Jump to content
Dogomania

Historia "NERO" ma wreszcie swój HAPPY END !!! :-))))

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o jeny jak mi zal tego pieska :( jakby to nie byl samiec to wzielabym go do siebie na czas znalezienia domu, przynajmniej nauczylby sie zycia w domu i pocwiczyl by posluszenstwo z moja sunia ktora terazma cieczke wiec przygarnianie pieskow odpada :(

jesli nie macie nic przeciwko to moge wzucic Nera na trojmiejskie ogloszenia?? tylko jakis tekst by sie przydal.

Posted

[quote name='tanitka']dzisiaj Nero pojedzie do Otrębus i kolejna zmiana miejca. Biedny pies ciągle z miejsca, na miejsce, nie ma włąsnego kąta...:shake:
Tak, tak - Nero właśnie dzisiaj pojechał z nami do hotelu Pani Grażynki do Otrębus. Pani Grażynka podejmie się tam uczenia go czystości w pomieszczeniu - ma bardzo ambitny plan wychodzenia z Nero co godzinę na dwór, żeby psiak bezstresowo wyrobił w sobie odruch załatwiania sią na powietrzu (ta Pani Grażynka to prawdziwy ANIOŁ - nie kobieta :angel: )

Jak przyjechałam dziś po Nero - to biegał po ogrodzie w dotychczasowym hotelu, ale wystrczyło, że go zawołałam dwa razy po imieniu - a on nastawił uszy, popatrzył bystro i biegiem do furtki! :multi:
Kochane psisko! :loveu:

A jak go zostawiałam u Pani Grażynki i widział już, że ja wychodzę, a on został za furtką, to patrzył z przerażeniem - znowu nowe miejsce i znowu go zostawiam... :placz:

On tak bardzo pragnie mieć tego jednego-jedynego człowieka, który go przygarnie i już nigdy, nigdzie nie zostawi...! :-(

Ja już psychicznie nie wytrzymuję tej tragedii tego biednego psiaka... :shake:

Pani Grażynka też nie mogła się nadziwić - taki piękny - i nikt go nie chce??!
Nikt...

Posted

Gdzie oprócz allegro jest Neruś. Moge go powstawiać w wszelkie inne portale które znam. Ostatnio jest kilka dość aktywnych - eurocity np. Napiszcie gdzie jest - i czy moge wykorzystać opis z allegro, żeby nie tworzyc samej, bo mi wena szwankuje a nie chcę naruszać praw autorskich.

Posted

Marka napisał(a):

A jak go zostawiałam u Pani Grażynki i widział już, że ja wychodzę, a on został za furtką, to patrzył z przerażeniem - znowu nowe miejsce i znowu go zostawiam... :placz:

Tak samo było z Bubusiem - ten wzrok :-( ale Pani Grażynka to wspaniała kobieta, będzie mu tam dobrze ;)

Posted

Gdzie oprócz allegro jest Neruś.

Supergoga- miejsca w necie gdzie został wstawiony NERO sa na stronach 11 i 12 i jest ich mnóstwo, no ale jeśli coś jeszcze przychodzi ci do głowy to skopiuj któreś z ogłoszeń i zdjęcia (Marka na pewno się nie pogniewa) i wstawiaj. Wielkie dzięki, może będziesz miałą szczęśliwą rękę!!:lol:

Posted

Ale się naszukałam, u mnie było na stronie 33 i 34 ale znalazłam.
Jesli go nie ma to mogę go wstawić na:
polska strefa
szukamdomu
alegratka
aaaby
Gdyby ktos wstawił na którąś z tych stron, bo nie dam rady całości czytac teraz i szukać - napiszcie.
Nero jest po prostu piekny.

Posted

Oj, tak - jakiś martwy sezon adopcyjny, czy co? :cool3: W zeszłym roku na wiosnę ludzie sami pytali o psy - a w tym roku szuka się takich ludzi - i nie znajduje... :niewiem:

A biedny Nero czeka - nie wiem, czy ma jakąś nadzieję - we mnie jeszcze resztka się tli, że gdzieś ktoś na TEGO psa czeka...
i że w końcu zadzwoni (pod numer 0-507920043)

* * *
Zapomniałam wczoraj z tych emocji zdać bieżącą relację ze stanu finansów Nerusia:
ostatnio podawany tu stan jego konta wynosił: 2956,81 pln
wczoraj uregulowałam resztę należności za hotel warszawski - 360 pln
oraz wpłaciłam zaliczkę na pobyt Nero u Pani Grażynki w Otrębusach - 150 pln
więc bieżący stan konta Nero wynosi teraz: 2446,81 pln

* * *
PS. Monika - wysłałam Ci plakat Nero w wordzie mailem :)

PS2. Supergoga - jak możesz gdzieś umieścić Nero - to umieszczaj - ostatnia akcja rozklejania go po necie była ponad miesiąc temu - warto go przypomnieć! :D

Posted

Gdgt - Monika jest z Trójmiasta ;)

mosii napisał(a):
nie mam czasu dziewczyny czytac całego watku a nie pamietam jak Nero odnosi sie do innych psów-samców?

bawi się z nimi! :multi:
a jak jakiś agresywny - to się boi... :oops: