Jump to content
Dogomania

Historia "NERO" ma wreszcie swój HAPPY END !!! :-))))

Recommended Posts

Posted

no to ja pisałam wcześniej, żebyś sie trzymała wersji jak w ogłoszeniach, że to mix belga a nie kundelek:lol: , ale że handlarza pogoniłaś to dobrze!!:lol:

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Święte słowa, Joasiu! :D

Nero w tym tygodniu jest głównym bohaterem gazety sochaczewskiej "Echo Powiatu", a to za sprawą dziennikarki Moniki - osoby o wielkim spsiałym sercu (która nota bene jest od niedawna ukochaną Pańcią naszej sochaczewskiej burej Iskry :loveu: )
Moniko - dziękuję! :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Marka napisał(a):

Nero w tym tygodniu jest głównym bohaterem gazety sochaczewskiej "Echo Powiatu", a to za sprawą dziennikarki Moniki - osoby o wielkim spsiałym sercu (która nota bene jest od niedawna ukochaną Pańcią naszej sochaczewskiej burej Iskry :loveu: )

no to teraz ja już jestem spokojna o moje kciuki ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
To ja rozumiem, że Nero jest bohaterem oddzielnego artykułu, a nie działu "przygarnij mnie" :razz: W sumie Sochaczew to ciekawa lokalizacja i niedaleko od nas ;)

Bodziulka - bardzo dobrze rozumiesz :D Jest cała jego historia (ten sam tekst co na stronie Korabiewic) i kilka zdjęć - nie jedno! :multi:
_beatka_ napisał(a):
odezwal sie już ktos w jego sprawie?

był jeden telefon - ale nic na razie nie napiszę, zobaczymy co będzie dalej...

Posted

Marka napisał(a):
Bodziulka - bardzo dobrze rozumiesz :D Jest cała jego historia (ten sam tekst co na stronie Korabiewic) i kilka zdjęć - nie jedno! :multi:

:Rose: dla Naszej WierkoIskrowej Pańci ;)
A zdjęcia dali "przed" czy tylko aktualne?

Posted

o właśnie - to wersja elektroniczna tego artykułu - brawo Bodziulka - super-szperaczu netowy! ;)
(a dlaczego Ty się nie uczysz, tak właściwie?! :mad: :evil_lol: )

Posted

Marka napisał(a):
o właśnie - to wersja elektroniczna tego artykułu - brawo Bodziulka - super-szperaczu netowy! ;)
(a dlaczego Ty się nie uczysz, tak właściwie?! :mad: :evil_lol: )

O przepraszam bardzo - po trudach dzisiejszych zaliczeń (ustnych :razz: ;)) trwających praktycznie cały dzień (9-17) :morning: należy mi się chwila relaksu :sabber: spożytkowana w szperaczowy sposób :evil_lol:

Posted

No to teraz zrobimy sobie mały test i sprawdzimy, kto poza ciotką _beatką_ pamięta o naszym Nerusiu, który od dzisiaj ma swój własny, kochający DOM...!!!!
;) :multi: