Quote
LALUNA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 lena_zet napisał(a):eh, może to i metoda.Ja już wszystko widzę w czarnych kolorach. To jest jej szansa, ona jest zagubiona i coraz bardziej nieufna do ludzi, za moment zrobi sie z niej mały dzikus który nie bedzie pamietać nawet tych kilku szczęsliwych dni u Ybotów, nie bedzie ich pamietać, jedno co bedzie pamiętac to to że znowu ją człowiek zostawił - oddał. Ona nie rozumie ze Drabster miał jej dać dom, ona tylko to pamięta ze znowu człowiek ja zawiódł i porzucił. Ja się boje każdego dnia gdy tu zaglądam ze Supergoga powie ze nie ma czasu na jej szukanie, ze znalazła jej zwłoki w rowie, że sunia gdzieś tam leży i umiera. To jej kazdy dzień moze przyniesć. Wszystkim tu nam Bordie jest bardzo bliska ale ona o tym nie wie, ona tam jest najbardziej samotnym porzuconym psem. Mam tylko nadzieje że Supergoga jednak dotrwa do końca i uda jej sie cudem złapać Bordie. ALe chyba juz tylko cud moze sie zdażyc aby wszystko skończyło sie szcześliwie. Quote
Tata-Ybot Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Przykro nam bardzo, że musimy to powtorzyć kolejny raz ale nie mamy możliwości pojechania do Poznania. Quote
LALUNA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Wiec czekamy na wiesci od Supergogi oby jej sie udało, pewnie tam bidula siedzi z wetem i czatuja na Bordie, oby dzis mieli szczescie, cała trójka. Trzymamy kciuki Quote
Tata-Ybot Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Trzymamy. Ale nie możemy wymagać od Gosi więcej, niż jest w stanie zrobić. Poświęca wolny czas a czasem także i pracę - szukając suni. Ale gdzieś musi być kres. Szczególnie, że pieska podobno tam już nie ma. Quote
supergoga Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Musicie uzbroic się w cierpliwość. Obiecuje że wszystko napiszę, jak będę miała o czym. Dzis nic nowego nie mam do przekazania. A stwierdzic, że nie będe miała czasu czy ochoty na działanie w sprawie Bordie może tylko ktoś kto mnie nie zna :mad: :mad: :mad: Do Was prośba - kciuki i nic więcej. Quote
LALUNA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 supergoga napisał(a): A stwierdzic, że nie będe miała czasu czy ochoty na działanie w sprawie Bordie może tylko ktoś kto mnie nie zna :mad: :mad: :mad: Do Was prośba - kciuki i nic więcej. Supergoga z radością trzymamy Cie za słowo. :buzi: A kciuki trzymamy i to bardzo mocno.:kciuki: Co z tym blokiem? Jest szansa ze z stamtąd możesz wiecej zobaczyc? Quote
ata Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 LALUNA-prosba od supergogi -trzymac kciuki i nic wiecej:nono:;) Quote
Monia70 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Qurczę.............. Gosieńko , jestes cudowna w tym co robisz :calus: ( a i bez tego tez ) Jak Quote
Beata J. Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 lewana napisał(a):No i co? No i znowu nic. Smutno... Co raz smutniej się tutaj robi.:shake: Może dzisiaj jakaś nadzieja???? Quote
Sylka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Pare godzin temu dzwonil do mnie kolega, ktory byl na stacji Esso bardzo wczesniej rano dzisiaj. Miska pusta, a dookola miski slady lapek duze i male:-) Ale jaka wielkosc to wiecie tak trudno przez telefon opisac:-( No i tez niewiadomo czy to psy ktore poszly na spacer, czy jakies bezpanskie:-( Quote
Witokret Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 LALUNA napisał(a):To moze tę klatke tam ustawić? i liczyć na to, że Bordusia się naje, napije i wskoczy do klateczki czekając aż ciotki po nią przyjadą... ;) Quote
Drabster Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 bordusia była widziana w pewnym miejscu 4 razy i za każdym razem dostała jedzonko nie pozwala podejść do siebie na bliżej niż 2 metry chodz jedzenie z ręki już porwała.Panowie przyzwyczajaja ja do siebie. i to narazie na tyle Quote
Recommended Posts