XWegaX Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 http://www.psy.mgt.pl/new/viewtopic.php?p=51659#51659 odpowiedź na moje ogłoszenie... Quote
Beata J. Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Pamietajmy, że gdziekolwiek BORDIE jest, to nie musiala tam dotrzeć na własnych łapkach-ktos mógł ją tam zawieźć. Quote
PaniMagda Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Powrzucam banner Bordie do wszystkich mozliwych schronisk na trasie i jakie tylko znajdę w necie Quote
XWegaX Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Może warto, aby ktoś z siedzących głębiej w temacie zarejestrował się na tamtym forum i pogadał z tamtą dziewczyną? Quote
PaniMagda Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 XWegaX napisał(a):Może warto, aby ktoś z siedzących głębiej w temacie zarejestrował się na tamtym forum i pogadał z tamtą dziewczyną? jasnowidz powiedział że wiadomość bedzie od kobiety!!! Quote
Majorka_2005 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 przeciez z poznania do gniezna nie jest az tak daleko, zawsze istnieje szansa ze zostala tam zawieziona :( Bordunia wracaj juz Quote
XWegaX Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='PaniMagda']jasnowidz powiedział że wiadomość bedzie od kobiety!!! moja drugoimienniczka ;) Patrycja z całą pewnością jest KOBIETĄ :multi: Majorka- zgadzam się Quote
XWegaX Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 dodałam niunię na stronę Super Expressu i na Dogs.pl Quote
PaniMagda Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 wysłałam prosbe o pomoc i krótka informacje łacznie z bannerem Bordie do 12 schronisk z prosba o przekazanie dalej Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Czy Drabster podał ten telefon do kierowcy? Mówił ze moze go podac, wiec co stoi na przeszkodzie ze nie podaje? Quote
PaniMagda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 YBOT napisał(a):p-o-d-n-o-s-i-m-y dalej cisza.............. Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 obawiam sie ze tak cicho moze pozostac....moze psa ktos przygarnal? i wcale nie chce oddac (to ten lepszy wariant) Quote
agatazielinska Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Wrzuciłam informacje o Bordi na forum schroniska w Wieluniu. az Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 dzieki dzieki Wam wszystkim za Wasze starania.....Wy jeszcze macie jakies pomysly....my juz sie czujemy sparalizowani po tej "wycieczce" do Poznania:( zobaczylismy na wlasne oczy GDZIE niunia uciekla i gdzie mogla pobiec....w sumie czy tam czy w Kazahstanie...to dla mnie - warszawianki wsio rawno!:( ale poki nadziei - poty pokoik czeka... Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 YBOT napisał(a):moze psa ktos przygarnal? i wcale nie chce oddac (to ten lepszy wariant) Jezeli znalazła szczęsliwy dom to przeciez nie musi oddawac, niech tylko da znać, ze z sunia wszystko w porządku i ma sie dobrze. Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 oczywiscie....byleby miala dobrze a to lozkowa i kolankowa hrabina jest! Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Co myślicie o tym Gnieźnie? Może warto pójść tym tropem..... To chyba nie bedzie nawet 50km. Halo jest tu ktoś z Gniezna? Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 kazda nadzieja to nadzieja....ale tydzien temuw Gnieznie? dopiero minal tydzien? takich psow sa setki....ona nie wyglada jak pies rasowy.....czy ja wiem???? zaraz zobacze kto tu jest z Gniezna.... Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Można by powiadomić wszystkie schroniska w okręgu 200km. Wysłąć mailem zdjecie i poprosic o powiadomienie. Przeciez nie mozna wykluczyc ze ktoś znalazł ja po drodze jadąc samochodem i oddał dalej do schroniska. To ze jeszcze jest w Poznaniu w okolocy ul. Bolka wiemy tylko na podstawie info. od Drabstera. ALe chyba do tej pory nie zdecydował sie podać nr.tel. tego kierowcy od którego miał te informacje. Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 nie wyszukalo mi nikogo z Gniezna...:( Quote
Beata J. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='YBOT']kazda nadzieja to nadzieja....ale tydzien temuw Gnieznie? dopiero minal tydzien? takich psow sa setki....ona nie wyglada jak pies rasowy.....czy ja wiem???? zaraz zobacze kto tu jest z Gniezna.... Ybot, ona nie musiała tam pobiec - mogła pojechać. To znalazłam tak na szybkiego www.gniezno.com.pl Quote
LALUNA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 http://www.goldenretriever.pl/wykaz.htm Na szybko znalazałam schroniska i tel. Moze sie przydadza. Quote
Recommended Posts