Jump to content
Dogomania

Historia "NERO" ma wreszcie swój HAPPY END !!! :-))))

Recommended Posts

Posted

i jeszcze kilka :
bardzo się cieszył tą piłką

pieszczot też spragniony biedak... miał dylemat... piłeczka... czy przytulanie... i troszkę do piłki... i do głaskania...

piękne psisko... nie duży i bardzo grzeczny

i po zabawie... pić

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerusiu, tak pieknie masz wyleczoną skórę, więc i oczka pewnie też będą w największym porządku! Nie martw się!
Musi byc dobrze! I domek tez na pewno znajdziesz wspaniały!!
A przede wszystkim jesteś juz pieknym i radosnym psem!!!!! :loveu:

Posted

bylam na sggw bo zajmuje się innymi psiakami z psów w potrzebie które tam przebywają-rodzeństwem moloskow i jak zobaczylam jak teraz wygląda neruś to powiem szczerze, że jestem...pod wielkim wrażeniem:multi:
jaki piekny z niego psiaczek wyrósl, dobrze, ze zabralyscie go z tego schroniska, teraz chociaz ma szanse na normalny domek, dziewczyny jesteście wielkie:loveu:

Posted

dziewczyny bylam dzis znów u molosków i pani weterynarz, która ma przeprowadzac zabieg u nerusia powiedziala, że może pan który chce zabrac dwa moloski go weźmie, podobno sie nad tym zastanawial...
wiecie cos o tym?pozdrawiam:multi:

Posted

_beatka_ napisał(a):
dziewczyny bylam dzis znów u molosków i pani weterynarz, która ma przeprowadzac zabieg u nerusia powiedziala, że może pan który chce zabrac dwa moloski go weźmie, podobno sie nad tym zastanawial...
wiecie cos o tym?pozdrawiam:multi:

co takiego? :crazyeye: ktoś chce adoptować na raz trzy psy? A kto to jest - Wietnamczyk jakiś? :evil_lol:

Beatka - dzięki za info, ale dopóki ten człowiek się ze mną nie skontaktuje - to nie ma o czym mówić.
Pozdrawiam!

Posted

Marka tak powiedzial mi wetka, która sie zajmuje moloskami i nerusiem...
podobno ten facet z nia rozmawial i napomknąl ze się nad tym zastanawia
co do pochodzenia to wietnamczykiem chyba nie jest;) porozmawiajcie z dziewczynami od molosków-bodajże pchla sie z nim dobrze zna, podobno mają warunki i znają sie na psiej psychice, dziewczyny byly bardzo zadowolone, że to wlaśnie on będzie bral szarusia i meliskę:cool3:
aha i jeszcze jedno, bylam ostatnio na sggw we wtorek i rozmawialam z pania Garncarz, ktora jest tam szefową i powiedziala że nie podoba jej się ze ze szpitala robimy sobie hotel i ze nie moze tyle osób przychodzic do psow i że zrobi grafik i wogóle kurcze same problemy:angryy:
przeciez tym psiakom zawsze jest weselej jak tos przyjdzie je poprzytulać a nie same stoja caly dzień w tej klatce:placz:

Posted

na forum molosow w temacie o trojaczkach widać zaiteresowanie Nerusiem. Pola ( z tamtego forum) prosi o kontakt osobę odpowiedzialną za adopcje psa.
... cyt "jeśli chodzi o Nero - chciałabym prosić o namiary na osobę odpowiedzialną za adopcję bo zamieszczam ogłoszenia i byłoby dobrze je dodać... (szukałam wśród postów i nie znalazłam, jeśli jestem ślepa glizda to przepraszam)"

Posted

Wczoraj bardzo późno odwiedziłam NERO. W boksie pies jest jak zwykle radosny i energiczny, próbowałam go czesać, ale on oczywiście na każde dotknięcie szczotką robi uskok w bok, więc odsyć zabawnie te moje wysiłki wyglądały. A Nero ma sierść znowu do kąpieli - na jednym boku wyraźne ślady zaschniętej kupy :cool3: Niestety on ciągle załatwia się w swoim niedużym boksie, na spacery już nie chce chodzić - jest jeszcze gorzej niż było - wyprowadziłam go zaledwie z budynku, pies przeszedł kilka metrów i zaczął potwornie ciągnąć z powrotem...
Nie mam pojęcia co przeżył na jednym z takich spacerów, że takie są tego skutki. Jestem załamana... :shake:
Chciałabym go jak najszybciej zabrać z SGGW i gdzieś umieścić - ale po 1/ w przyszłym tygodniu czeka go ta operacja entropium, a po 2/ nie mam gdzie... a to musi być miejsce, gdzie jakiś psiarz z doświadczeniem zajmie się układaniem NERO i wyprowadzi go z tego typu reakcji lękowych.

A taki piękny jest teraz NERO:

Gdyby ktoś chciał pomóc - podaję swoje namiary: tel. 0-507920043, mail: psiapoczta@poczta.fm

* * *
Rozliczenie:
ostatni stan konta psiaka: 4409 pln
wczoraj wpłaciłam na rzecz jego leczenia: 102 pln
więc bieżący stan konta to: 4307 pln

Posted

Alez on jest sliczny:loveu:
Marka a jak Ty przychodzisz go odwiedzać to dzwonisz najpierw do szefowej calej kliniki?
bo jak ostatnio z nią rozmawialam to mowila, ze wizyty bez zapowiedzi nie będzie brala pod uwagę i ze teraz się zmienily zasady i że nie będzie mozna tak robić...:roll:
jesli potrzebna by byla jakaś pomoc w wyprowadzaniu go na terenia sggw to możecie na mnie liczyć;)

Posted

Beatka - na SGGW psy są dość często wyprowadzane - studenci mają dyżury - więc dodatkowych spacerów nie potrzeba - tym bardziej, że pies tak się boi - lepiej go nie stresować.

Posted

eurydyka napisał(a):
on wyglada troszke jak owczarek belgijski gronek ale ma krotka siersc, mi przypomina tez Zule gdgt uszkami:)

No tak - te same uszo-radary co Zula :lol: I jakie oczęta :cool3: o jęzorku nie wspominając ;)

Posted

Oj tak - Nero coraz bardziej przypomina puchatą wersję Zulki - jeszcze tylko parę centrymetrów wzwyż mu brakuje - i mogliby robić za rodzeństwo - ciekawe co gdgt na to ;)