Jump to content
Dogomania

Historia "NERO" ma wreszcie swój HAPPY END !!! :-))))

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taaaaak - byliśmy z Nero na Polach Mokotowskich - Nero miał się promować przy okazji festynu na rzecz bezdomnych zwierząt, ale promocja kiepsko wyszła, bo Nero bał się tłumu i ryku muzyki z głośników (nigdy czegoś takiego nie widział :-o ), więc spacerowaliśmy po obrzerzach pól, wąchając się co i rusz z różnymi sympatycznymi psiakami :p

Nero szalenie się podoba wszystkim, których spotyka - no bo faktycznie jest piękny z tą swoją szlachetną głową i stojącymi na sztorc uszyskami :loveu:

no ale domu niestety ciągle nie mamy :shake:

Posted

Marka napisał(a):
Taaaaak - byliśmy z Nero na Polach Mokotowskich

:angryy: a dlaczego nikt nie zawołał zuli do towarzystwa? :angryy:

Posted

Bodziulka napisał(a):
A ja nadal czekam na pewne zdjęcia, i Ty Marka wiesz, o jakie fotki Nera z dzisiejszego dnia mi chodzi - z nadzieją, że takie są :evil_lol:

Wiem, wiem - ale nie - nie przystrajaliśmy Nero z tej okazji, bo i tak był wystarczająco zestresowany, żeby go ubierać w cokolwiek ;)

gdgt napisał(a):
:angryy: a dlaczego nikt nie zawołał zuli do towarzystwa? :angryy:

:oops: było dużo zamieszania - nie pomyśleliśmy... :oops:

Posted

może ta Pani z trójmiasta sie odezwie - juz nowy tydzień;-)

nie dobrze:shake: , zaczynam sie powtarzać i cytować samą siebie:razz: i trzymam mocno kciuki!!!!!

Posted

Nie - na SGGW nie jedziemy (glownie ze wzgledow czasowych)

Pani z Trójmiasta jest bardzo zainteresowana adopcją Nero, ale w czerwcu, jak przeprowadzi się do remontowanego właśnie domku pod lasem.
Tak więc umówiłyśmy się, że będziemy w kontakcie i jeśli w tym czasie nie znajdziemy fajnego domku dla psa gdzieś bliżej - to są szanse, że Nero zamieszka w Gdyni :p

Mamy więc jakieś światełko w tunelu, choć oczywiście dalej jesteśmy otwarci na propozycje :)

(tel. 0-507920043)

Posted

Marka napisał(a):

Tak więc umówiłyśmy się, że będziemy w kontakcie i jeśli w tym czasie nie znajdziemy fajnego domku dla psa gdzieś bliżej - to są szanse, że Nero zamieszka w Gdyni :p

A bedzie zapraszał ciotki na wakacje ;) :lol:

Posted

ale przecież czerwiec juz tuż, tuż:p
Nero tyle czeka - całe swoje życie- to i 3 tygodnie poczeka;)

Posted

Nero w hotelu zaprzyjaźnił się z największą rozrabiarą - suczką o oryginalnym imieniu, którego nie mogę zapamiętać :oops: ;) - i oboje harcują na wspólnych wybiegach :D

No a poza tym Nero ciągle czeka na ten swój własny, wyczekany dom...

Posted

Marka napisał(a):
Nero w hotelu zaprzyjaźnił się z największą rozrabiarą - suczką o oryginalnym imieniu, którego nie mogę zapamiętać :oops: ;) - i oboje harcują na wspólnych wybiegach

ehh, nie ma to jak pierwsza miłość :lol: