YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 qrcze dzieci by pomogly ale skad sie bierze dzieci:crazyeye: ? harcerzy zalatwiala Malgosia wlasnie, cholera.....no. Quote
lena_zet Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 słuchajcie!może puścić łańcuszek do wszystkich co się wyświetlą na gg z poznania????z linkiem do strony na dogomanii i z zapytaniem czy przypadkiem nie widział? Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='YBOT']qrcze dzieci by pomogly ale skad sie bierze dzieci:crazyeye: ? harcerzy zalatwiala Malgosia wlasnie, cholera.....no. Ybot przykro mi ale zaraz zostanę bez internetu do poniedziałku. Ale spróbuj tu http://www.poznanwilda.zhp.pl/strona/index.php?mod=akt&sek=bylo http://www.jezyce.zhp.wlkp.pl/index2.php Quote
konisia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ja jestem "za" łańcuszkiem. Każde rozwiązanie jest dobre. Ybot wysłałam pw. Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='YBOT']qrcze dzieci by pomogly ale skad sie bierze dzieci:crazyeye: ? harcerzy zalatwiala Malgosia wlasnie, cholera.....no. Pisalam wcześniej, że można by szkoły oplakatować, ale brakuje nam rąk i nóg do pracy w Poznaniu:placz: :placz: :placz: Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Napiszcie prośbe do tych harcerzy co podałam stronki jeszcze jedna http://www.wosp.poznanwilda.zhp.pl/index.php?sek=sztab Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dzieki Beata bo ja na wylocie. JAk to dobrze mieć swoja imienniczke w odwodzie. pozdrowionka Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 pomocy pomocy......Poznan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Musialam zrobic to Gniezno, bo by mi spokoju nie dało: 1. Urząd Miasta-Straż Miejska 2. Urząd Gminy 3. Straż Pożarna 4. Gimnazjum NR 4 5. Radio Gniezno 6. Radio Plus 7. Taxi 919 8. Hotele Mieszko i Gewert Policja nie miała maila, jutro postaram sie tam wysłać fax. Dałam ogłoszenie na portalu internetowym e-gniezno Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 YBOT napisał(a):napisalam do harcerzy.... No to harcerzy zdublowalyśmy, ale to nic. Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 no Ciotkaaaaaaaaaaaaaaaa...genialna jestes!!!!! i jakas taka....poukladana:loveu: , brawooooo! a harcerzom nie zaszkodzi:) Quote
PaniMagda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Właśnie sjie skontaktowałam z ojcem - Kraków , który mi przypomniał ,ze mam daaaaleka ciotkę w Poznaniu na ul.Wierzbięcice. Jej dorosłae /30 l/ dzieci to HARCERZE!!!!Tacy co wiecznie działają! Juz do niej napisałam maile a jak tylko złapię ją w domu to pogadam przez tel..Do wieczora sprawa będzie ruszona. Przynajmniej tyle! Będę w kontakcie Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, a harcerze obmailowani!!!!!! moze cos sie ruszy....to jest DUZO ludzikow przeciez!!!! Ciociu PaniMagdo, jakby co - macie plakaciki i informacje? Quote
PaniMagda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='YBOT']HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, a harcerze obmailowani!!!!!! moze cos sie ruszy....to jest DUZO ludzikow przeciez!!!! Ciociu PaniMagdo, jakby co - macie plakaciki i informacje? Wystarczy to co jest tutaj- to poznaniacy, jak wejdą tu to Was znajdą a poza tym dadzą sobie radę DOBRE CHĘCI!!!!!!!!! I UDA SIE!!! Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 OBY!!!!! to w koncu 2 tydzien sie zaczal:( a to chuchro gdzies tam lata glodne.....ehhhh Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 DRABSTER ale my o tym nr.telefonu nie zapomnimy!!! Czy podasz go wreszcie??? Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 LALUNA napisał(a):DRABSTER ale my o tym nr.telefonu nie zapomnimy!!! Czy podasz go wreszcie??? Tak, poda do swojego szwagra chyba. Nie dość, że imienniczka to jeszcze świr Border Collie Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 do gory latawico......jak przyjda poznaniacy to maja Cie widziec na czele wszystkich watkow!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Misha&Malut Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 a ja nadal zapycham serwer AE tego jest tysiące ehhhh Quote
PaniMagda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Słuchajcie, jak odezwa sie do mnie Ci harcerze z Poznania to czy moge dac im telefon do kogos z naszych w Poznaniu? Żeby sie dogadali co mają robic. Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 misha....a nie mowilam;).....ja tez wyslalam setki w sumie.....kazdy mail osoby prywatnej sie liczy!!!! Quote
Recommended Posts