tanitka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 no to ja pisałam wcześniej, żebyś sie trzymała wersji jak w ogłoszeniach, że to mix belga a nie kundelek:lol: , ale że handlarza pogoniłaś to dobrze!!:lol: Quote
Iv Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :roll: Neruś ma swoj watek na stronce Korabiewic, moze tam ktos go dostrzeze, i da mu kochajacy domek Quote
gdgt Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 czy mogę już wyprostować kciuki? bo trzymam cały weekend i trochę mnie już bolą... Quote
Marka Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Gdgt - niestety nie - trzeba trzymać dalej :shake: ;) Quote
irma Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 no to ja pomagam w tym trzymaniu kciuków - może razem będzie łatwiej Quote
joannal Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Opuszczamy się cioteczki :mad: :mad: :mad: . Nerusia nikt od wczoraj nie podniósł. A gdzie On ma czekac na domek, jak nie na pierwszej stronce???? Quote
Marka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Święte słowa, Joasiu! :D Nero w tym tygodniu jest głównym bohaterem gazety sochaczewskiej "Echo Powiatu", a to za sprawą dziennikarki Moniki - osoby o wielkim spsiałym sercu (która nota bene jest od niedawna ukochaną Pańcią naszej sochaczewskiej burej Iskry :loveu: ) Moniko - dziękuję! :Rose: :Rose: :Rose: Quote
gdgt Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Marka napisał(a): Nero w tym tygodniu jest głównym bohaterem gazety sochaczewskiej "Echo Powiatu", a to za sprawą dziennikarki Moniki - osoby o wielkim spsiałym sercu (która nota bene jest od niedawna ukochaną Pańcią naszej sochaczewskiej burej Iskry :loveu: ) no to teraz ja już jestem spokojna o moje kciuki ;) Quote
joannal Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 To suuper, że Nero uświetnia gazetę, no to dalej trzymamy kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: . Quote
_beatka_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 super, nerus echem przechodzi po powiecie:multi: ;) odezwal sie już ktos w jego sprawie? Quote
Bodziulka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 To ja rozumiem, że Nero jest bohaterem oddzielnego artykułu, a nie działu "przygarnij mnie" :razz: W sumie Sochaczew to ciekawa lokalizacja i niedaleko od nas ;) Quote
Marka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Bodziulka napisał(a):To ja rozumiem, że Nero jest bohaterem oddzielnego artykułu, a nie działu "przygarnij mnie" :razz: W sumie Sochaczew to ciekawa lokalizacja i niedaleko od nas ;) Bodziulka - bardzo dobrze rozumiesz :D Jest cała jego historia (ten sam tekst co na stronie Korabiewic) i kilka zdjęć - nie jedno! :multi: _beatka_ napisał(a):odezwal sie już ktos w jego sprawie? był jeden telefon - ale nic na razie nie napiszę, zobaczymy co będzie dalej... Quote
Bodziulka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Marka napisał(a):Bodziulka - bardzo dobrze rozumiesz :D Jest cała jego historia (ten sam tekst co na stronie Korabiewic) i kilka zdjęć - nie jedno! :multi: :Rose: dla Naszej WierkoIskrowej Pańci ;) A zdjęcia dali "przed" czy tylko aktualne? Quote
_beatka_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 no to super, trzyam kciuki, zeby wreszcie nerus znalazl ten jedyny domek:multi: Quote
Bodziulka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 http://www.esochaczew.pl/news/news.php?id_news=6395 :cool3: Quote
Marka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 o właśnie - to wersja elektroniczna tego artykułu - brawo Bodziulka - super-szperaczu netowy! ;) (a dlaczego Ty się nie uczysz, tak właściwie?! :mad: :evil_lol: ) Quote
Bodziulka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Marka napisał(a):o właśnie - to wersja elektroniczna tego artykułu - brawo Bodziulka - super-szperaczu netowy! ;) (a dlaczego Ty się nie uczysz, tak właściwie?! :mad: :evil_lol: ) O przepraszam bardzo - po trudach dzisiejszych zaliczeń (ustnych :razz: ;)) trwających praktycznie cały dzień (9-17) :morning: należy mi się chwila relaksu :sabber: spożytkowana w szperaczowy sposób :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 super, dzieki bodziulko:multi: ale neruś ma sexi zdjęcie na niebieskiej podkladce:cool3: marko dzwonil ktos wiecej w jego sprawie? Quote
Marka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 No to teraz zrobimy sobie mały test i sprawdzimy, kto poza ciotką _beatką_ pamięta o naszym Nerusiu, który od dzisiaj ma swój własny, kochający DOM...!!!! ;) :multi: Quote
Recommended Posts