_beatka_ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 nerus to sliczny psiak, ale to fakt, ze strasznie rozbrykany wogole nie nauczony oglady;) ale pod odpowiednia osoba napewno, by się uspokoil:loveu: Quote
ania14p Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Czyli, potrzebny prawdziwy psiarz, jak w tytule! Quote
_beatka_ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 no wlasnie, tylko gdzie ten psiarz jest???????:roll: Quote
andzia69 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Podałam link osobie, która z Kasią Kowalską pomaga psiakom - napisała do mnie w sprawie pomocy dla "mojej" suni od pijaków - ale moja sunia ma już domek, a Neruś jeszcze nie!:-( Quote
Marka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Andzia69 - serdeczne dzięki! :calus: Bardzo dziękuję też Ewie Pikulskiej, która najpierw nam tu trochę ponarzekała ;) po czym sama wzięła się za naszego Nerusia i... Nero już nie boi się spacerów!!!!!!!!! Nie będę tu zdradzać wszystkich tajemnic jak udało się jej tego dokonać ;) , powiem tylko, że Ewa znalazła klucz do naszego psiaka - otóż okazało się, że Nero, jako nie zsocjalizowany do tej pory pies czuje się niepewnie w otaczającym go świecie i to, czego potrzebuje, to pewny siebie, zdecydowany przewodnik, który byłby oparciem dla psa - po prostu przywódcą stada "człowiek i pies" :D Ewa - :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Wczoraj Nero miał przeprowadzkę - zabrałyśmy go z Tanitką z SGGW (bo pies jest już zupełnie zdrowy, odrasta mu tylko jeszcze sierść wokół oczu) i przewiozłyśmy do hotelu na obrzeżach W-wy, prowadzonego przez Panią Weterynarz i jej męża, który z dużym doświadczeniem opiekuje się psami. Ci Państwo mieli już pod swoimi skrzydłami takie "dzikusy", a ich własna suka "Malwina" jest właśnie tego typu psem, którego nikt nie chciał, a teraz jest szczęśliwą mieszkanką domu z prawem spania na kanapie ;) Nero w towarzystwie sympatycznych psiaków wybawi się w dużym ogrodzie, a przy tym będzie poznawał dom i domowe życie - mamy nadzieję, że będzie to kolejny duży krok w socjalizacji naszego bohatera :multi: Rozliczenie: ostatni stan konta Nero (z 4.IV) to: 3396,81 pln wczoraj opłacałam ostatni okres pobytu Nero na SGGW i na początek 10 dni pobytu w psim hotelu - więc z konta Nero ubyło 440 pln bieżący stan konta: 2956,81 pln Quote
Monia_ Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Neruniu, trzymaj sie dzielnie i wybrykaj na zielonej trawce! Quote
tanitka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Taki hotel to marzenie, dla naszego Nero. Piesek będzie uczony wszystkiego tak jak szczenię i socjalizowany i jestem pewna, że już za 3 dni to sam będzie czytał gazetę zwoim opiekunom!!:razz: Quote
Bodziulka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No Nero - teraz tylko domeczek potrzebny! A może Malwinka chciałaby kolegę na stałę? :cool3: Quote
tanitka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 u NERO wszystko OK, poznaje świat, spacerki, samochody, rowerzystów i inne pieski. Państwo prowadzący hotel twierdzą, ze poza zadziwieniem wielkością świata i niepewnością co do intencji innych żywych stworzen, to jest w porządku pies!!:lol: Quote
Bodziulka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No - to teraz szybkie szkolenie i pod kołderkę :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 swietne wieści od nerusia:multi: nareszcie:multi: to kto chce teraz takiego dżentelmena?:razz: Quote
Marka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 nie ma zainteresowanych adopcją Nera - pies czeka... :sad: Quote
Marka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 jest prawie cały czas http://www.allegro.pl/show_item.php?item=99587511 ale oglądalność ma minimalną... :shake: Quote
tanitka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Marko dzwoniłaś moze do hotelu?? Jak tam nasz podopieczny i jego szkolenia??:lol: Quote
_beatka_ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 hop hop nerus do góry, wracaj na pierwsza stronkę:multi: Quote
agat21 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Nerulku, ktoś na pewno na Ciebie czeka tylko jeszcez o tym nie wie.. Quote
tanitka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 nie rozumiem dlaczego, nikt się nim już nie interesuje- młody, piękny, miły pies:shake:. Pieniądze na hotel za jakiś czas się skończą i co wtedy??? Wolę nei myśleć... NERO - co mogę dla ciebie zrobić???;) Quote
Marka Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 zmodyfikowałam trochę plakat Nerusia - napisałam, że jest już zdrowy i piękny i tylko bardzo, bardzo potrzebuje domu.... pomóżcie proszę rozklejać ten plakat gdzie się da! Nero zasługuje na swojego własnego człowieka... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Wiesz co Marka, to bardzo przykre gdy włoży sie tyle wysiłku w uratowanie psa a pożniej nic, cisza ... :placz: Przecież to zdrowy i normalny pies a nikt go nie chce. Quote
gdgt Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 kiedy na początku prosiłyście o wsparce ratowania nerusia mail dotarł do takiej liczby ludzi! może teraz porozsyłajcie maila do tych samych ludzi, do firm, krewnych i znajomych... Quote
Recommended Posts