Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem za Pastorkiem - żeby go przed schronem uchronić. A co do jasnowidza - to ja może przesądna jestem, ale coś w tym jest.
Gdyby moja Aga była w pełni sił a nie chora, postawiłaby Tarota.

Posted

tam gdzie mala moze byc...wszyscy sa powiadomieni....czekaja az sie pojawi....nic wiecej nie da sie zrobic...ew. podnosic watek ...moze jakis nowy Poznaniak sie pojawi :placz: i powie ze wie gdzie ona jest

Posted

nie ma obawy - nikt napewno nie zapomniał !
czytam ten wątek od początku , jestem z wami myślami cały czas !
mam nadzieję , że psina się znajdzie , to tylko kwestia czasu !

mojej zaginionej suni szukałam dwa tygodnie - jest bardzo nieufna i strachliwa -zaczęła podchodzić do ludzi dopiero , jak głód dał jej się solidnie we znaki !
może i tak będzie z waszą bordusią ? jeśli jest płochliwa i wystraszona , to pewnie chowa się gdzieś za dnia i ciężko ją wypatrzyć .
Ale w końcu ktoś ją zauważy , więc dlatego ważne są ogłoszenia !

Zyczę wam szybkiego powrotu bordusi do domu !!!

Posted

czy możemy coś jeszcze zrobić?

ja podnoszę wątki na poznańskich forach...
nie wiem co jeszcze...

może podzielmy się jakoś adresami schronisk (również w sąsiednich województwach) i lecznic, i dzwońmy codziennie - każdy do kilku?
czy ktoś pilnuje portali ogłoszeniowych?

Posted

oba YBOTY dziekuja za cieple mysli.....i nie gniewajcie sie na nas za nerwy....my juz ich prawie nie mamy....gonimy resztka sil....a wyrzuty sumienia nas zzeraja jak cholera....

Posted

a może ktos ma pomysł na Łódź?
Jutro umówiłam sie z kierowniczka schroniska w Łodzi. Zapytam. Dzisiaj niewiele mogli mi powiedziec-mają 600 psów a do jutra sie zorientują..........

Posted

ja jednak myślę , że powinniście się skupić na poszukiwaniach w Poznaniu !

a o wyrzutach sumienia to zapomnijcie - człowiek nie jest w stanie przewidzieć pewnych sytuacji - chcieliscie dla niej jak najlepiej !

Posted

Zaswital mi taki pomysl, ale nie wiem czy realny...
Czy Interwencja by 30 secund na to nie poswiecila? I taki program w nocy o zaginionych osobach??? Moze warto sprobowac???

Pozdrawiam
Ewa

Posted

ojjj oni sa raczej niechetni ...wiele razy stacje tego typu byly proszone czy alarmowane i raczej nic......ale moze p. red. Iza Szumielewicz by pomogla.....faktycznie ona psiara jest