Bodziulka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 gdgt napisał(a):wydaje mi się, że Nero jednak bije rekord w wielkości uszu :diabloti: Wiesz co - chyba trzeba komisyjnie pomierzyć obie pary uszu i zwycięzcy zafundować... kolczyki :lol: Quote
_beatka_ Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 nera jak zobaczylam pierwszy raz na sggw to tym co rzucilo mi sie najpierw w oczy byly te mego uszyska:razz: jest dzieki nim przeslodki:loveu: Quote
Bodziulka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Iv napisał(a):jak sie miewa slodki Nero?:loveu: Najnowsze wieści pewnie znowu w piątek :razz: Quote
tanitka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Nero pięniejszy z każdym tygodniem, ale podobno straszny z niego wesołek.:evil_lol: Na spacerkach jest go pełno, a najlepiej jak ma kompana do wspólnych zabaw- harców nie ma końca!!:multi: Quote
Bodziulka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Neruś wygląda już tak cudnie, że momentami trudno go poznać! :loveu: Wariat z niego niesamowity - i tak jak pisała Tanitka - zwłaszcza, gdy ma kolegę do zabawy - a obecnie na Sggw kilka młodzików jest, więc Nero świruje :lol: Neruś nie miał operacji na oczy - na razie dostaje krople. Boi się jeszcze wychodzić na spacer, ale jak przełamie barierę (zwłaszcza, gdy jest towarzysz), zapomina o otoczeniu i korzysta z życia. Quote
_beatka_ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 no to świetne wieści:multi: a czy jest juz jakiś potencjalny wlasciciel na oku dla maluszka? Quote
Bodziulka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 _beatka_ napisał(a): a czy jest juz jakiś potencjalny wlasciciel na oku dla maluszka? :shake: mi nic o tym nie wiadomo Quote
_beatka_ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 szkoda...on taki sliczny jest i te przecudne gigantyczne uszka:loveu: a czy byly rozklejane plakaty z nim?może trzeba go rozreklamować?:cool3: Quote
Bodziulka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 _beatka_ napisał(a):szkoda...on taki sliczny jest i te przecudne gigantyczne uszka:loveu: a czy byly rozklejane plakaty z nim?może trzeba go rozreklamować?:cool3: są plakaty na sggw - chyba Marka je robiła, trzeba ją poprosić, żeby go rozpowszechniła na dogo, to porozklejamy Quote
_beatka_ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ja studiuję na sggw i powiem szczerze, że żadnego jeszcze plakatu nerowego nie widzialam...:roll: za to szejkuś byl tak rozreklamowany, ze na kazdej tablicy ogloszeń wisial na najwidocznym miejscu:lol: Quote
Bodziulka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Plakacik Nera jest w klinice przy jego boksie, i na tablicy ogłoszeń przy wejściu do kliniki - przynajmniej tak było w piątek. Quote
_beatka_ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 a mozeby tak porozwieszać na wydzialach jeszcze?chodzi mi przede wszystkim o wydziale nauk o zwietzętach i weterynarii?tam jest najwięcej milośników zwierząt?:razz: Quote
Bodziulka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 _beatka_ napisał(a):a mozeby tak porozwieszać na wydzialach jeszcze?chodzi mi przede wszystkim o wydziale nauk o zwietzętach i weterynarii?tam jest najwięcej milośników zwierząt?:razz: Marka, zapodaj plakacik :razz: Mamy chętną do "ozdabiania" sggw :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 no jasne, ze tak:p ozdobię sggw i porozklejam jeszcze u mnie w lecznicach na osiedlu, coby chlopaka rozreklamować:loveu: Quote
tanitka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 wczorajw schornisku zrobiłam zdjęcia suczce, która nie mieszkała w prawdzie po sąsiedzku z Nero, ale sami zobaczcie na ten brzuch!!!:placz: POdobno widział ją wet i powiedział że to jakaś choroba na "s"- czy ktoś może rozszyfrowac tę kwestię?? ja si ę boję, ze to nurzyca+ grzybica jak u NERO. Ta choroba bardzo szybko postępuje, co robić, zabrać ja na SGGW??:placz: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> nazwąłam ją roboczo SKÓRKA:oops: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Chyba trzeba ja zabrać, przecież pozaraża inne :-o Jak to wet nie wie co to ? A może nazwał to lubianym ostatnio słowem " hot spot " ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Beatka Ty studiujesz na sggw ? Hot spot to choroba skóry . Niektórzy sobie teraz ułatwiaja i zarówno na egzeme jak i na początki nużycy mówią hot spot bo tak latwiej i dumnie brzmi za to długo się leczy bo nikt nie robi wymazu. Quote
Marka Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Dzisiaj Nero miał operację entropium - jest już po, wszystko poszło dobrze, za 4 dni będzie konsultacja lekarska co do tego jak się skóra układa, czy efekt jest taki jakiego lekarze oczekują. Jeśli wszystko będzie dobrze, to za 10 dni zdjęcie szwów i Nero mógłby jechać do swojego domu. Dlatego Kochani przyjaciele Nero - tutaj jest do ściągniącia plakat, który można wydrukować i powiesić wszędzie gdzie się da (w lecznicach weterynaryjnych, w pracy, w sklepie, itp.) lub wysłać mailem do znajomych w ramach "łańcuszka św. Antoniego" z prośbą o pomoc i przesyłanie dalej! - MUSIMY ZNALEŹĆ PSINIE DOBRY DOM!!! Oczywiście najbardziej potrzebna jest pomoc dogomaniaków z W-wy i okolic, bo adopcja na odległość w przypadku Nero to ryzykowny pomysł. Dlatego, że Nero jest psem szczególnym - on nigdy nie miał domu i generalnie zachowuje się jak wielkie szczenię - niczego nie umie, nie rozumie, boi się zwykłych rzeczy, które widzi pierwszy raz. Dlatego jest mu potrzebny opiekun-prawdziwy psiarz, z pasją uczenia psa i rozumiejący psi sposób pojmowania świata. Jego przyszły właściciel powinien go najpierw osobiście poznać zanim podejmie decyzję. Tak więc bardzo proszę wszystkich, którym los tego psiaka nie jest obojętny - pomóżcie mu w odnalezieniu tego jednego, jedynego - JEGO WŁASNEGO CZŁOWIEKA! Rozliczenie: ostatni stan konta NERO to 4307 pln w ostatni piątek zapłaciłam 210 pln (Nero był m.in. zaszczepiony na choroby zakaźne) zrobiłam mu także nową dostawę karmy - 40,90 pln więc bieżący stan jego konta to: 4056,10 Quote
Bodziulka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Jednak operowali? Kropelki nie pomogły? Nerusiu, teraz tylko nie rozwal szwów!! i szybko wracaj do zdrowia, pięknisiu!! :loveu: Quote
Marka Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 A to zdjęcia Nero z niedzielnego spaceru z Nuką: Pies autentycznie wypiękniał :loveu: - szukamy amatora na tego przystojniaka! Quote
gdgt Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Marka napisał(a): szukamy amatora na tego przystojniaka! ja znam pewną amatorkę :cool3: Quote
Marka Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 gdgt napisał(a):ja znam pewną amatorkę :cool3: no to..? :p Quote
Recommended Posts