_beatka_ Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 zgodnie z prosba ciotki marki podbijamy do góry przystojniaczka Quote
joannal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Nerusiu Ty jesteś takim ładnym psem, że Cię jeszcze nikt nie wypatrzył :roll: :roll: :roll: Quote
Marka Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='joannal']Te mądre spojrzenie potrzebuje mądrego człowieka, do kochania i odwzajemniania uwagi, którą będzie się Jemu poświęcać. Czy Nero jest w necie szerzej rozpropagowany??? Nero był rozpropagowany w necie głównie dzięki Evicie, ale wszelkie powtórzenia mile widziane ;) :p :loveu: Quote
joannal Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Próbowałam na te oferty pl, ale mi nie wyszlo. Za to wysłałam Go do GW we Wrocławiu, a co jak by był fajny domek to może przecież ze stolicznych włości na prowincję sie przenieść :lol: Quote
tanitka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 ze stolicznych włości na prowincję sie przenieść no to mocno powiedziane, bo on w Warszawę to tylko z peryferii widział;) Quote
Marka Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 tanitka napisał(a):no to mocno powiedziane, bo on w Warszawę to tylko z peryferii widział;) oooo, przepraszam - ostatnio Neruś osobiście obsikiwał Pola Mokotowskie i lotnisko na Bemowie, nie mówiąc o tym wszystkim, czego nie obsikał, bo widział przez okno jak jechał przez stolicę ;) :evil_lol: Quote
tanitka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 no, Bemowo też mi warszawa!!;) POla Mokotowskie to co innego- zwracam honor!!!:razz: Quote
_beatka_ Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 o przepraszam na bemowie to ja mieszkam i to tez jest warszawa:mad: Quote
Bodziulka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 tanitka napisał(a):no, Bemowo też mi warszawa!!;) PHI!! :mad: Quote
myszsza Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Przepiękny jest! Pozdrówcie Go od Grity (prawie bliźniaczki). Quote
ewatr Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 hop na 1 strone takie piekne madre oczy musza znalezc chetnego:lol: Quote
oktawia6 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Od poczatku przeczyztalam jego historie, smutna okropna i o takim zakonczeniu+zdrowy ale nadal bez domu. To super pies tylko potrzebuje duyo ruchu, miosci i calej reszty, oby szybko i dobrze trafil:glaszcze: :Dog_run: Quote
oktawia6 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 i tylko jedno pytanie:oops:, czy ktos wie co z ta sunieczka, o ktorej pisala Tanitka+czy wzydrowiala czy ma dom:roll: Quote
Marka Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Oktawia - wiemy, że była leczona w schronisku, ale tam nie ma stałych wolontariuszy, więc nie wiadomo jak wygląda jej sytuacja (czy ma dom czy nie) - musiałabyś zadzwonić do schroniska węgrowskiego (schronisko ma swój temat na INNYCH) lub wysłać PW do Tanitki. To jest temat NERO i to jego zdjęcia tu zamieszczamy :p :loveu: Quote
ach21 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 czytam ten watek po raz pierwszy i wiecie co JESTESCIE WSPANIALI ... slowami nie mozna wyrazić tego co obicie dla tych psów... Quote
oktawia6 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Marka']Oktawia - wiemy, że była leczona w schronisku, ale tam nie ma stałych wolontariuszy, więc nie wiadomo jak wygląda jej sytuacja (czy ma dom czy nie) - musiałabyś zadzwonić do schroniska węgrowskiego (schronisko ma swój temat na INNYCH) lub wysłać PW do Tanitki. To jest temat NERO i to jego zdjęcia tu zamieszczamy :p :loveu: Dziękuję Ci-przed chwilą wysłałam takie zapytanie na priv do Tanitki-Białasek-czytałam znalazł dom przez Dogo! -nie wiedziałam-poszedł do domu w 2005 roku przed czy po Wigilii-to niesamowity piesek-Bialutki, wiele nad nim płakałam nad jego losem:-(-ale nie mogłam go wziąć mimo chęci-te 2 moje cały czas chorują z małymi odstępami no i ta kawalerka na III piętrze-ale z całego serca się cieszę że Białasek ma dom-czy są jego zdjęcia z nowego domu-bardzo bym chciała go zobaczyć radosnego Quote
