Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

XWegaX napisał(a):
Może warto, aby ktoś z siedzących głębiej w temacie zarejestrował się na tamtym forum i pogadał z tamtą dziewczyną?

jasnowidz powiedział że wiadomość bedzie od kobiety!!!

Posted

[quote name='PaniMagda']jasnowidz powiedział że wiadomość bedzie od kobiety!!!
moja drugoimienniczka ;) Patrycja z całą pewnością jest KOBIETĄ :multi:

Majorka- zgadzam się

Posted

dzieki dzieki Wam wszystkim za Wasze starania.....Wy jeszcze macie jakies pomysly....my juz sie czujemy sparalizowani po tej "wycieczce" do Poznania:( zobaczylismy na wlasne oczy GDZIE niunia uciekla i gdzie mogla pobiec....w sumie czy tam czy w Kazahstanie...to dla mnie - warszawianki wsio rawno!:( ale poki nadziei - poty pokoik czeka...

Posted

YBOT napisał(a):
moze psa ktos przygarnal? i wcale nie chce oddac (to ten lepszy wariant)

Jezeli znalazła szczęsliwy dom to przeciez nie musi oddawac, niech tylko da znać, ze z sunia wszystko w porządku i ma sie dobrze.

Posted

kazda nadzieja to nadzieja....ale tydzien temuw Gnieznie? dopiero minal tydzien? takich psow sa setki....ona nie wyglada jak pies rasowy.....czy ja wiem????
zaraz zobacze kto tu jest z Gniezna....

Posted

Można by powiadomić wszystkie schroniska w okręgu 200km. Wysłąć mailem zdjecie i poprosic o powiadomienie. Przeciez nie mozna wykluczyc ze ktoś znalazł ja po drodze jadąc samochodem i oddał dalej do schroniska.
To ze jeszcze jest w Poznaniu w okolocy ul. Bolka wiemy tylko na podstawie info. od Drabstera. ALe chyba do tej pory nie zdecydował sie podać nr.tel. tego kierowcy od którego miał te informacje.

Posted

[quote name='YBOT']kazda nadzieja to nadzieja....ale tydzien temuw Gnieznie? dopiero minal tydzien? takich psow sa setki....ona nie wyglada jak pies rasowy.....czy ja wiem????
zaraz zobacze kto tu jest z Gniezna....

Ybot, ona nie musiała tam pobiec - mogła pojechać.
To znalazłam tak na szybkiego www.gniezno.com.pl