YBOT Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 ale maly szaleniec!!! wspaniale pod wzgledem psych., prawda Marko? Quote
Bodziulka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Marka'] (no cóż - ja uwielbiam rozbestwiać psy i uczyć je tego, co nie trzeba - np. skakania na ludzi ;) ) :evil_lol: Jeszcze trochę, a podstawową komendą, jaką Nero będzie znał będzie "buzi" :lol: Quote
Gabriella Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 filmik jest super, polecam wolną wersję odtwarzania .:shiny: Quote
Marka Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 YBOT napisał(a):ale maly szaleniec!!! wspaniale pod wzgledem psych., prawda Marko? Oj tak! :lol: Obecnie w szpitalu jest dużo psów - ale wśród nich tylko jeden Nero jest wyraźnie szczęśliwy, że tam jest! :p (on po prostu nie zna jeszcze niczego lepszego... jeszcze ;) ) Quote
agat21 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Filmik uroczy, bo psinka na nim też urocza!!! :loveu: Marko, Neruś na pewno niedługo pozna wiele lepszego niż klinika - mocno w to wierzę! Quote
irma Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 może na filmiku nie widać wyraźnie jak wygląda ale dobrze widac jak się zachowuje i jaki jest jego nastrój - ot, zadowolony pies Quote
Majorka_2005 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 super ze Neus ma dobry humor i wraca do zdrowia :) Quote
kiwi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 buzi, to pierwsza rzecz jakiej moje psy sie ucza ;) neistety widze tylko 1 klatke filmiku ale to pewnie z winy mojego komputera;) Quote
Marka Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Do niezwykle licznego grona ofiarodawców ratujących psa Nero dołączyły dwie kolejne osoby: Majorka_2005 (30 pln) i Marek Rządkowski (100 pln) którym bardzo serdecznie dziękuję za hojność i serce! :Rose: także stan konta Nerusia znowu się powiększył i na dziś wynosi 4884 pln :multi: Quote
irma Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 no no Nero nadal jest krezusem najbogatszy bezdomny pies na dogomanii uścisk łapy Nera jest zaszczytem ;) Quote
Majorka_2005 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 a jak sie czuje nasz nabab :D czy wraca do zdrowka i moze kilka fotek najnowszych mozna byloby zobaczyc :) Quote
Marka Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Najbliższe relacje z odwiedzin u Nero - w piątek wieczorem :p Quote
Bodziulka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Neruś był dzisiaj baardzo radosny, chciał się bawić i podgryzać ;) Ma coraz więcej meszku włosowego, czyli jest coraz lepiej i i coraz bardziej przypomina kudłacza ;) Swoje jedzenie rozrzuca po całym boksie :lol: Jest tez zazdrosny, gdy się wyprowadza inne psiaki, i strasznie lgnie do ludzi. Quote
Gabriella Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 To wspaniałe wieści, :multi: Czyżby to oznaczało, że Neruś zapomina o jego smutnej przeszłości:placz: no i bardzo dobrze, bo teraz , to już go czeka tylko to, co najlepsze.:loveu: Zdrowiej Neruś;) Quote
Marka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Oj tak - Nero z tygodnia na tydzień coraz weselszy :multi: Dziś byliśmy na spacerku i Nero nawet z tego korzystał - czasem przypadał do mnie, bo myślał, że to taka zabawa, tylko w innej scenerii, a czasem odchodził sobie i wąchał różne zapachy - jak normalny pies na spacerze :p Niestety musieliśmy wyjść na pożyczonej smyczy i kolczatce - bo Nero nie ma obroży (szelki, które mu ofiarowała Tanitka pogryzł :diabloti: ) a do pożyczenia była tylko kolczatka (odwróciliśmy ją) - więc postanowiłam przed następną wizytą odwiedzić sklep zoologiczny i zakupić specjalnie dla Nero nową piękną obróżkę i smyczkę - myślę, że jego darczyńcy się zgodzą, prawda? :D Tym bardziej, że konto Nero wciąż "pełne" - dzisiaj płaciłam tylko za sam pobyt (7 dni, leki nie były pewnie podliczone w komputerze) - 105 pln, a za to wczoraj wpłynął jeszcze jeden datek - od p. Doroty Stradowskiej-Von Eupen (50 pln) tak więc stan konta Nero na dziś to 4829 pln Pani Doroto - dla Pani z podziękowaniem :Rose: i dla wszystkich przyjaciół naszego milusińskiego z pozdrowieniami - specjalne "zdjęcie z języczkiem" ;) :lol: Quote
Bodziulka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Marka'] więc postanowiłam przed następną wizytą odwiedzić sklep zoologiczny i zakupić specjalnie dla Nero nową piękną obróżkę i smyczkę - myślę, że jego darczyńcy się zgodzą, prawda? :D Ja myślę, że Neruś będzie pięknie wyglądał w czerwonej obróżce :loveu: Kupiłam taką Bubusiowi, a tu jest w komplecie ;)http://www.allegro.pl/item87023232_komplet_smycz_przedluzana_plus_obroza_.html Quote
AnkaRa Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Wspaniale! To juz ZUPELNIE inny pies! :multi: Quote
Marka Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Bodziulka']Ja myślę, że Neruś będzie pięknie wyglądał w czerwonej obróżce :loveu: Kupiłam taką Bubusiowi, a tu jest w komplecie ;)http://www.allegro.pl/item87023232_komplet_smycz_przedluzana_plus_obroza_.html Ja też myślałam oo czerwonej - a te komplety bardzo mi się podobają! Takie czarny z żółtym też byłby fajny... I cena bardzo korzystna! Zamówię mu! :multi: Tylko który? :hmmmm: Quote
Bodziulka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Marka napisał(a):Ja też myślałam oo czerwonej - a te komplety bardzo mi się podobają! Takie czarny z żółtym też byłby fajny... I cena bardzo korzystna! Zamówię mu! :multi: Mi to one wszystkie się podobają :oops: A cena bardzo korzystna, nawet jak się doliczy koszt wysyłki, bo ja tą obrożę kupiłam w zoologicznym koło siebie za 13, a potem zobaczyłam na aukcji, że jest za 6 (sama obroża) + 5 zł wysyłka...no ale cóż... przynajmniej nie muszę czekać, jutro mu zmienię, i przy najbliższej okazji oddam Ci Twoją ;) Tylko zapytaj jakiej długości max jest ta obroża, bo nie jest napisane, a w sklepie były 2 rodzaje ;) Quote
Lulka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dziewczyny ale zapytajcie jaką długość ma ta obroża. Bo wygląda jak na yorka;) Ale fakt baaardzo ładny komplet. Quote
Bodziulka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Marka napisał(a): Tylko który? :hmmmm: A może da się zrobić mix? np żółta obróżka + czarna smyczka, albo czerwona :razz: Quote
Gabriella Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 A zielona? na czarnej kudłatej wygląda uroczo. Marka nie zapomnij o Bandance :p Quote
Recommended Posts