Viktorija Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 HEJKA Zmiana tego psa jest niesomowita. Chyba żeście podstawiły tego nowego ;) Trzeba coś zorbić, zeby mu znaleźc dom. Bardzo Was proszę, bo nie mam czasu sama. Czy mozecie mi przesłać na maila opis (taki co można zamieścić na stronie) i zdjecia psa przed i po? Ja wtedy umieszczę go na naszej stronie w dziale "spoza schroniska" i porozsyłam gdzie się da. Poproszę tylko o przygotowanie takiego ogłoszenia, bo nie mam czasu i maila przechodniego. Quote
Monika:) Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 hej dlugo sie nie odzywalam ale wkoncu udalo mi sie odwiedzic Nera :) mam pytanie co do tej pani z Gdyni miala wziasc pieska w czerwcu tak?? czy to jeszcze aktualne czy pani sie rozmyslila?? Quote
Marka Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Viki - wielkie dzięki za chęć pomocy, w poniedziałek z rana wysmaruję Ci maila :p A my dzisiaj w ramach socjalizacji postanowiliśmy pokazać Nero... wielką wodę! :biggrina: Ta, którą znaleźliśmy, nie była może aż tak wielka, ale z całą pewnością Nero nigdy wcześniej czegoś takiego nie widział :-o Najpierw podszedł na brzeg, powąchał i chyba mu się wydawało, że to taka większa kałuża, więc wszedł przednimi łapami, które mu się natychmiast zapadły. To go zdumiało - jak to, to po tym się nie chodzi? :???: Długo jeszcze kontemplował ten widok i ptaki wodne, które gdzieś na środku zalewu sobie baraszkowały (ja w tym czasie uspokajająco drapałam szyjkę ;) ) Punkt kulminacyjny nastąpił, kiedy podeszliśmy do brzegu, przy którym rosły nabrzeżne krzaki. Spod nich, podchodząc, wypłoszyliśmy parę kaczek, która wzbiła się w powietrze, po czym usiadła na wodzie 5 metrów dalej i spokojnie zaczęła odpływać. Nerusiowi prawie oczy wyszły z orbit: "co to??? trzeba to natychmiast dogonić!!" i... pięknym susem wskoczył do wody!!! Ja zdążyłam zrobić tak :eek2: i puścić smycz... Nero w pięknym stylu pływackim zrobił łuk i trochę speszony sytuacją, w jakiej się znalazł dopłynął do nas do brzegu. Z wody wyskoczył jeszcze lekko zdziwiony. Ja zaczęłam skakać i cieszyć się, chwalić go, wręczyłam mu też kilka kawałków pysznej parówczki i to chyba utwierdziło psa w przekonaniu, że zrobił coś strasznie fajnego, bo od tej pory Nero miał wyraz pyska, jakby chciał powiedzieć "widzieliście, jaki byłem dzielny? :p " Niestety rozpadał się straszny deszcz i musieliśmy wracać, ale całą drogę wzdłuż brzegu Nero przebył obserwując ptaki na wodzie - jestem przekonana, że gdyby mógł, z chęcią kontynułowałby tą zabawę! :lol: Wiem, że się powtórzę, ale muszę to napisać: NERO JEST REWELACYJNY!!! :Cool!: Quote
Bodziulka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Marka napisał(a): Ja zdążyłam zrobić tak :eek2: i puścić smycz... chciałabym to zobaczyć :cool3: to znaczy, jak Nero wskakuje do wody, oczywiście :lol: Quote
ewatr Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ale fantastyczne zdjecia bomba Nero pływajacy :crazyeye: fantazja Quote
tanitka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Marka ty mu survival robisz:evil_lol: NERO rewelacujny - to mało!!!!:lol: Quote
mangusta Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Zajeeeeeebisty!!! :-o:multi::multi: Świetny pływak z Nerusia. Trochę mi się łezka w oku zakręciła, bo mój Czejen też był super-pływakiem. Nero jest typem sportowca i powinien mieć koniecznie pańcia, który pomoże mu się realizować sportowo. ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts