Bodziulka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Oh dźizas! Ale to dopiero pierwsze symptomy, więc wszystko będzie dobrze!! Quote
eurydyka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dobrze, ze szybko zdiagnozowane, szybciutko sie wyleczy trzymajcie sie Quote
irma Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 nużeńcowi mówimy zdecydowane NIE a za Nero trzymamy kciuki hania i stado Quote
Ania-Sonia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Nerusiu trzymaj się i nie daj temu wstętnemu nużeńcowi :pissed: :2gunfire: :2gunfire: Pozdrowienia i ciepłe myśli dla Bartka i całej rodzinki Nerusia :loveu: Quote
Marka Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Z wieści od Nero: opiekunowie wciąż zmagają się z problemami skórnymi Nero - psiak się drapie, przerzedziła mu się tak pięknie odrośnięta sierść na pyszczku :sad: Ale regularnie chodzi do weta i mam nadzieję, że już sukces już niedługo. A te malowinicze zdjęcia - to ostatnie osiągnięcia Nero w rearanżacji wystroju domu: Na szczęście, z tego co wiem, to jednorazowy incydent - spowodowany prawdopodobnie tym, że jak psa swędzi, to nie wiadomo jak się wyżyć... :cool3: Quote
Marka Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Dzięki środkom, które wielkodusznie wpłacaliście, żeby uratować życie Nero, udało się uratować jeszcze jedno psie istnienie - małej Abby z sochaczewskiego schroniska (TUTAJ jest jej wątek) Koszt jej 16-dniowego pobytu w klinice weterynaryjnej na warszawskiej SGGW wyniósł 912 pln (kwitki są dwa, bo za badanie krwi wypisują oddzielny) tak więc na koncie wpłat zostało 204,81 pln W imieniu małej Abby dziękujemy za możliwość uratowania jej życia!!! Quote
Bodziulka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Nero ciekawie dobrał kolory - bardzo artystyczne :evil_lol: Quote
Gabriella Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ale:cool3: z Niego Łobuziak:evil_lol: słodki:loveu: Quote
ewatr Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 opiekunom :loveu: duzo cierpliwosci zycze:evil_lol: a wytrój piekny tak jak Neruś :lol: zeby jeszcze nie trzeba było sprzątac ;) Quote
dogoholiczka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 @@@ strasznie sie ciesze,ze Nero domek i ze mozna bylo uratowac jeszcze jedna psia duszyczke!!!!!:loveu: samanta Marka napisał(a):Dzięki środkom, które wielkodusznie wpłacaliście, żeby uratować życie Nero, udało się uratować jeszcze jedno psie istnienie - małej Abby z sochaczewskiego schroniska (TUTAJ jest jej wątek) Koszt jej 16-dniowego pobytu w klinice weterynaryjnej na warszawskiej SGGW wyniósł 912 pln (kwitki są dwa, bo za badanie krwi wypisują oddzielny) tak więc na koncie wpłat zostało 204,81 pln W imieniu małej Abby dziękujemy za możliwość uratowania jej życia!!! Quote
bartek-sochaczew Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Osoby zainteresowane informuje, że dzieki specjalnej obroży oraz zastrzykom sierść Nera wraca spowrotem do normalnego stanu. Objawy choroby zanikaja... Bardzo dużo pomogła nam Magda i nasz wet... oraz wy wsparciem duchowym... a co do Nera inwencji twórczych to kilka zabawek pluszowych kupionych dla niego skończyło swój żywot w dwóch róznych rogach pokojów... w jednym głowa a w drugim reszta... najdłużej upodobał sobie niebieskiego króliczka....jak coś chce to przynosi go i nastepuje wymiana... króliczek za smakołyk... Nero teraz śpi w kilku miejscach... to zależy od jego nastroju... jedno to lazienka a inne to łózko mojej siostry... przychodzi do niej w nocy i kładzie się w nocy... Największy problem jest kiedy musi je pościelić ponieważ Nero nie jest chętny do wstania z ciepłego łóżka... Jezeli bede mial nie długo jakieś fotki to je zamieszcze... Bartek Quote
