swan Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Sama nic nie pomogę , bo od paru lat w Gorzowie mieszkam, ale mam w Poznaniu i na Piątkowie rodzinkę, będą się bacznie rozglądać. Mają komórki przy sobie to ewentualnie dadzą znać. Chociaż tyle mogę... Quote
supergoga Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dzięki Drabster - tylko ona się w ruchliwe rejony przemieszcza. Ciekawe czy na te działki teraz ludzie przychodza - nie wiesz czasem, bo to Twoje rejony. Quote
LALUNA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jezeli tam sa ogródki to przeszukajcie je, weźcie ze soba jakies mięsko, kiełbasę. Zamiast wołać, wyteżcie wzrok, sunia na obce krzyki moze uciekać i sie płoszyć. Skoro do tej pory stroniła od ludzi to teraz tez moze ich unikać. Moze zostawice jakąs jej rzecz, kocyk na ogródkach dzialkowych i miskę. Niestety nie jestem z Poznania, ale Poznaniacy moglibyście zorganizować akcje poszukiwawcza tak aby grupy nie dublowały godzin. I moze warto aby na ogródkach ktos był przez godzinę dwie i obserwował teren. Ybotty czy stawaliscie gdzies na tej stacji? Ona sie kreci tam gdzie ja zostawiliscie, dlatego ten teren powinien byc pod stała obserwacja. Quote
Tata-Ybot Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Drabster, dajmy spokój obrażaniu się i temu, że miałeś się nie odzywać.Zostawmy wyzwiska, ubliżania itd itp za sobą. Oki? Informuj, jak tylko będziesz miał jakieś wieści, proszę. Quote
rybon36 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 głos Taty Ybota potrzebny, tam trzeba z tym głosem iść!!! wiedziałam, od rana miałam przeczucie!!! Quote
AśkaK Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 supergoga napisał(a):Ale serce jest tylko jedno, serce dla zwierząt, i dla nich trzeba tu byc, nawet jesli nie zgadzamy się ze wszystkimi użytkownikami. Wiem bo sama to już na kilku watkach przerobiłam :-( Pięknie powiedziane supergoga! Pamiętajmy o tym wszyscy! Świetnie, że Ty to wszystko w Poznaniu jakoś w garści trzymasz, bo inaczej marnie by było...:shake: Suńkę trzeba na wszystkie możliwe fora porozsyłać, nawet na takie nie-psie poznańskie. Ogłoszenia i plakaty z podkreśleniem WYSOKA NAGRODA! YBOT, jaka w końcu jest ta nagroda? Owszem, gdzieś tam pisałaś, potem ktoś dopłacił, potem coś wydaliście na benzynę, teraz znowu ktoś pomógł finansowo. Napisz jasno ile pieniędzy chcecie przeznaczyć, a nie odsyłasz nas do postów sprzed kilku dni, nieaktualnych, nie wspomnę już o kłopotliwym ich szukaniu. Jełśi sunia pojawi się na targu, trzeba zwyczajnie ją odkupić, masz 100% rację Supergoga, jak już będzie u Ciebie na rękach to wtdy niebo i ziemię można poruszyć by faceta straż miejska przesłuchała. Ale nie wcześniej niż już ją dostaniecie!;) Quote
Tata-Ybot Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ktoś ma umieścić nagranie. My nie potrafimy. Quote
Magdarynka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Tata YBOT woła Bordi: http://magdarynka.sitm.pl/Bordi/bodunia.mp3 580 KB http://magdarynka.sitm.pl/Bordi/bodunia.wav 1,55 MB Quote
Draczyn Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 W Warszawie zdecydowanie najlepszym kardiologiem jest dr Krystyna Szulc. Dr Niziolek, to jej uczeń i tez jest dobry. Dr Szulc przyjmuje w Klinice Malych Zwierząt na Wydziale Weterynarii na Ursynowie Quote
Tata-Ybot Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Mandarynka, dziękujemy bardzo!!!!!!!! Quote
Magdarynka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Tata-Ybot napisał(a):Mandarynka, dziękujemy bardzo!!!!!!!! Nie ma sprawy :) Tak ją ślicznie wołasz, że musi przyjść :) Quote
AśkaK Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Draczyn, ale kardiolog już nie potrzebny! No chyba że nam tu wszystkim...;) Bordie zaginęła w Poznaniu! Mi się ten głos nie chce otworzyć, ale próbuję. O! Udało się! No całkiem fajnie to wyszło!:happy1: Quote
Witokret Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Qrcze no normalnie na kolanach do Częstochowy pójdę - tylko niech BORDI SIE JUŻ WRESZCIE ZNAJDZIEEE !!! Quote
rybon36 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 a ja z Tobą, siedzę zaciskając kciuk bezwidnie u lewej ręki a prawą odsłu****e Tatę Ybota o miedialnym głosie:evil_lol: , który tak nawołuje, że jeśłi ten pies nie przyjdzie, to będzie idiotą! Quote
