tanitka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 NERO szuka domu na pierwszej stronie a nie na dwudziestej pierwszej:mad: ! Quote
Bodziulka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Marka mi mówiła, że oczka Nero wyglądają znacznie lepiej po operacji, sam Neruś ma się dobrze i rozdaje musiaczki (przypierając niektórych do sciany:evil_lol:) - Marka już wczoraj wieczorem pisała posta o tym, ale wpadła do niej Nuka i rozłączyła coś w komputerze :diabloti: Quote
tanitka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 rozdaje musiaczki myślałaś o buziaczkach????:loveu: Quote
Bodziulka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 tanitka napisał(a):myślałaś o buziaczkach????:loveu: :evil_lol: musiaczki, buziaczki - wszystko rozdaje :evil_lol: Quote
supergoga Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Czy Neruś jest na eurocity i 4łapy. Moge go wstawić, a także w szukamdomu? Quote
Marka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Supergoga - na Eurocity i 4lapy Nero już jest :D ale na szukamdomu jeszcze go nie ma - więc bardzo proszę! :) Quote
Marka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 A z najnowszych wieści - ostatnio znowu troszkę stracił na urodzie, bo po zabiegu (ma skorygowane dolne powieki obu oczu) ma wygoloną sierść dookoła oczu i prezentuje się dosyć oryginalnie, w kołnierzu i takimi śmiesznymi "okularami" Ale to nie ważne - ważne, że zabieg się udał, wszystko bardzo dobrze się ułożyło i zrasta - w przyszłym tygodniu zdjęcie szwów i Neruś będzie miał oczki jak ta lala! :cunao: Już teraz lepiej to wygląda - zostały odsłonięte te nachodzące powieki i dopiero teraz naprawdę widać, jakie Nero ma piękne oczy! (choć jeszcze troszkę zaczerwienione) No i prosimy bardzo dogomaniaków o pomoc w szukaniu domu dla Nero, bo po zdjęciu szwów w przyszłym tygodniu psiak mógłby już bez przeszkód jechać do swojego domu - a tego domu niestety ani widu... :niewiem: * * * * * * * * * Rozliczenie: ostatni stan konta Nero to 4056,10 pln w ostatni piątek po zabiegu zapłaciłam rachunek w wys. 504,29 pln więc bieżący stan konta Nero to 3551,81 pln Quote
_beatka_ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 sierść napewo szybo odrosnie a najwazniejsze ze już jest zdrowy:loveu: Quote
Marka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Zapomniałam o bardzo ważnej wiadomości: Treserka psów - p. Małgorzata Daniłowicz z warszawskiego oddziału PSIEJ SZKOŁY zaoferowała dla Nero i jego przyszłego właściciela bezpłatny udział w grupowym szkoleniu "pies towarzyszący" (oczywiście w grupie dla początkujących)!!! Dzięki temu przyszły właściciel Nero zyska profesjonalną pomoc w jego wychowaniu! Pani Małgorzato - bardzo serdecznie dziękujemy!!! :Rose: :Rose: :Rose: Quote
tanitka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Jej jaki NERO jest śliczny, nawet w tych "okularkach". I po kursie jak będzie - to, to cudo nie pies!!! :loveu: Quote
Bodziulka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Jaki fajny okularnik!! :loveu: No proszę - pozarażał swoim urokiem i niezwykłą historią nawet treserów :multi: Quote
Nanami Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Jejku, jaki słodziak, przeczytałam jego cały wątek... Ma sporo z owczarka, byc moze by wyrósł na potezniejszego, ale warunki dorastania po prostu zachamowały jego rozwój - wiec jest takim slicznym mini wilczurkiem :loveu: Musiałam go na owczarka.pl przykleic :) http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=8551 Moze sie akurat do niego szczescie usmiechnie? Quote
Marka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Nero prosi o pomoc w szukaniu domu... PS. Evita - :Rose: Quote
andzia69 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 a Nerus jest na allegro??? jak nie to go wystawię Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 domek dla Nerusia, poszukiwany , taki piekny przystojny kudłaty i mały facet potrzebuje już własnego miejsca na ziemi . Quote
ania14p Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Faktycznie Przystojniak się z Nerusia zrobił, a jeszcze ma szanse na Uniwerek, same pozytywy, tylko domek potrzebny:helo: Quote
Bodziulka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 ania14p napisał(a): a jeszcze ma szanse na Uniwerek, Jeżeli właściciel się szybko znajdzie, to Neruś zrobi szybciej "magistra" niż ja :evil_lol: P.S. Te szkolenia sa koło mnie :crazyeye: :p będę mogła sobie pooglądać i w razie czego pokontorlować :lol: albo sama zrobić sobie tam magistra hehehe ;) Quote
tanitka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Marko, nikt nie dzwoni, nie pisze, nie pyta??:-( Quote
Recommended Posts