Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

Posted

cien jest....ale ile pomylek przy wezwaniach ...Drab juz gdzies byl dzis ale jak sam powiedzial byl to zwykly kolak, wiec ludzie nie wiedza co zglaszaja....

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tata-Ybot, głowa do góry. Musi się znaleźć. Dobrze żeby Drabster jak wróci napisał na dogo, gdzie juz ogłosił, w jakich gazetach 0 jesli w tym nawale jazd zdążył, i jakie lecznice i schony. Żeby wiedzieć i go trochę w czyms wyręczyć.
Tylko niech sie od razu nie obraża - my nie podważamy jego starań, chcemy pomóc. Czy to tak trudno zrozumieć?:shake:

Posted

Wstawiłam ogłoszenie na 4łapy i zagubione/znalezione PSY. Koleżanka właśnie wkleiła info na strone kocią - poznańscy kociarze mieszkają w róznych rejonach i chętnie pomagają nam. Podałam kontakt do Drabstera i do mnie na wszelki wypadek, gdyby w danym momencie nie odbierał.
Ja nie tracę nadziei, że się znajdzie!

Posted

Gogusiu...i Ty i Kuzyn i Caly Hufiec...ba! nawet Choragiew cala ma u nas hektolitry kawy i soku:)....ona musi sie znalezc....inaczej bedzie po niej...

Posted

Przepraszam ze wczoraj jus sie nie odezwalam, net mi padl z powodu opadow sniegu i duzego wiatru...
Trzymam kciuki i powiadamian znajowmych, i nic wiecej nie moge stad zrobic :roll:

Czekam na dalesze newsy, oby pozytywne!!!

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Poznan jest naprawde spory a niunia szybka i spanikowana.....oby schroniska, policja i straz wiedzieli...to bedzie szansa.....aaa i weci jeszcze, ale do wiekszosci wyslalam maile...

Posted

czekamy w napieciu.....potem lecimy do Naszych Kochanych Witokretek :p PIĆ!:placz: i w stanie zamroczenia bedziemy sledzic losy malutkiej z witokreciej norki Witokretek:shake: noc zapada.....

Posted

Nie wiem czy ktoś wpadł na ten pomysł jużale... kto ma psa niuchającego? tzn żeby wywęszył bordie i poprowadził za nią?! Moje niuńki potrafią wyniuchać i doprowadzić do celu no ale ja nie dam rady, mieszkam 80 kilo od warszawy w strone radomia! :(

Posted

To są Naramowice tak generalnie, ale teraz może być wszędzie. Drabster sie pogniewał chyba za nasze posty, ale przeciez my tylko chcemy pomóc. Żeby sie odezwał to mogluibyśmy ustalic wspólnie coś na jutro - tam niedaleko jest koniec Poznania - sa jakieś wiochy itp. Ale my nie wiemy, gdzie Drabster był (a był pewnie prawie wszędzie) tak jak nie wiem do jakich gazet podał ogłoszenie, np. czy do wyborczej, czy do Metra (jest bezpłatna - duzo ludzi czyta). Nie chcę dublować, a dogadać się nie można.
Drabsetr - schowaj ambicje w kieszeń. Nikt nie zarzuca Ci, że źle coś robisz - wszyscy chcemy Ci pomóc, żebys wiedział, że nie jesteś sam. Pisałam do Ciebie sms, priv, bez odzewu.
To tylko siąść i płakać :placz:

Posted

oj Drabster, nie obrazaj sie na dziewczyny, przeciez teraz chodzi o opracowanie jakiegos wspolnego planu, one tez szukaja sie martwia, ty tez szukasz, sie martwisz, to skontaktuj sie z innymi, robcie cos wspolnego, przeciez o psiaka chodzi, nie o urazone ambicje. Chlopie, pokaz klase i wspolnymi silami szukajcie malej. Przeciez to teraz najwazniejsze- kobiete chcesz zmieniac, lozko kupowac , a o takie glupoty sie obrazasz, ej, . Szukajcie razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!