gdgt Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Marka napisał(a)::bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: dzisiaj Neruś będzie sam szukał dla siebie domu w trójmieście? Quote
Bodziulka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 gdgt napisał(a):w trójmieście? nie, na mazowszu :happy1: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :lol: Quote
Lulka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 na polach??? co prawda wypatrywałam Nero, ale nie wypatrzyłam :eviltong: Quote
Bodziulka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 możliwe, możliwe :cool3: gdgt napisał(a): hmmmm uwielbiam tajemnice :cool3: Ja też, o ile je znam :evil_lol: Quote
Marka Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Taaaaak - byliśmy z Nero na Polach Mokotowskich - Nero miał się promować przy okazji festynu na rzecz bezdomnych zwierząt, ale promocja kiepsko wyszła, bo Nero bał się tłumu i ryku muzyki z głośników (nigdy czegoś takiego nie widział :-o ), więc spacerowaliśmy po obrzerzach pól, wąchając się co i rusz z różnymi sympatycznymi psiakami :p Nero szalenie się podoba wszystkim, których spotyka - no bo faktycznie jest piękny z tą swoją szlachetną głową i stojącymi na sztorc uszyskami :loveu: no ale domu niestety ciągle nie mamy :shake: Quote
Lulka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 nooo to wszystko jasne, a ja was w samym centrum imprezy wypatrywałam i nic dziwnego, że nie widziałam :lol: A co z tą panią z Gdyni? Quote
gdgt Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Marka napisał(a):Taaaaak - byliśmy z Nero na Polach Mokotowskich :angryy: a dlaczego nikt nie zawołał zuli do towarzystwa? :angryy: Quote
Bodziulka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 A ja nadal czekam na pewne zdjęcia, i Ty Marka wiesz, o jakie fotki Nera z dzisiejszego dnia mi chodzi - z nadzieją, że takie są :evil_lol: Quote
tanitka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 to nie fajnie:shake: , szkoda....dzisiaj taki dzień:shake: Quote
Marka Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Bodziulka napisał(a):A ja nadal czekam na pewne zdjęcia, i Ty Marka wiesz, o jakie fotki Nera z dzisiejszego dnia mi chodzi - z nadzieją, że takie są :evil_lol: Wiem, wiem - ale nie - nie przystrajaliśmy Nero z tej okazji, bo i tak był wystarczająco zestresowany, żeby go ubierać w cokolwiek ;) gdgt napisał(a): :angryy: a dlaczego nikt nie zawołał zuli do towarzystwa? :angryy: :oops: było dużo zamieszania - nie pomyśleliśmy... :oops: Quote
tanitka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 No w sumie racja, tam zamęt i hałasy a Nero wielkiego miasta jeszcze nie niewidział;) No szkoda, może ta Pani z trójmiasta sie odezwie - juz nowy tydzień;) Quote
tanitka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 może ta Pani z trójmiasta sie odezwie - juz nowy tydzień;-) nie dobrze:shake: , zaczynam sie powtarzać i cytować samą siebie:razz: i trzymam mocno kciuki!!!!! Quote
Lulka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 a wybieracie sie na dni sggw? http://dnisggw.sggw.pl/ Quote
Marka Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Nie - na SGGW nie jedziemy (glownie ze wzgledow czasowych) Pani z Trójmiasta jest bardzo zainteresowana adopcją Nero, ale w czerwcu, jak przeprowadzi się do remontowanego właśnie domku pod lasem. Tak więc umówiłyśmy się, że będziemy w kontakcie i jeśli w tym czasie nie znajdziemy fajnego domku dla psa gdzieś bliżej - to są szanse, że Nero zamieszka w Gdyni :p Mamy więc jakieś światełko w tunelu, choć oczywiście dalej jesteśmy otwarci na propozycje :) (tel. 0-507920043) Quote
Bodziulka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Marka napisał(a): Tak więc umówiłyśmy się, że będziemy w kontakcie i jeśli w tym czasie nie znajdziemy fajnego domku dla psa gdzieś bliżej - to są szanse, że Nero zamieszka w Gdyni :p A bedzie zapraszał ciotki na wakacje ;) :lol: Quote
tanitka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Tak więc umówiłyśmy się, że będziemy w kontakcie i jeśli w tym czasie nie znajdziemy fajnego domku dla psa gdzieś bliżej - to są szanse, że Nero zamieszka w Gdyni :p ale przecież czerwiec juz tuż, tuż:p Nero tyle czeka - całe swoje życie- to i 3 tygodnie poczeka;) Quote
_beatka_ Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 to dobre wieści, teraz trzeba tylko trzymac mocno kciuki:razz: Quote
małagosia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 no to my trzymamy kciuki- zasługuje psiak na wspaniały i kochający dom :) Quote
Marka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Nero w hotelu zaprzyjaźnił się z największą rozrabiarą - suczką o oryginalnym imieniu, którego nie mogę zapamiętać :oops: ;) - i oboje harcują na wspólnych wybiegach :D No a poza tym Nero ciągle czeka na ten swój własny, wyczekany dom... Quote
gdgt Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Marka napisał(a):Nero w hotelu zaprzyjaźnił się z największą rozrabiarą - suczką o oryginalnym imieniu, którego nie mogę zapamiętać :oops: ;) - i oboje harcują na wspólnych wybiegach ehh, nie ma to jak pierwsza miłość :lol: Quote
_beatka_ Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 a kiedy będą nowe fotki?cos się ciotka ostatnio opindalasz:mad: Quote
Bodziulka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Marka napisał(a):Nero w hotelu zaprzyjaźnił się z największą rozrabiarą Ciągnie swój do swego :evil_lol: Quote
Recommended Posts