Asia_M Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Piękny piesek :) Też zwróciłam uwagę na to zdjęcie i minkę niewiniążka, hehehe Quote
bartek-sochaczew Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Zdjecia były robione dzisiaj a ta minka jest jego specjalnoscia jak cos nabroi... Jak wie ze zle robi to kuli uszy i robi takie oczka... Mojej mamie i siotrze mieknie serce na ten widok... ale mnie nie zwiedzie bo w środku to istny diabeł na czterech łapach... Quote
_beatka_ Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 jaki tam diabel poprostu inteligentny chlopak, wie jak dziala na kobiety:evil_lol: :loveu: Quote
brazowa1 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 pies-cos wspanialego! a jego wspaniala siersc! wyjatkowy pies,wyjatkowi wlasciciele i wyjatkowa adopcja Quote
bartek-sochaczew Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Zebyś wiedziała, że wie... i to w 100% wykorzystuje... Prze pierwsze kilka miesiecy był bardzo cichy... Teraz potrafi sczekac jak ktos obcy wchodzi do domu... nieraz sie z nim drażnie i wchodząc po schodach mocniej tupam albo szuram... wtedy nierozpoznaje ze swoj idzie i z jazgotem biegnie do drzwi... Jutro Nero idzie na zabieg kastracji który był już kilkakrotnie odkładany... miejmy nadzieje, że nic sie nie wydarzy i sie odbedzie... Jak bedzie po zabiegu to napisze... Quote
bartek-sochaczew Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nero jest już po zabiegu... Jest jeszcze na srodkach znieczulajacych... Ale wyglada bardzo dobrze... Tylko denerwuje go kolnierz... Quote
Bodziulka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 jak byłó na sggw to też kołnierza nie lubił :evil_lol: Quote
bartek-sochaczew Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 wyglada dziwnie ale to nie znaczy ze gorzej bo Tego psa kocha sie za to jaki jest wew... Ciekawa cecha jest to, że Nero wchodzi tylko na jedno z łóżek w domu... na mojej siostry... na inne nawet sie nie zabiera... poniewaz raz dostal reprymende slowna od mojej mamy i wie kto w domu rzadzi... :eviltong: choc jest niekiedy rozpieszczany do max. przez moje siostry i mame... co tydzien zabawka... kazdy wypad w sobote na miasto konczy sie k,upnem smakolykow dla "Niunia"... :p Quote
Bodziulka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 bartek-sochaczew napisał(a):co tydzien zabawka... kazdy wypad w sobote na miasto konczy sie k,upnem smakolykow dla "Niunia"... :p prawidłowo :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bartek i tak być powinno:eviltong: :razz: juz się chlopak nacierpial w zyciu, teraz czas na spanie niunia na lóżeczku:evil_lol: Quote
Iv Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Co slychac u Nerusia? Czy ktos go jeszcze pamieta? ;) Quote
bartek-sochaczew Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Witam!!! Na wstępie chce przeprosić że dawno nie pisałem ale jestem akurat w maturalnej klasie i mialem troche roboty. Nero z tygodnia na tydzien bardziej sie do nas przywiazuje... Od pewnego czasu spuszczam go ze smyczy zeby sobie pobiegal... Co on w 100% wykorzystuje... Nadal jest na diecie ryzowo-kurczakowej... dotego specjalna sucha karma. Co do jego zabawek to z kazdej po pewnym czasie zostaje taki kawalek po ktorym nie da sie okreslic co to byla za maskotka...:diabloti: wszelkiego rodzaju kosci czy uszy swinskie znikaja bardzo szybko jak Nero stwierdzi ze nikt nim sie nie interesuje... Co sie rzadko zdarza... ponieawaz zawsze robi cos zeby byc w centrum uwagi... Co do spuszczania ze smyczy to podjałem taka decyzje poniewaz niedlugo minie rok od momentu kiedy Nero do nas zawitał a chcialbym zeby ten czas nie byl zmarnowany... Inni domownicy nie sa w pelni przekonani do spuszczania Go wiec chodzi z nimi na kilkunasto metrowej smyczy... Własnie wrocilem ze spaceru z nim i Nero lezy w przeciagu i sie relaksuje:cool1: Pozdrawiam wszystkich którzy są ciekawi jego losów... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Bartek, ja uwielbiam czytać o szczęśliwie zakończonych adopcjach i pozdrawiam Was i Neruśka. My też miesiąc temu zaadoptowaliśmy cudeńko niewidome, można jego wątek znaleźć wpisując w szukaj: Szok Maciuś. Pozdrowionka dla wszystkich kochanych adoptujących!!! (a Nero jest pięknym psem) Quote
Gabriella Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 takie historie , jak Nerusia są zawsze tym światełkiem w tunelu. Dla Nerusia :buzi: . Bartku nie zapomnij o jakimś zdjęciu. Quote
bartek-sochaczew Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Dziewczyny obiecuje ze jak tylko uda mi sie go uchwycic w bezruchu (co jest diabelnie trudne) to zapodam jakies fotki... Quote
Marka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Bartek -wielkie dzięki za wieści o Nero - to tak cieszy niesamowicie, jak te dawne biedaki teraz wiodą takie słodkie życie :p Szczególnie takie, które wiele przeszły i do tego nikt ich nie chciał... Teraz można Wam pięknego Nero zazdrościć :loveu:, a ja zawsze już będę Wam wdzięczna za taki kochający dom dla tego niezwykłego czarnucha :calus: Quote
black_cat Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Co slychać tego pięknego pieska? jak się miewa? czy choroba ustała? Quote
Recommended Posts