Bodziulka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Bardzo się cieszę, że to świństwo znowu przegrało i Nero zdrowieje :multi: A co do łóżka... ja mojemu psu zostawiam pościel na cały dzień :evil_lol: i nie tracę energii na ścielenie ;) Quote
dogoholiczka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Hurrra!!!!Niech wreszcie sie wybyczy,dzieki Wam:-))))) Quote
Marka Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 bartek-sochaczew napisał(a):upodobał sobie niebieskiego króliczka....jak coś chce to przynosi go i nastepuje wymiana... króliczek za smakołyk... ja zawsze wiedziałam, że Nero to wyższa inteligencja, która wymaga odkrycia :lol: Dzięki Bartek za wieści od Nerusia - ja ostatnio mocno zalatana, ale wyglądam wieści od Was i na zdjęcia przystojnego czarnucha :p Quote
_beatka_ Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 no wlasnie nowe zdjecia by sie przydaly zeby zobaczyc jak tam nasz przystojniak wypieknial:cool3: Quote
bartek-sochaczew Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 http://www.maxior.pl/?p=index&id=24982&0 Obejrzyjcie... Quote
Marka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Tak, tak - o tym filmie Roberta Valentine`a pisano już na dogomanii - nawet jedna z dogomaniaczek robiła do niego polskie tłumaczenie. To okrutna prawda o losie zwierząt w naszych, cywilizowanych czasach... Bartku - ale ja wyglądam też wieści o Nerusiu :p - napisz co słychać? Jak z jego skórą? Jak sobie radzi w dżungli miasta? ;) * * * Ostateczne rozliczenie: wszystkim, którzy wpłacali pieniądze wspierając Nero winna jestem tą informację: ostatnie pieniądze, które zostały do dyspozycji (204,81 pln) wykorzystałam jako wsparcie finansowe w leczeniu chorego na nużycę (tak jak Nero) szczeniaczka Bąbla, który był u nas na leczeniu i rekonwalescencji (w sumie koszt jego diagnozowania, leczenia oraz późniejszej kastracji to ok. 500 pln) Tutaj jest wątek Bąbla - kolejnego psiaka, którego udało się szczęśliwie uratować: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26626 Serdecznie dziękuję ofiarodawcom! @--->---- Quote
_beatka_ Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 no wlasnie co u nerusia?może jakies nowe zdjęcia?:cool3: Quote
bartek-sochaczew Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 W imieniu Nera chciałbym z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku złożyć najserdeczniejsze życzenia i podziękowania za to, że nie opuściliście go w potrzebie... Dziękujemy, życzymy milych i Wesołych Świąt Nero i cała rodzina P. A co do zdjęć to posiadam je na aparacie ale przez problemy tech. z aparatem nie moge ich zrzucić... Jeżeli będe miał jakies na komputerze to prześle je do Magdy. Quote
_beatka_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Bartek ja również zyczę Tobie, reszcie rodziny i Nerusiowi wesolych Swiąt i spelniena wszystkich marzeń! Żeby bylo więcej takich ludzi jak wy:multi: Quote
brazowa1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Dopiero dzis dotarlam do watku o Nerusiu,jestem pod wielkim wrazeniem osob zaangazowanych w leczenie psa oraz własciciela! Bartku,wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!! Filmik od razu wyslalam kolezance,ktora pragnie rozmnozyc swoja nierodowodowa suke,moze do niej dotrze. Quote
Marka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 "Nero" podczas zabawy maskotką :p [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] Ależ on jest piękny, prawda? :) Quote
Gabriella Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 prawda , Przystojniak z Niego nieziemski, i do tego sierściuch o błyszczącym włosie.:loveu: Quote
Bodziulka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Marka']"Nero" podczas zabawy maskotką :p [SIZE=2] Ależ on jest piękny, prawda? :) niewiniątko :evil_lol: Quote
Recommended Posts