Tata-Ybot Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Nie ma problemu, to nie jest wezwanie do wpłat, ale wyjaśnienie, bo gdzieś na innym wątku widziałem podawanie nazwisk i stąd mój poprzedni post. Quote
YBOT Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 ponawiam prosbe o sugestie co do 110 zl ktore wplacono na nasze konto...co z tymi pieniazkami zrobic? kwota wcale nie jest taka mala..... Quote
Tata-Ybot Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Dziękujemy, a Pastorek macha swoim ogonkiem :). Quote
supergoga Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Jestem za Pastorkiem - żeby go przed schronem uchronić. A co do jasnowidza - to ja może przesądna jestem, ale coś w tym jest. Gdyby moja Aga była w pełni sił a nie chora, postawiłaby Tarota. Quote
YBOT Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 no dobra to prawie 6 dni.....potem...ciekawe co potem hmmmm Quote
Tata-Ybot Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Opppaaaaaaaaaaaa!! W górę maleńka!!! A Ty wracaj do nas jak najszybciej!!! Quote
YBOT Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 podnosimy bo juz jakos wszyscy zapomnieli o malej Quote
PaniMagda Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 NIe zapominieli tylko już nie wiemy co pisać:shake: czas mija:-( czekamy.................... Quote
Majorka_2005 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 nie zapomnieli wciaz sa ..... tylko tak szybko przemijamy :( a jej wciaz nie ma Bordusia wroc bo wszystkich sreduszka bola a najbardziej Ybotow, tesknia bardzo za Toba malenka ;( wracaj szybciutko :( Quote
YBOT Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 tam gdzie mala moze byc...wszyscy sa powiadomieni....czekaja az sie pojawi....nic wiecej nie da sie zrobic...ew. podnosic watek ...moze jakis nowy Poznaniak sie pojawi :placz: i powie ze wie gdzie ona jest Quote
Toska Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 nie ma obawy - nikt napewno nie zapomniał ! czytam ten wątek od początku , jestem z wami myślami cały czas ! mam nadzieję , że psina się znajdzie , to tylko kwestia czasu ! mojej zaginionej suni szukałam dwa tygodnie - jest bardzo nieufna i strachliwa -zaczęła podchodzić do ludzi dopiero , jak głód dał jej się solidnie we znaki ! może i tak będzie z waszą bordusią ? jeśli jest płochliwa i wystraszona , to pewnie chowa się gdzieś za dnia i ciężko ją wypatrzyć . Ale w końcu ktoś ją zauważy , więc dlatego ważne są ogłoszenia ! Zyczę wam szybkiego powrotu bordusi do domu !!! Quote
anielica Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 czy możemy coś jeszcze zrobić? ja podnoszę wątki na poznańskich forach... nie wiem co jeszcze... może podzielmy się jakoś adresami schronisk (również w sąsiednich województwach) i lecznic, i dzwońmy codziennie - każdy do kilku? czy ktoś pilnuje portali ogłoszeniowych? Quote
PaniMagda Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 tylko sie nie zniechecajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mogę pomóc z Łodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze blade! Quote
YBOT Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 oba YBOTY dziekuja za cieple mysli.....i nie gniewajcie sie na nas za nerwy....my juz ich prawie nie mamy....gonimy resztka sil....a wyrzuty sumienia nas zzeraja jak cholera.... Quote
PaniMagda Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 a może ktos ma pomysł na Łódź? Jutro umówiłam sie z kierowniczka schroniska w Łodzi. Zapytam. Dzisiaj niewiele mogli mi powiedziec-mają 600 psów a do jutra sie zorientują.......... Quote
PaniMagda Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 gdzie Rzym a gdzie Krym.................W Łodzi???? A jednak desperacja. Quote
YBOT Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 a dlaczego w Lodzi? hmmm...az tam by dolazla? Quote
Toska Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 ja jednak myślę , że powinniście się skupić na poszukiwaniach w Poznaniu ! a o wyrzutach sumienia to zapomnijcie - człowiek nie jest w stanie przewidzieć pewnych sytuacji - chcieliscie dla niej jak najlepiej ! Quote
NNL-BC Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Zaswital mi taki pomysl, ale nie wiem czy realny... Czy Interwencja by 30 secund na to nie poswiecila? I taki program w nocy o zaginionych osobach??? Moze warto sprobowac??? Pozdrawiam Ewa Quote
YBOT Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 ojjj oni sa raczej niechetni ...wiele razy stacje tego typu byly proszone czy alarmowane i raczej nic......ale moze p. red. Iza Szumielewicz by pomogla.....faktycznie ona psiara jest Quote
mariolak Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 a ja znowu to samo, czy ktoś dzwonił do tego kierowcy, czy w ogóle macie nr do niego Quote
Beata J. Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Supergoga prosiła drabstera o ten nr do kierowcy, ale po 16.00 jeszcze go nie miała. Nie wiadomo jak jest teraz..... Quote
Recommended Posts