Jump to content
Dogomania

Historia "NERO" ma wreszcie swój HAPPY END !!! :-))))

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marka']

(no cóż - ja uwielbiam rozbestwiać psy i uczyć je tego, co nie trzeba - np. skakania na ludzi ;) )

:evil_lol: Jeszcze trochę, a podstawową komendą, jaką Nero będzie znał będzie "buzi" :lol:

Posted

YBOT napisał(a):
ale maly szaleniec!!! wspaniale pod wzgledem psych., prawda Marko?

Oj tak! :lol: Obecnie w szpitalu jest dużo psów - ale wśród nich tylko jeden Nero jest wyraźnie szczęśliwy, że tam jest! :p (on po prostu nie zna jeszcze niczego lepszego... jeszcze ;) )

Posted

Do niezwykle licznego grona ofiarodawców ratujących psa Nero dołączyły dwie kolejne osoby:

Majorka_2005 (30 pln)
i Marek Rządkowski (100 pln)

którym bardzo serdecznie dziękuję za hojność i serce! :Rose:

także stan konta Nerusia znowu się powiększył i na dziś wynosi 4884 pln
:multi:

Posted

Neruś był dzisiaj baardzo radosny, chciał się bawić i podgryzać ;) Ma coraz więcej meszku włosowego, czyli jest coraz lepiej i i coraz bardziej przypomina kudłacza ;) Swoje jedzenie rozrzuca po całym boksie :lol: Jest tez zazdrosny, gdy się wyprowadza inne psiaki, i strasznie lgnie do ludzi.

Posted

To wspaniałe wieści, :multi:
Czyżby to oznaczało, że Neruś zapomina o jego smutnej przeszłości:placz:
no i bardzo dobrze, bo teraz , to już go czeka tylko to, co najlepsze.:loveu:
Zdrowiej Neruś;)

Posted

Oj tak - Nero z tygodnia na tydzień coraz weselszy :multi: Dziś byliśmy na spacerku i Nero nawet z tego korzystał - czasem przypadał do mnie, bo myślał, że to taka zabawa, tylko w innej scenerii, a czasem odchodził sobie i wąchał różne zapachy - jak normalny pies na spacerze :p
Niestety musieliśmy wyjść na pożyczonej smyczy i kolczatce - bo Nero nie ma obroży (szelki, które mu ofiarowała Tanitka pogryzł :diabloti: ) a do pożyczenia była tylko kolczatka (odwróciliśmy ją) - więc postanowiłam przed następną wizytą odwiedzić sklep zoologiczny i zakupić specjalnie dla Nero nową piękną obróżkę i smyczkę - myślę, że jego darczyńcy się zgodzą, prawda? :D

Tym bardziej, że konto Nero wciąż "pełne"
- dzisiaj płaciłam tylko za sam pobyt (7 dni, leki nie były pewnie podliczone w komputerze) - 105 pln,
a za to wczoraj wpłynął jeszcze jeden datek - od p. Doroty Stradowskiej-Von Eupen (50 pln)
tak więc stan konta Nero na dziś to 4829 pln

Pani Doroto - dla Pani z podziękowaniem :Rose: i dla wszystkich przyjaciół naszego milusińskiego z pozdrowieniami - specjalne "zdjęcie z języczkiem" ;) :lol:

Posted

[quote name='Marka'] więc postanowiłam przed następną wizytą odwiedzić sklep zoologiczny i zakupić specjalnie dla Nero nową piękną obróżkę i smyczkę - myślę, że jego darczyńcy się zgodzą, prawda? :D

Ja myślę, że Neruś będzie pięknie wyglądał w czerwonej obróżce :loveu: Kupiłam taką Bubusiowi, a tu jest w komplecie ;)http://www.allegro.pl/item87023232_komplet_smycz_przedluzana_plus_obroza_.html

Posted

[quote name='Bodziulka']Ja myślę, że Neruś będzie pięknie wyglądał w czerwonej obróżce :loveu: Kupiłam taką Bubusiowi, a tu jest w komplecie ;)http://www.allegro.pl/item87023232_komplet_smycz_przedluzana_plus_obroza_.html
Ja też myślałam oo czerwonej - a te komplety bardzo mi się podobają! Takie czarny z żółtym też byłby fajny... I cena bardzo korzystna! Zamówię mu! :multi:
Tylko który? :hmmmm:

Posted

Marka napisał(a):
Ja też myślałam oo czerwonej - a te komplety bardzo mi się podobają! Takie czarny z żółtym też byłby fajny... I cena bardzo korzystna! Zamówię mu! :multi:

Mi to one wszystkie się podobają :oops: A cena bardzo korzystna, nawet jak się doliczy koszt wysyłki, bo ja tą obrożę kupiłam w zoologicznym koło siebie za 13, a potem zobaczyłam na aukcji, że jest za 6 (sama obroża) + 5 zł wysyłka...no ale cóż... przynajmniej nie muszę czekać, jutro mu zmienię, i przy najbliższej okazji oddam Ci Twoją ;) Tylko zapytaj jakiej długości max jest ta obroża, bo nie jest napisane, a w sklepie były 2 rodzaje ;)