Marka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 też spróbujemy... Nero nosi teraz czerwoną obróżkę należącą kiedyś do Rudego (to ta kupiona Rudemu w ramach wyprawki - wtedy jeszcze nie niego pasowała ;) ) - liczę na to, że teraz Nerusiowi przyniesie szczęście... Quote
Marka Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Rozmawiałam właśnie z Panią Grażynką (opiekunką Nero w hotelu) i mam same dobre wieści: po 1/ Nero już nie załatwia się w pomieszczeniu - bardzo pięknie trzyma i swoje potrzeby załatwia wyłącznie na dworze! :multi: (Pani Grażynka uczyła go przykładem innych psiaków, z którymi Nero wychodził - bo jak stwierdziła - jak wychodził tylko z nią to nie wiedział po co - a jak wychodził z innymi psami, które po wyjściu pierwsze co to robiły siusiu - Nero od razu podłapał o co chodzi i też siusiał! :lol: ) po 2/ jest bardzo grzeczny - uwielbia się bawić z najbardziej energiczną sunią, która też tam mieszka - ale zawołany "Nero - na miejsce" wraca grzecznie do domu :p po 3/ jest niezwykle przyjaźnie nastawiony do wszystkich psów, chętnie się z nimi bawi, nie wszczyna żadnych konfliktów, a przy tym generalnie jest cichy - nie szczeka bez powodu :) po 4/ Pani Grażynka twierdzi, że jest bardzo mądrym psem z inteligentnym błyskiem w oku - i w ogóle jest super i do tego piękny! :lol: :multi: No i jak to możliwe, że NIKT go nie chce???!!! I telefon 0-507920043 ciągle milczy..? Quote
Marka Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Podnoszę - bo Nero już na 6-ej stronie, więc nie wszyscy będą mieli szansę przeczytać, jaki jest wspaniały! ;) Quote
evita. Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ciekawa jestem jak Nero "dogaduje się" z Oskarkiem, który też jest u p. Grażynki :lol: Quote
Bodziulka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Marka']Rozmawiałam właśnie z Panią Grażynką (opiekunką Nero w hotelu) i mam same dobre wieści: Czyli już nie ma do niego żadnych zastrzeżeń, jak mieli wcześniej co poniektórzy ;) :multi: :multi: A to, że jest energiczny nad wyraz to tylko kwestia wieku, a nie zdziczenia!! Nero do domciu!! Quote
tanitka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Wspaniałe wiadomości!!! :multi: telefonie dzwoń!!!:mad: Quote
Bodziulka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 tanitka napisał(a):Wspaniałe wiadomości!!! :multi: telefonie dzwoń!!!:mad: telefon to pewnie Marce codziennie dzwoni, ale nie w tej sprawie ;) LUDZIU ODPOWIEDNI - DZWOŃ!!!!! Quote
Ania-Sonia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Świetne wieści! :loveu: Byłam pewna, że pod uważną i czułą opieką Pani Grażynki, w otoczeniu innych psiaków, Nero prędko nabierze odpowiednich manier ;) Nero, czas do domu!!!! Quote
Monika:) Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 odezwala sie do mnie pewna pani z Gdyni ktora zastanawia sie nad zaadoptowaniem Nera ale nie wiem jak to wyjdzie. Nie wiadomo czy pani ta bedzie miala jak dojechac do Nera :(. Mam nadzieje ze sie uda, a oto jej ogloszenie: witam, chciałam zapytać skąd jest Nero? Czy z okolic Trójmiasta? Jeśli tak, chciałabym go poznać... zobaczyć jaki ma charakter. Od jakiegoś czasu rozglądam się za większym pieskiem do domku przy lesie, gdzie mieszkam. pozdrawiam ciepło, Agnieszka z Gdyni Trzymajcie kciuki P.S. podalam tej pani numer telefonu ktory znajduje sie na pierwsej stronie i mam nadzieje ze zadzwoni :) Quote
Marka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Dzięki Monika! :Rose: Pani Agnieszka faktycznie dzwoniła :p Jest bardzo sympatyczną osobą, umówiłyśmy się jeszcze na kontakt w przyszłym tygodniu. Gdyby wszystko się dobrze ułożyło (z jej i naszej strony) bylibyśmy skłonni nawet zawieźć Nero do Gdyni - ale na razie jesteśmy w fazie "przed-wstępnej", więc zobaczymy, zobaczymy... ;) Quote
iza_g Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Domek przy lesie i sympatyczna Pani :loveu: Byłoby cudownie, więc :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
kociabanda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Bardzo mocno trzymamy kciuki za Nerusia. :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Monika:) Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 no to bardzo sie ciesze ze moglam pomoc :) i mam nadzieje ze adopcja dojdzie do skutku :) Quote
Marka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 no przecież napisałam - w przyszłym tygodniu! :lol: ktoś tu bardzo niecierpliwy jest, zamiast trzymać kciuki to wali w klawiaturę! ;) :evil_lol: Quote
tanitka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 o jeju, no i co?? - jak ja piszę na dogo jednym okiem -a pracuję drugim, to latwo o pomyłkę:evil_lol: Quote
Monika:) Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 (moze mi ktos powiedziec dlaczego pod moimi postami pali sie to zielone swiatelko??) Quote
andzia69 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 jak jesteś na forum to się pali zielone światełko - a jak cię nie ma to się nie pali;) Quote
Monika:) Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 aaa :) heh nie wpadlabym na to ,dzieki andzia69 :) Quote
_beatka_ Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 trzymam super mocno kciuki zeby sie wszystko udalo i zeby nerus trafil wreszcie do swojego wymarzonego domku:loveu: Quote
Marka Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: dzisiaj Neruś będzie sam szukał dla siebie domu - kciuki bardzo wskazane! Quote
Ania-Sonia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Jestem z Wami, ale niestety tylko myślami, bo niestety wyskoczyła mi jedna robótka :angryy: Kiepsko mi idzie, bo mocno trzymam kciuki ;) Quote
Bodziulka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 A ja czekam na foteczki! :evil_lol: Dowody muszą być :diabloti: Quote
Recommended Posts