Jump to content
Dogomania

Historia "NERO" ma wreszcie swój HAPPY END !!! :-))))

Recommended Posts

Posted

też spróbujemy...
Nero nosi teraz czerwoną obróżkę należącą kiedyś do Rudego (to ta kupiona Rudemu w ramach wyprawki - wtedy jeszcze nie niego pasowała ;) ) - liczę na to, że teraz Nerusiowi przyniesie szczęście...

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam właśnie z Panią Grażynką (opiekunką Nero w hotelu) i mam same dobre wieści:

po 1/ Nero już nie załatwia się w pomieszczeniu - bardzo pięknie trzyma i swoje potrzeby załatwia wyłącznie na dworze! :multi:
(Pani Grażynka uczyła go przykładem innych psiaków, z którymi Nero wychodził - bo jak stwierdziła - jak wychodził tylko z nią to nie wiedział po co - a jak wychodził z innymi psami, które po wyjściu pierwsze co to robiły siusiu - Nero od razu podłapał o co chodzi i też siusiał! :lol: )

po 2/ jest bardzo grzeczny - uwielbia się bawić z najbardziej energiczną sunią, która też tam mieszka - ale zawołany "Nero - na miejsce" wraca grzecznie do domu :p

po 3/ jest niezwykle przyjaźnie nastawiony do wszystkich psów, chętnie się z nimi bawi, nie wszczyna żadnych konfliktów, a przy tym generalnie jest cichy - nie szczeka bez powodu :)

po 4/ Pani Grażynka twierdzi, że jest bardzo mądrym psem z inteligentnym błyskiem w oku - i w ogóle jest super i do tego piękny! :lol: :multi:

No i jak to możliwe, że NIKT go nie chce???!!!
I telefon 0-507920043 ciągle milczy..?

Posted

[quote name='Marka']Rozmawiałam właśnie z Panią Grażynką (opiekunką Nero w hotelu) i mam same dobre wieści:

Czyli już nie ma do niego żadnych zastrzeżeń, jak mieli wcześniej co poniektórzy ;) :multi: :multi: A to, że jest energiczny nad wyraz to tylko kwestia wieku, a nie zdziczenia!!

Nero do domciu!!

Posted

tanitka napisał(a):
Wspaniałe wiadomości!!! :multi: telefonie dzwoń!!!:mad:

telefon to pewnie Marce codziennie dzwoni, ale nie w tej sprawie ;) LUDZIU ODPOWIEDNI - DZWOŃ!!!!!

Posted

Świetne wieści! :loveu: Byłam pewna, że pod uważną i czułą opieką Pani Grażynki, w otoczeniu innych psiaków, Nero prędko nabierze odpowiednich manier ;)
Nero, czas do domu!!!!

Posted

odezwala sie do mnie pewna pani z Gdyni ktora zastanawia sie nad zaadoptowaniem Nera ale nie wiem jak to wyjdzie. Nie wiadomo czy pani ta bedzie miala jak dojechac do Nera :(. Mam nadzieje ze sie uda, a oto jej ogloszenie:

witam,

chciałam zapytać skąd jest Nero? Czy z okolic Trójmiasta? Jeśli tak, chciałabym go poznać... zobaczyć jaki ma charakter. Od jakiegoś czasu rozglądam się za większym pieskiem do domku przy lesie, gdzie mieszkam.
pozdrawiam ciepło,
Agnieszka z Gdyni

Trzymajcie kciuki

P.S.
podalam tej pani numer telefonu ktory znajduje sie na pierwsej stronie i mam nadzieje ze zadzwoni :)

Posted

Dzięki Monika! :Rose:
Pani Agnieszka faktycznie dzwoniła :p Jest bardzo sympatyczną osobą, umówiłyśmy się jeszcze na kontakt w przyszłym tygodniu. Gdyby wszystko się dobrze ułożyło (z jej i naszej strony) bylibyśmy skłonni nawet zawieźć Nero do Gdyni - ale na razie jesteśmy w fazie "przed-wstępnej", więc zobaczymy, zobaczymy...
;)

Posted

no przecież napisałam - w przyszłym tygodniu! :lol:
ktoś tu bardzo niecierpliwy jest, zamiast trzymać kciuki to wali w klawiaturę! ;) :evil_lol: