Jump to content
Dogomania

Historia "NERO" ma wreszcie swój HAPPY END !!! :-))))

Recommended Posts

Posted

tanitka napisał(a):
Marko, nikt nie dzwoni, nie pisze, nie pyta??:-(

zupełnie nikt... :niewiem:
ani jednego telefonu w sprawie domu dla Nero... :shake:

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Boże, no i co z tym naszym Nerusiem zrobić..?

Tak sobie myślę, że gdyby przygarnął go ktoś do domu z ogrodem to nawet nie jest to takie trudne - trzeba by tylko Nera nauczyć czystości w domu, a potem powolutku do wszystkiego przyzwyczajać (do przybiegania na wołanie, do chodzenia na smyczy, itp.) - czy to tak dużo za przyjaźń pięknego, młodego psa?
No owszem, mieszkając w bloku byłoby więcej pracy - ale prawdziwy psiarz z pasją miałby okazję do wychowania sobie fajnego psa!

Tylko gdzie ten wyczekiwany psiarz...
:sad:

Posted

już weszłam na temat Nerusia, bo generalnie to sobie gadu-gadu z Eurydyką właśnie porabiamy ;-)

Tanitka, Bodziulka, Aga - bede jutro u Nero, oczywiscie, jak zwykle ok. 15-tej - więc spotkajmy się! :D

Posted

[quote name='eurydyka']smiesznie mi wyszlo to pisanie faktycznie, ale dlatego ze na skype mialam mame, na gg Marke i nie dalam rady pisac skladnie:)

zamiast pracować, to się w necie siedzi i gada :evil_lol:

Zabrałam "ciuszki" dla Nero, oby wykładowca nie miał dziś weny i nie był produktywny :roll:

Posted

Może zmienić tytuł wątku, bo nie wiem "czy ten prawdziwy psiarz"trochę nie straszy. Wiem ,że to ze wzg na znalezienie dobrego Opiekuna dla NERO. Może?- "Piękny Nero+ Szkolenie Gratis Tylko w ręce najlepsze z Najlepszych"

Posted

Byłyśmy dziś u Nero - ależ on jest radosny!! a jak fajnie wygląda w kołnierzu :lol: Tyle, że tym kołnierzem z radości wali we wszystko :diabloti: I byliśmy na spacerku i nawet udało nam się kawałeczek wyjść, ale to tylko dzięki zainteresowaniu Nero Tusia, która przyjechała z gdgt - Nero był tak nią zaaferowany, że chyba na chwilę zapomniał o swoim strachu ;) Wniosek z tego taki, że Neruś świetnie by się czuł w towarzystwie pisego kompana ;)

Mam foteczki, jak zgram z telefonu, to pokażę ;)

Posted

taki jestem nietypowy :cool3:

Tusia - fajna dziewczyna ;)

teraz poniucham

halo, halo, co tam pod kołnierzem slychać? :evil_lol:

nie chcę! nie pójdę!!

prezentacja siły :evil_lol: