Marka Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Monika:) napisał(a):hej dlugo sie nie odzywalam ale wkoncu udalo mi sie odwiedzic Nera :) mam pytanie co do tej pani z Gdyni miala wziasc pieska w czerwcu tak?? czy to jeszcze aktualne czy pani sie rozmyslila?? mam nadzieję, że nie - też czekamy na wieści, to w końcu ważna decyzja Quote
Viktorija Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 a ja czekam na maila. U nas naprawsde jest mnóstwo wejsc na stronę i dużo ludzi dzwoni w sparwie aodpcji. Ostatnio w mojej pracy zorientowała sie, ze mamy więcej wejść niż Państwowa Inspekcja Pracy na swoją stronę :multi: Quote
Marka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Viki - maila udało mi się wreszcie wysłać - jeszcze raz dzięki! :Rose: A nasz czarny królewicz Nero czeka na swoją księżniczkę ;) (tel. 0-507920043) Quote
Ania-Sonia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Piękny i odważny Nero, przy okazji super-pływak :razz: ciągle czeka na swojego człowieka! Może żeglarze się skuszą na psa, który kocha wodę :cool3: Quote
Bodziulka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 a może jego trzeba do wopru na szolenie zaprowadzić :cool3: pies-ratownik Quote
tanitka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 a może jego trzeba do wopru na szolenie zaprowadzić :cool3: pies-ratownik Przepraszam wszystkich za Bodziulkę, ona chyba znów w niedyspozycji umysłowej się znajduje??!!:razz: Quote
Bodziulka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='tanitka']Przepraszam wszystkich za Bodziulkę, ona chyba znów w niedyspozycji umysłowej się znajduje??!!:razz: :mad: Dziś jak najbardziej jestem świadoma :evil_lol: A przecież są psy-ratownicy wodni - Tanitka, co Ty, telewizora nie masz w domu? AnimalPlanet nie oglądasz :cool3: Quote
oktawia6 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Nero radośnie sobie pływa ale czemu pańca nie uwolniła go od kantarka:-( by sobie mlasnął i szczeknął w euforii podczas jego pierwszego w życiu pływania:multi: :ylsuper: Quote
joannal Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Nero jest taki cudowny i przepięknie wygląda w tej psiej uździe. Kochający człowieku nie chowaj się już przed Nerusiem, bo Neruś teraz to juz nawet przez rzekę po Cibie, a właściwie do Ciebie popłynie. Quote
tanitka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 A może jednak NERO będzie pływał w Bałtyku??:roll: Quote
Marka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='oktawia6'] Nero radośnie sobie pływa ale czemu pańca nie uwolniła go od kantarka:-( by sobie mlasnął i szczeknął w euforii podczas jego pierwszego w życiu pływania:multi: :ylsuper: Oktawia - zapewniam Cię, że on w tym kantarku może swobodnie szczekać, mlaskać, ziewać i nawet ugryźć by kogoś mógł porządnie, ale z jakiegoś powodu nie chce... ;) :lol: Viktorija - wielkie dzięki! :Rose: Quote
joannal Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Nerusiu Ty piękny psie, gdzie się podziewa Twój człowiek. Quote
oktawia6 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 pływak na dłuższe dystanse założyć mu "kapturki" odblaskowe do pływania i heja:evil_lol: Quote
ania14p Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Niech kolejka ta stanie, wreszcie!!!! Czy Wy nie ma sie serca!!! Neruś czeka!!!!~Nawet bardzo czeka!!! Quote
irma Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 jakby trzeba było transport W-wa Gdynia załatwić to dajcie znać mój TZ co jakiś czas jeżdzi - właśnie dzisiaj jest w W-wie i jutro wraca nad morze Quote
oktawia6 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ania14p napisał(a):Niech kolejka ta stanie, wreszcie!!!! Czy Wy nie ma sie serca!!! Neruś czeka!!!!~Nawet bardzo czeka!!! to nawet kolejka nie potrzebna-wystarczy ta jedyna jedna ale właściwa osoba-taki strzał w 10-kę;) miłość od pierwszego wejrzenia:loveu: Quote
joannal Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Dajcie znać czy coś się klaruje dla Nerusia, :loveu: to wyjątkowy pies dla wyjątkowego człowieka :loveu: Quote
tanitka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 no coś niby się klaruje, ale jeszcze zbyt mgliście.... trzymanie kciuków na weekend bardzo pożądane!!!:lol: Quote
tanitka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Marka NERO jest mix belgiem, a nie kundlem pamiętaj!!!:mad: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/292442_nero_10_miesiecy.html http://allegro.pl/show_item.php?item=107975924 Quote
Iv Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='tanitka']Marka NERO jest mix belgiem, a nie kundlem pamiętaj!!!:mad: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/292442_nero_10_miesiecy.html http://allegro.pl/show_item.php?item=107975924 A czym sie rozni rasowiec od kundla? ;) Milosc bywa slepa... Quote
Bodziulka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Iv napisał(a):A czym sie rozni rasowiec od kundla? ;) Uszami :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 jak dla mnie niczym!bo nerus naprawde wyglada jak belg:loveu: Quote
Marka Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Nero chyba rzeczywiście przypomina belga, bo miałam w jego sprawie taki telefon, po którym miałam wrażenie, że kogoś zaintresował darmowy reproduktor psów, które można by "opylać" jako belgi... :cool3: A jak zajrzałam pod linki Tanitki, to już wiem, skąd się wziął ten telefon :evil_lol: :shake: Matko boska, co się z tymi ludźmi dzieje...! :angryy: Quote
Recommended Posts