Jump to content
Dogomania

Historia "NERO" ma wreszcie swój HAPPY END !!! :-))))

Recommended Posts

Posted

Monika:) napisał(a):
hej dlugo sie nie odzywalam ale wkoncu udalo mi sie odwiedzic Nera :)
mam pytanie co do tej pani z Gdyni miala wziasc pieska w czerwcu tak?? czy to jeszcze aktualne czy pani sie rozmyslila??

mam nadzieję, że nie - też czekamy na wieści, to w końcu ważna decyzja

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja czekam na maila. U nas naprawsde jest mnóstwo wejsc na stronę i dużo ludzi dzwoni w sparwie aodpcji. Ostatnio w mojej pracy zorientowała sie, ze mamy więcej wejść niż Państwowa Inspekcja Pracy na swoją stronę :multi:

Posted

Viki - maila udało mi się wreszcie wysłać - jeszcze raz dzięki! :Rose:

A nasz czarny królewicz Nero czeka na swoją księżniczkę ;)

(tel. 0-507920043)

Posted

a może jego trzeba do wopru na szolenie zaprowadzić :cool3: pies-ratownik

Przepraszam wszystkich za Bodziulkę, ona chyba znów w niedyspozycji umysłowej się znajduje??!!:razz:

Posted

[quote name='tanitka']Przepraszam wszystkich za Bodziulkę, ona chyba znów w niedyspozycji umysłowej się znajduje??!!:razz:

:mad: Dziś jak najbardziej jestem świadoma :evil_lol: A przecież są psy-ratownicy wodni - Tanitka, co Ty, telewizora nie masz w domu? AnimalPlanet nie oglądasz :cool3:

Posted

Nero radośnie sobie pływa ale czemu pańca nie uwolniła go od kantarka:-( by sobie mlasnął i szczeknął w euforii podczas jego pierwszego w życiu pływania:multi: :ylsuper:

Posted

Nero jest taki cudowny i przepięknie wygląda w tej psiej uździe. Kochający człowieku nie chowaj się już przed Nerusiem, bo Neruś teraz to juz nawet przez rzekę po Cibie, a właściwie do Ciebie popłynie.

Posted

[quote name='oktawia6']

Nero radośnie sobie pływa ale czemu pańca nie uwolniła go od kantarka:-( by sobie mlasnął i szczeknął w euforii podczas jego pierwszego w życiu pływania:multi: :ylsuper:
Oktawia - zapewniam Cię, że on w tym kantarku może swobodnie szczekać, mlaskać, ziewać i nawet ugryźć by kogoś mógł porządnie, ale z jakiegoś powodu nie chce... ;) :lol:

Viktorija - wielkie dzięki! :Rose:

Posted

jakby trzeba było transport W-wa Gdynia załatwić to dajcie znać
mój TZ co jakiś czas jeżdzi - właśnie dzisiaj jest w W-wie i jutro wraca nad morze

Posted

ania14p napisał(a):
Niech kolejka ta stanie, wreszcie!!!! Czy Wy nie ma sie serca!!! Neruś czeka!!!!~Nawet bardzo czeka!!!

to nawet kolejka nie potrzebna-wystarczy ta jedyna jedna ale właściwa osoba-taki strzał w 10-kę;) miłość od pierwszego wejrzenia:loveu:

Posted

Nero chyba rzeczywiście przypomina belga, bo miałam w jego sprawie taki telefon, po którym miałam wrażenie, że kogoś zaintresował darmowy reproduktor psów, które można by "opylać" jako belgi... :cool3:
A jak zajrzałam pod linki Tanitki, to już wiem, skąd się wziął ten telefon :evil_lol:
:shake: Matko boska, co się z tymi ludźmi dzieje...! :angryy: