Jump to content
Dogomania

Historia "NERO" ma wreszcie swój HAPPY END !!! :-))))

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marka mi mówiła, że oczka Nero wyglądają znacznie lepiej po operacji, sam Neruś ma się dobrze i rozdaje musiaczki (przypierając niektórych do sciany:evil_lol:) - Marka już wczoraj wieczorem pisała posta o tym, ale wpadła do niej Nuka i rozłączyła coś w komputerze :diabloti:

Posted

A z najnowszych wieści - ostatnio znowu troszkę stracił na urodzie, bo po zabiegu (ma skorygowane dolne powieki obu oczu) ma wygoloną sierść dookoła oczu i prezentuje się dosyć oryginalnie, w kołnierzu i takimi śmiesznymi "okularami" Ale to nie ważne - ważne, że zabieg się udał, wszystko bardzo dobrze się ułożyło i zrasta - w przyszłym tygodniu zdjęcie szwów i Neruś będzie miał oczki jak ta lala! :cunao:

Już teraz lepiej to wygląda - zostały odsłonięte te nachodzące powieki i dopiero teraz naprawdę widać, jakie Nero ma piękne oczy! (choć jeszcze troszkę zaczerwienione)

No i prosimy bardzo dogomaniaków o pomoc w szukaniu domu dla Nero, bo po zdjęciu szwów w przyszłym tygodniu psiak mógłby już bez przeszkód jechać do swojego domu - a tego domu niestety ani widu... :niewiem:

* * * * * * * * *
Rozliczenie:
ostatni stan konta Nero to 4056,10 pln
w ostatni piątek po zabiegu zapłaciłam rachunek w wys. 504,29 pln
więc bieżący stan konta Nero to 3551,81 pln

Posted

Zapomniałam o bardzo ważnej wiadomości:

Treserka psów - p. Małgorzata Daniłowicz z warszawskiego oddziału PSIEJ SZKOŁY zaoferowała dla Nero i jego przyszłego właściciela bezpłatny udział w grupowym szkoleniu "pies towarzyszący" (oczywiście w grupie dla początkujących)!!!

Dzięki temu przyszły właściciel Nero zyska profesjonalną pomoc w jego wychowaniu!

Pani Małgorzato - bardzo serdecznie dziękujemy!!! :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

ania14p napisał(a):
a jeszcze ma szanse na Uniwerek,

Jeżeli właściciel się szybko znajdzie, to Neruś zrobi szybciej "magistra" niż ja :evil_lol:

P.S. Te szkolenia sa koło mnie :crazyeye: :p będę mogła sobie pooglądać i w razie czego pokontorlować :lol: albo sama zrobić sobie tam magistra hehehe ;)