lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 siec osiedlowa tv http://www.zurawinet.prv.pl/ moze jutro supergoga zadzwoni? My co zwrocimy za te telefony! Quote
Sylka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ta siec nam nic nie da, to jest firma ktora zaklada net na osiedlu. Jest centrala i ma swoich roboli ktorzy laza i podlaczaja kable. Mozesz napisac tu telewizja@wtk.pl kablowka osiedlowa:-) Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dodalam tutaj http://www.naramowice.com/index.php, moze jutro sie pojawi? Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Sylka, ale wazny jest nawet jeden czlowiek! Moze trafimy na psiarza i przekaze robolom :) Zaraz puszcze do tej tv i .....ide spac Quote
Sylka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jaka dokladnie trasa Poznan - Warszawa przez Wloclawek czy przez Kutno? Quote
joaaa Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Sylka a te maile do radia wysyłałaś z linkami do wątku? Ja właśnie chciałam wysyłać ale przeglądam, gdzie kto i co? Jak bez linki, to ja wyślę z linką, jak poczytają forum, to może bardziej się przejmą. Quote
lewana Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 ja juz nie pamietam gdzie wysylalam, ale ja z linkiem Quote
Sylka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Nie bez linku. Bo podalam tresc informacji ktora ma byc zamieszczona w audycji na zywo krotko i zwiezle + ewentualne zdjecia gdyby chcieli umiescic na swoich stronach www. Ale jak ktos napisal, czym wiecej osob wysle tym lepiej. Sprobuje jutro zagadac kumpele z Radia Merkury jesli bedzie w robocie czy ktos zajal sie ta sprawa. Po czesci lista, a czesc to gotowe formularze na stronie. poznan@zloteprzeboje.pl telewizja@wtk.pl office@radiomerkury.pl redakcja@radioemaus.pl studio@radioemaus.pl radio@rmi.fm naczelny@afera.com.pl redakcja@afera.com.pl kiss@kissfm.pl radio@twojeradio.net epoznan@epoznan.net teleskop@poz.tvp.pl Quote
joaaa Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Wysłałam z linką. Pomyślałam, że można jeszcze wysłać do Akademii Rolniczej w Poznaniu, do katedr zwierzęcych ale nie umiem na stronie znaleźć adresów mailowych. Może ktoś jest na forum z tej uczelni. Możnaby było powiesić też tam plakaty. Quote
lavinia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ja dziś zadzwonię do Sycyna i dam znać. Mam nadzieję, że p. Wanda mnie jeszcze pamięta i że nie jestem na "czarnej liście" :-) Quote
Gwarek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Myślę, że należy sie skontaktować z Drabsterem i sprawdzić czy Bordi się nie znalazła :( Quote
Drabster Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Niestety nie znalazła sie jeś określone miejsce gdzie przypuszczalnie przebywa Quote
iza_g Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Określone konkretne miejsce, czy okreslone miejsce w znaczeniu terenu gdzie może być? Drabster Twoje uczucia (obrażenie?), będa ważne dopiero gdy Bordi sie znajdzie. Teraz WSPÓŁPRACUJ, proszę.... Quote
Tata-Ybot Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jechaliśmy przez Kutno. Sylka napisał(a):Jaka dokladnie trasa Poznan - Warszawa przez Wloclawek czy przez Kutno? Quote
Witokret Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Halo halo i co ????? nadal cisza ??? :shake: Quote
supergoga Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Drabster błagam - napisz gdzie prawdopodobnie przebywa - poszukamy, pojedziemy, wyślemy tam kogoś żeby szukać. Dzis Komendant Straży Miejskiej dostał faksem plakat Bordi i ma rozesłać swoim plcówkom z poleceniem zwracania uwagi. Wysłałam też wiadomości do części firm taxi - niestety w robocie mam urwanie pały i pełen pokój, nie zawsze moge dzwonić, ale staram się. Czy ktos rozmawiał z 884. złote Przeboje - radio często słuchane przez kierowców. Quote
Tigraa Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Drabster prosze Cie-odezwij sie-napisz gdzie ona moze byc-prosze... Quote
Sylka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jest dobra wiadomosc , informacje o Bordi w Radiu Merkurym pojawily sie juz piatek. Wiec pewnie po mailach beda i dzisiaj. Quote
Witokret Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Rany serce mi zamarło jak przeczytałam poczatek postu :) słuchajcie jest dobra wiadomość... Marzę o chwili kiedy przeczytamy ciąg dalszy, że wiadomo gdzie jest Bordusia :shake: Quote
joaaa Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Tak mocno trzymam kciuki, że chyba mi odpadną!!!! [quote name='lupe']http://jay.au.poznan.pl/ Lupe, ja właśnie tam szukałam ale jak weszłam na poszczególne katedry zwierzęce,to nie znalazłam adresów mailowych :shake: Ale może teraz to już niepotrzebne. Mam nadzieję!!! Quote
Sylka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 TVP 3 nie da informacji, gdyz daja tylko ogloszenia jesli zaginie pies osoby niewidomej. Quote
Karolcia75 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Boże spraw proszę żeby Ona się znalazła i wróciła z powrotem tam gdzie została prawdziwie pokochona. Trzymamy kciuki!!! I strasznie się martwimy. Quote
Recommended Posts