lavinia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 wszystkie moje psy przyleciały do komputera na głos Taty Ybota, a żaden z nich nie ma na imię Bordi !!!! :-) Quote
Witokret Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 dlaczego ja nie mam głośniczków ????????? :angryy: Quote
Tata-Ybot Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 hahahahaaa!! U nas było to samo!!! Rybon, na razie idiotę to ja z siebie robię, zeby moi studenci to słyszeli ;-). lavinia napisał(a):wszystkie moje psy przyleciały do komputera na głos Taty Ybota, a żaden z nich nie ma na imię Bordi !!!! :-) Quote
Misha&Malut Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 jak trafi na most pojdzie do Wrszawy...... Do Maćki : Aga Ybot miała wątpliwości i moim grzechem jest że nie popchnełam jej stanowczo w stronę decyzji - nie dawać Drabsterowi !!! Mea Culpa Do rybon: święta racja, niezgoda rujnuje, ale musisz zrozumieć rozżalenie wielu zaangażowanych osób, które teraz są karmione moralizatorskimi kawałkami przez osoby które wcześniej się od nich odwróciły! Do AsiaK: Trzeba było się nie unosić i nie odwracać od Ybota tylko starać się przedrzeć przez niechęć i pomóc nawet na siłę, ja usiłowałam mediować. A tak dostałyśmy kazanie, dziękujemy, amen. Do Drabstera: obrażony czy nie, dzięki za info. BARDZOOOO chociaż ja na twoim miejscu bym ze skóry wyszła żeby odbudowac swój wizerunek. Tylko Yboty wiedzą jak bardzo mi na tym psie zależy, widzieli co byłam w stanie za niego oddać, nikt mi nie będzie prawił kazań, mówił o honorze itd zrobiłabym wszystko żeby się znalazł nawet z******bym własnymi rękoma jeśli byłaby taka potrzeba! Dziś i jutro nie dam rady ale w sobotę moge już byc w Poznaniu, chociaż mam cichutką nadzieję że się do tego czasu odnajdzie. Do kwoty deklarowanej nagrody dorzućcie proszę i moje 50 pln przepraszam Bordie nie dam rady wysłupłać teraz więcej !! Pies, pies jest tutaj najażniejszy !!! Reasumując w żadnym schronie jej nie ma! Pierwsza wiadomość od Drabstera o oczyszczalni się nie potwierdziła teraz mamy o stacji benzynowej, ta już musi być prawdziwa ! Patrząc na mapę mam wrażenie jakby ona się przesuwała właśnie trasą wjazdu Ybotów do Poznania !!! Yboty potraficie potwierdzić jakimi ulicami jechaliście ?? Co do tego targu, to najpierw kupować potem wołać, tak mi się wydaje logiczne i bezpieczniejsze... Quote
Witokret Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 No nie - nie uwierzycie :megagrin: przed chwilą dzwoniła do mnie Agnieszka żeby mi puścić głos Taty Ybota przez telefon :siara: no teraz to juz mnie na pewno z roboty wyrzucą :evil_lol: Jak sunia to usłyszy, to nie ma innej mozliwości jak tylko pędem przylecieć :lol: Quote
Misha&Malut Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 moim też się podobało !!! Nawet TZ przyleciał z drugiego pokoju :) Quote
Tata-Ybot Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Misha, sporo było tego, na pewnoi Naramowicką, Lechicką i dalej na Warszawę, po znakach, bez fajerwerków. Z Bordie nie jechaliśmy autostradą, tylko tą trasą równoległą (w piątek nam sięnie spieszyło tak, jak w poniedziałek). Quote
rybon36 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 no tp zbiórka na megafon i na ropę dla mnie i możemy od soboty popołudnia ryczeć od poznania do wawy, skoro lody można i cyrki ogłaszać, to głos taty Ybota może brzmieć od wielkopolski aż po mazowsze! Quote
Draczyn Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Zawiadomiłam parę osob, które mieszkaja na tej trasie. Trzyma kciuki aby psinka sie jak najszybciej znalazla Quote
Magdarynka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 rybon36 napisał(a):no tp zbiórka na megafon i na ropę dla mnie i możemy od soboty popołudnia ryczeć od poznania do wawy, skoro lody można i cyrki ogłaszać, to głos taty Ybota może brzmieć od wielkopolski aż po mazowsze! A jeśli któryś Dogomaniak potrafi komponować muzykę, to możemy nagrać niezły hicior :evil_lol: :razz: Quote
Tata-Ybot Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Aha, jeszcze jedno. Bordie bardzo lubi szelest folii,uwielbia wszelkie folie, opakowania szeleszczące.To też może pomóc. Quote
Recommended Posts