Marka Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 tanitka napisał(a):Marko, nikt nie dzwoni, nie pisze, nie pyta??:-( zupełnie nikt... :niewiem: ani jednego telefonu w sprawie domu dla Nero... :shake: Quote
Bodziulka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Marka, ja mam kilka szmatek-ręczników, czy Nero nadal potrzebuje? Czy może komuś innemu przekazać? Quote
Agnieszka76 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Nero, na górę...trzymamy kciuki, będizemy pytac znajomych. Dopiero dziś przeczytałam tą historie i serce mi pęka prawie... Quote
Marka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 O Boże, no i co z tym naszym Nerusiem zrobić..? Tak sobie myślę, że gdyby przygarnął go ktoś do domu z ogrodem to nawet nie jest to takie trudne - trzeba by tylko Nera nauczyć czystości w domu, a potem powolutku do wszystkiego przyzwyczajać (do przybiegania na wołanie, do chodzenia na smyczy, itp.) - czy to tak dużo za przyjaźń pięknego, młodego psa? No owszem, mieszkając w bloku byłoby więcej pracy - ale prawdziwy psiarz z pasją miałby okazję do wychowania sobie fajnego psa! Tylko gdzie ten wyczekiwany psiarz... :sad: Quote
Bodziulka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Ja - jeżeli uda mi się dotrzeć - będę pewnie koło 15... Quote
tanitka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Ja tez bym mogła ok. 15.00. Marka- gdzie jesteś?? Mam pewien pomysł, chciałaby go jutro z wami omówić!!! Quote
Marka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 już weszłam na temat Nerusia, bo generalnie to sobie gadu-gadu z Eurydyką właśnie porabiamy ;-) Tanitka, Bodziulka, Aga - bede jutro u Nero, oczywiscie, jak zwykle ok. 15-tej - więc spotkajmy się! :D Quote
tanitka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Marka sie wybiera do Nero jutro Eurydyko- dopiero co wyjechałaś a już taka składnia;) ?? Quote
Bodziulka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 tanitka napisał(a):Eurydyko- dopiero co wyjechałaś a już taka składnia;) ?? :evil_lol: Marka, zabrać dla niego te ręczniki na posłanie? Quote
eurydyka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 smiesznie mi wyszlo to pisanie faktycznie, ale dlatego ze na skype mialam mame, na gg Marke i nie dalam rady pisac skladnie:) Quote
Bodziulka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='eurydyka']smiesznie mi wyszlo to pisanie faktycznie, ale dlatego ze na skype mialam mame, na gg Marke i nie dalam rady pisac skladnie:) zamiast pracować, to się w necie siedzi i gada :evil_lol: Zabrałam "ciuszki" dla Nero, oby wykładowca nie miał dziś weny i nie był produktywny :roll: Quote
eurydyka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 gadanie przez net wieczorem jest:) pracuje sie tez dacie jakies nowe fotki okularnika? Quote
Ivory Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Może zmienić tytuł wątku, bo nie wiem "czy ten prawdziwy psiarz"trochę nie straszy. Wiem ,że to ze wzg na znalezienie dobrego Opiekuna dla NERO. Może?- "Piękny Nero+ Szkolenie Gratis Tylko w ręce najlepsze z Najlepszych" Quote
_beatka_ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 szkolenie gratis?brzmi jakby w tym miesiacy byla promocja na nerusia:lol: ;) Quote
Bodziulka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Byłyśmy dziś u Nero - ależ on jest radosny!! a jak fajnie wygląda w kołnierzu :lol: Tyle, że tym kołnierzem z radości wali we wszystko :diabloti: I byliśmy na spacerku i nawet udało nam się kawałeczek wyjść, ale to tylko dzięki zainteresowaniu Nero Tusia, która przyjechała z gdgt - Nero był tak nią zaaferowany, że chyba na chwilę zapomniał o swoim strachu ;) Wniosek z tego taki, że Neruś świetnie by się czuł w towarzystwie pisego kompana ;) Mam foteczki, jak zgram z telefonu, to pokażę ;) Quote
Bodziulka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 No to jeszcze tylko dodam, że Nero poznał ciocię AśkęK od Rudego - dziś to w ogóle jakiś mały zlot dogomaniaczek na sggw był :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 taki jestem nietypowy :cool3: Tusia - fajna dziewczyna ;) teraz poniucham halo, halo, co tam pod kołnierzem slychać? :evil_lol: nie chcę! nie pójdę!! prezentacja siły :evil_lol: Quote
tanitka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Na prawdę piekna sesja ci wyszła Bodziulko!!!:lol: Quote
Bodziulka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 tanitka napisał(a):Na prawdę piekna sesja ci wyszła Bodziulko!!!:lol: było jeszcze kilka fajnych ujęć, niestety zbyt dynamiczne :lol: Quote
Recommended Posts