YBOT Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 serio??? to wpadasz so nas...i to na bank! lekarstw sie zebralo ciut...wiecej. A i zjesc cos by mozna na cieplo, nie? Quote
rybon36 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ratuunku i ja ma przez całą Wawę waszym szanownym zdaniem sie przeciskać, brrrrrrr...... jak ja nie lubię Wawy, ja dzikus ze wsi jestem....znaczy na Rybona z kijem i marchewką, :leki......coś na ciepło......ale przez Wawę musisz Rybonku posuwać..... oj biedny Rybon biedny, to ci kłopot dopiero.....:evil_lol: Quote
YBOT Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 "MUSOWO", a skad sie bedziesz tluc????? tu dobry dojazd!!!! nawet spac mozna:) Quote
rybon36 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 No z Mińska w rzeczy samej, spać nie da rady, bo w domu jest Kopiejka i Lenka- dwie strauszki, świnka wietnamska, której nowy właściciel jeszcze nie odebrał i bulba - buldożyca angielska a z kotów opieki wymaga Figaro mały Rex, zaraz ustalę to ze wspólniczką, czy pozwoli mi rano tyrać i wtedy tnę popołudniem do Wawy, odwiedzę syna, Rodziców i Was Quote
supergoga Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Zapraszam ponownie w Poznaniu - na SOCZEK - wiem, wiem, kawa jest beee ;) Dobrze że sunia zdrowa - weźcie duzo chusteczek moga się bardzo przydać w drodze, zwłaszcza powrotnej. Mam nadzieje, że do W-wy dotrę i będzie można jakieś małe spotkanko wysmyczyc i pogadać o psich sprawach - bo o czym gadaja psiarze...:lol: Quote
Witokret Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ojejej, strasznie mi przykro z powodu Twojej koleżanki :-( To co się wydarzyło na Śląsku to straszna tragedia :shake: PS Zapraszamy na Żoliborz ;) Quote
YBOT Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 no ale POZNAN nie jest na razie pewny w 100%! a sa jeszcze inni chetni na to cudo bialo-czarne, co to wciaz na raczkach chce byc...w lozeczku... i do calowania...a spacerki to tyle o ile...byle zrobic swoje! prosimy o liste zakochanych! Quote
YBOT Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 a kobieta? nie bedzie warczec? bo tu sie porodzily watpliwosci co do "chcenia" wszystkich domownikow.... Quote
rybon36 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :laola: :laola: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Drabster Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Kobieta jak samochód rzecz nabyta można zmienić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
joaaa Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wybaczcie ale ciocia joaaa też nie wytrzyma i musi powiedzieć: A NIE MÓWIŁAM- DO NIZIOŁKA !!!!!!!!! Bardzo, bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!! A moje informacje o Doktorze pochodza min. od mojego osobistego weta, który jest jego kolegą. Mój wet opowiada, że DR tak jest zakręcony na kardiologię, że wręcz robi jakieś czary! A na marginesie, jak powiedziała Rybon, to nie wstyd wysyłać na konsultacje, to właśnie jest cenne u lekarza, że szuka! Quote
YBOT Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 i obiecujesz spac z nia w lozku i calowac na dzien dobry? (oczywiscie borderke a nie kobiete hahahahah);) Quote
YBOT Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 No wiecie...dr Niziolek zapewne tutaj zajrzy wiec bedzie Mu naparawde niezmieeeeernie milo ze takie fajne opinie sa o Nim !!!! a swoja droga polecam bo na wlasne oczy widzialam te czary:) Quote
Drabster Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 A psia miłość jest najwierniejsz na świecie Quote
Drabster Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 No zdecydowanie czeka mnie kupno łóżka o wymiarach 2m na 2 m ze względu na spanie z 2 wspaniałymi kobietami BC i HS Quote
eurydyka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 skad ja znam te plany zakupow lozkowych (2 jamniki i beagle + maz:), tez to przed nami bo sie ostatnio nie wysypiamy to kiedy Drabster ona do Ciebie jedzie? Quote
Drabster Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 HS to nie husky syberian tylko HOMO SAPIENS Quote
YBOT Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 przekupil kobiete kupnem nowego lozka?????????????;) no no no.... Quote
YBOT Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Ciocia Ania Lewana - 20 zl Ciocia Joaaa - 50 zl Ciocia Agata Emi - 30 zl Ciocia (chyba Ciocia a nie Wujek, a jak Wujek to przepraszam) Galica Menke - 40 zl Ciocia Aga D. Bogdziewicz - 60 zl Ciocia Katcherine - 100 zl Ciocia i Wujek Zielinscy - 30 zl razem - 330 zl Wydane przez YBOTÓW: szampon - 28 zl frontline na odpchlenie - 25 zl drontal plus na odrobaczenie - 22 zl 6 x 25 zastrzyk antybiotykowy - 150 zl wizyta u dr Niziolka - 110 zl masc do dziąseł - 6 zl razem - 341 zl tak wiec jest idealnie!!!!! i wszystkim bardzo bardzo bardzo dziekujemy, a od piatku prosimy maglowac juz Tate Drabstera:) Quote
Katcherine Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :loveu: To pozwolicie ze ...od piatku robie wielkie swietowanie. I czekamy na pierwsze foty Bordi psa z doswiadczeniem z pierwszych jej zawodow zaprzegowych :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: moga byc poprzedzone sesja udokumentowujaca Nowy Nabytek.... :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
joaaa Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Popieram Katcherine, czekamy na fotki!! Bo inaczej :mad: Quote
YBOT Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 no jeszcze beda fotki z podrozy i dostarczenia ...tata YBOT przekaze mala tacie DRABSTEROWI:) Quote
Recommended Posts