Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani ja bym sprobowala ja zwabic na jedzenia,skoro przyszla na stacje to pewnie jest glodna.Porozstawiac miski w okolicy i przy kazdej niedaleko czlowieka-tylko trzeba wiecej ludzi.Kurcze gdybym mieszkala w Poznaniu juz bym tam byla.

Posted

YBOT zadzwon do nich niech ja otocza-moze ludzie z Esso by pomogli?Niech otocza ją kolem!!!!!Albo moze zastrzyk ze srodkiem usypiajacym wystrzelic!!!!
A moze ktos ma plytke z glosem taty Ybota?

Posted

najlepiej klatką-łapką, ale to trzebabyłoby na spokojnie- jak się zestresuje to i tak nie wejdzie:shake:
Może niech jedna osoba spróbuje powoli się do niej zbliżyć z jakimś przysmakiem? Bo jak wiele osób będzie biegło w jej stronę, ucieknie na pewno. Może warto zadzwonić po kierowcę ze schroniska, żeby przyjechał z takim specjalnym urządzeniem do łapania psów- można mu przecież za taki kurs zapłacić potem.

Jej, strasznie sie cieszę, że to ona

Posted

YBOT zadzwoncie do schroniska lub prywatnej jakiejs lecznicy zeby ktos podjechal z nabojem usypiajacym!!!!!!!!!!!!Zaplacimy!!!!!!!!!TYLKO SZYBKO!!!!!Kurde czemu ja tak daleko mieszkam>>>>>>>>>

Posted

O ludziska ale thriller. Żeby tylko im nie zwiała! Ona na pewno musi być głodna - najlepiej byłoby ją pewnie zwabić na jedzenie - mają tam coś? Trzymam kciuki, żeby się udało!

Posted

Niestety jestem bardzo chora i nie mogę wyjść z domu :-(.
Spróbujcie zadzwonić do schroniska na Bukowską, ale nie wiem, co z tego wyjdzie... Jeśli ktoś oficjalnie zgłaszał tam zaginięcie Bordie, to może pomogą, z tym, że w weekendy są tam tylko dyżurni i nie wiem, na ile mają natychmiastową możliwość wyjazdu (i tak kilka razy dziennie jeżdżą po psy). Nie wiem też, czy ktokolwiek poza wetem schroniskowym może posługiwać się "pistoletem" ze środkami usypiającymi, a w soboty i niedziele lekarz nie pracuje.

Posted

kurr...... mac!!!!!!!!!Zadzwonilam do schronu w Poznaniu a pan mi powiedzial ze dzis nie moga podjechac z nabojem bo nie ma lekarza-dopiero jutro.Cholera!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
kurr...... mac!!!!!!!!!Zadzwonilam do schronu w Poznaniu a pan mi powiedzial ze dzis nie moga podjechac z nabojem bo nie ma lekarza-dopiero jutro.Cholera!!!!!!!!!!!!!

Ano właśnie :-(. A to, co mają, to niestety raczej wystraszyłoby Bordie doszczętnie, bo i tak musieliby do niej podjeść b.blisko...