YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 cien jest....ale ile pomylek przy wezwaniach ...Drab juz gdzies byl dzis ale jak sam powiedzial byl to zwykly kolak, wiec ludzie nie wiedza co zglaszaja.... Quote
supergoga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 O 16.00 pojadę z 2 dziewczynami pojeździć po okolicy bliższej i dalszej - czekam na samochód. Quote
Tata-Ybot Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Witam wszystkich i dziękuję bardzo za poszukiwania Bordie.Niestety, nie możemy sami pojechać do Poznania z powodu mojej pracy :shake: . Quote
supergoga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Tata-Ybot, głowa do góry. Musi się znaleźć. Dobrze żeby Drabster jak wróci napisał na dogo, gdzie juz ogłosił, w jakich gazetach 0 jesli w tym nawale jazd zdążył, i jakie lecznice i schony. Żeby wiedzieć i go trochę w czyms wyręczyć. Tylko niech sie od razu nie obraża - my nie podważamy jego starań, chcemy pomóc. Czy to tak trudno zrozumieć?:shake: Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 ja wyslalam maile do lecznic w Pzn, a takze do kilku hoteli...ale co to da....? Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 do gory mala....moze jeszcze jakis hufiec sie dolaczy??? albo chociaz spacerowicze????? Quote
supergoga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Wstawiłam ogłoszenie na 4łapy i zagubione/znalezione PSY. Koleżanka właśnie wkleiła info na strone kocią - poznańscy kociarze mieszkają w róznych rejonach i chętnie pomagają nam. Podałam kontakt do Drabstera i do mnie na wszelki wypadek, gdyby w danym momencie nie odbierał. Ja nie tracę nadziei, że się znajdzie! Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Gogusiu...i Ty i Kuzyn i Caly Hufiec...ba! nawet Choragiew cala ma u nas hektolitry kawy i soku:)....ona musi sie znalezc....inaczej bedzie po niej... Quote
Witokret Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ona NA PEWNO ! sie znajdzie - takie sily zaangazowane - nie ma innej mozliwosci !!! Trzymamy kciuki YBOTKI jestesmy z Wami Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 a my z tymi, co....(na morzu) W LESIE!!!! a wieczorem sie upijemy z rozpaczy... Quote
Jajagna Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ybot, spokojnie, jeszcze nie jest późno. Jeszcze dużo czasu do wieczora. Jessuu, skoro ja to tak przeżywam, to co Ty musisz czuć...:-( Quote
NNL-BC Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Przepraszam ze wczoraj jus sie nie odezwalam, net mi padl z powodu opadow sniegu i duzego wiatru... Trzymam kciuki i powiadamian znajowmych, i nic wiecej nie moge stad zrobic :roll: Czekam na dalesze newsy, oby pozytywne!!! Pozdrawiam Ewa Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 poznaniacy ...zasniecie spokojnie? latac po lesie, kochani, latac latac....nie spac.... Quote
joaaa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Znajdzie się na pewno, przeciez tyle ludzi jej szuka. Trzymam kciuki i czekam. Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Poznan jest naprawde spory a niunia szybka i spanikowana.....oby schroniska, policja i straz wiedzieli...to bedzie szansa.....aaa i weci jeszcze, ale do wiekszosci wyslalam maile... Quote
Misha&Malut Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Bordie, ty nam tgo nie rób mała !!!!!! Ty wracaj !! Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 czekamy w napieciu.....potem lecimy do Naszych Kochanych Witokretek :p PIĆ!:placz: i w stanie zamroczenia bedziemy sledzic losy malutkiej z witokreciej norki Witokretek:shake: noc zapada..... Quote
YBOT Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 szukajcie.....jest ciemno.....:( i zimno Quote
Guciek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Nie wiem czy ktoś wpadł na ten pomysł jużale... kto ma psa niuchającego? tzn żeby wywęszył bordie i poprowadził za nią?! Moje niuńki potrafią wyniuchać i doprowadzić do celu no ale ja nie dam rady, mieszkam 80 kilo od warszawy w strone radomia! :( Quote
supergoga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 To są Naramowice tak generalnie, ale teraz może być wszędzie. Drabster sie pogniewał chyba za nasze posty, ale przeciez my tylko chcemy pomóc. Żeby sie odezwał to mogluibyśmy ustalic wspólnie coś na jutro - tam niedaleko jest koniec Poznania - sa jakieś wiochy itp. Ale my nie wiemy, gdzie Drabster był (a był pewnie prawie wszędzie) tak jak nie wiem do jakich gazet podał ogłoszenie, np. czy do wyborczej, czy do Metra (jest bezpłatna - duzo ludzi czyta). Nie chcę dublować, a dogadać się nie można. Drabsetr - schowaj ambicje w kieszeń. Nikt nie zarzuca Ci, że źle coś robisz - wszyscy chcemy Ci pomóc, żebys wiedział, że nie jesteś sam. Pisałam do Ciebie sms, priv, bez odzewu. To tylko siąść i płakać :placz: Quote
pajunia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 oj Drabster, nie obrazaj sie na dziewczyny, przeciez teraz chodzi o opracowanie jakiegos wspolnego planu, one tez szukaja sie martwia, ty tez szukasz, sie martwisz, to skontaktuj sie z innymi, robcie cos wspolnego, przeciez o psiaka chodzi, nie o urazone ambicje. Chlopie, pokaz klase i wspolnymi silami szukajcie malej. Przeciez to teraz najwazniejsze- kobiete chcesz zmieniac, lozko kupowac , a o takie glupoty sie obrazasz, ej, . Szukajcie razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts