Jump to content
Dogomania

Historia "NERO" ma wreszcie swój HAPPY END !!! :-))))

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bzuma - witaj w gronie dogomaniaków! :bye:

Kochani - ja mam zdjęcia Nero jeszcze ze schroniska - ale zdecydowałam się opublikować jedno (najmniej drastyczne) - na pewno zrozumiecie dlaczego... Jego stan to tragedia tego psiaka i chcę to uszanować.

Obiecuję, że zamieszczę jeszcze jakieś zdjęcie Nera z kliniki.

A potem - kiedy psiak wypięknieje - to zasypię Was jego zdjęciami, że będziecie mnie prosić, żebym przestała! ;) :lol:

Posted

Dzisiaj przeczytalam o tym biedaku i juz przelalam pieniadze. nie jest to jakas zawrotna kwota, ale tyle na razie moge.
CZekam na wiesci o nim.
Dziewczyny , jestescie wielkie, ze ratujecie go:loveu:

Posted

Mam nadzieje, ze teraz Nero - najbogatszy z psich biedakow ;) baaaardzo szybciutko wroci do zdrowia i podzieli sie pozostalymi pieniazkami z innymi biedaczkami w potrzebie :lol:

Posted

Dzieki Ani Radwanskiej dowiedzialam sie o tej tragedii,nie umiem wyrazic jak bardzo jest mi przykro,ze takie nieszczecia dotykaja psiuli.Dziewczyny jestescie WIELKIE!!!!!Z Moskwy za daleko na inna pomoc niz pieniadze - jutro moja mama puszcza przelew dla Nera.POWODZENIA CHLOPAKU!!!

samanta & milka & max & norris

Posted

WITAM WSZYSTKICH! Tragedia :placz: łezki same popłynęły z oczu,ale pieniążki już wczoraj wysłane zostały, a wiadomość znalazłam na FORUM na Little Star.pl. Trzymam kciuki za Nero! Dobrze, że wsród nas jest tyle ludzi o dobrych sercach:)

Posted

Mi tez opadła szczęka na widok sumy, jaką udało sę ubierać zaledwie przez 2 dni :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Ale to tylko świadectwo tego, ilu jest wspaniałych Ludzi wrażliwych na cierpienie zwierząt.
Nerusiu! oprócz całej tej kasy płynie do Ciebie tyle pozytywnej energii, że musi wszystko być dobrze!!!:happy1:

Posted

Jezu - LUDZIE JESTESCIE WIELCY!!!!!
Nerus bedziesz leczony!!!! Ciotka tez w poniedzialek dokona przelewu...a co... jak bedzie trzeba to psina do sanatorium za granice pojedzie:lol:

Trzymaj sie Kochany!:loveu:

A my za Ciebie kciuki i jeszcze raz dziekujemy Ciotuchnom, ktore postanowily odmienic Twoj los.

Posted

Dajcie spokój z tymi fotkami. Mój pies ostatnio nie wyglądał za dobrze i za nic nie chciał sie fotografować :( odwracał głowę w drugą stronę. Uszanowałam to i nie robiłam mu zdjęć.
Ja myślę, że poczekajmy aż psinie odrośnie troszkę sierść.

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. A Nero - nie tylko już bogaty ale i - znany od Londynu po Moskwę :siara:
Pozdrowienia dla dogomaniaków krajowych i tych na obczyźnie :lol:

Od Londynu po Moskwe przez Belgie :lol: . Ja rowniez dzieki Ani Radwanskiej trafilam na to forum. To fantastyczne, ze jest wciaz tyle ludzi o wielkich sercach. Historia Nero jest wzruszajaca, ale bardziej chyba jeszcze Wasza reakcja na jego biede. W to ,ze wyzdrowieje nie watpie, a za znalezienie mu CZLOWIEKA i cieplego domu bede trzymac kciuki. Po weekendzie zrobie przelew.Jesli Nero uzna, ze ma juz dosc na swoje leczenie, to z pewnoscia podzieli sie z innymi biedakami w potrzebie.Pozdrawiam wszystkich Dogomaniakow.

Posted

Karma od Grażyny już zaniesiona dla Nera.
W tygodniu jeszcze mu coś podrzucę, jakąś psią słodyczkę.
Z karmą mam blisko. Wydaje mi się, że powinien jeść cały czas jeden rodzaj karmy, żeby mu w brzuszku nie robić mętliku. Jak ustalicie jaką, będę mu kupować i dostarczać. Poza tym zostało mi trochę Zinkas forte, który dr. Dembele zapisał mojej suczce na sierść, jeżeli się przyda to jak będę następnym razem to przekażę.

Posted

[quote name='Aszita']Od Londynu po Moskwe przez Belgie :lol: . Ja rowniez dzieki Ani Radwanskiej trafilam na to forum. To fantastyczne, ze jest wciaz tyle ludzi o wielkich sercach. Historia Nero jest wzruszajaca, ale bardziej chyba jeszcze Wasza reakcja na jego biede. W to ,ze wyzdrowieje nie watpie, a za znalezienie mu CZLOWIEKA i cieplego domu bede trzymac kciuki. Po weekendzie zrobie przelew.Jesli Nero uzna, ze ma juz dosc na swoje leczenie, to z pewnoscia podzieli sie z innymi biedakami w potrzebie.Pozdrawiam wszystkich Dogomaniakow.

Aszita - witamy serdecznie!

Kochani dogomaniacy - jak sami widzicie, środków na leczenie dla Nero uzbieraliśmy już tyle, że to z całą pewnością wystarczy!
Z nich postaramy się też pomóc dwóm psiakom, które się od niego zaraziły (im wystarczy pomoc na miejscu w schronisku, bo to dopiero początek infekcji).
A jeśli po wyzdrowieniu Nera okaże się, że pieniędzy zostało - skonsultuję tu z Wami na jakie psy i ich potrzeby je dalej przekażemy!
Serdecznie dziękujemy!

PS. Jutro odwiedzamy z Tanitką Nera w klinice - wieczorem na pewno będę tu więc nowe wieści od niego! :p

Posted

[quote name='Marka']Kochani dogomaniacy - jak sami widzicie, środków na leczenie dla Nero uzbieraliśmy już tyle, że to z całą pewnością wystarczy!
Z nich postaramy się też pomóc dwóm psiakom, które się od niego zaraziły (im wystarczy pomoc na miejscu w schronisku, bo to dopiero początek infekcji).
Marka, zróbcie z tych pieniędzy uzytek. Jeśli uda się pomóc większej ilości psiaków, tym lepiej. A z mojej strony chce powiedzieć, że w tym momencie to już nie są moje pieniądze, tylko Nera i Wasze i zróbcie z nimi co uważacie za najlepsze.
A tak w ogóle, tak bardoz poruszyła mnie historia Nera, że postanowiłam co miesiac wysyłać jakąś niewielką sumkę dla potrzebujacych zwierząt. Mi nie ubędzie a im może pomóc.
Pozdrowienia.

Posted

[quote name='anabelka']Marka, zróbcie z tych pieniędzy uzytek. Jeśli uda się pomóc większej ilości psiaków, tym lepiej. A z mojej strony chce powiedzieć, że w tym momencie to już nie są moje pieniądze, tylko Nera i Wasze i zróbcie z nimi co uważacie za najlepsze.

anabelka - bardzo dziękujemy za zaufanie, ale takich rzeczy absolutnie nie wolno pisać na forum! (żeby nie skłaniać różnych mało-uczciwych do szukania źródeł dodatkowego dochodu w dobroczynności :mad: ) - my tu publicznie rozliczymy się z każdej otrzymanej złotówki, bo uważam, że tylko akcje z takim założeniem warto popierać! :multi:

Suprgoga - ja też już zaczynam wierzyć, że jest gdzieś ten dom dla Nero - aż nie mogę się doczekać na jego wyzdrowienie! :D
A to jeszcze tyle dni...

Posted

[quote name='Marka']anabelka - bardzo dziękujemy za zaufanie, ale takich rzeczy absolutnie nie wolno pisać na forum! (żeby nie skłaniać różnych mało-uczciwych do szukania źródeł dodatkowego dochodu w dobroczynności :mad: ) - my tu publicznie rozliczymy się z każdej otrzymanej złotówki, bo uważam, że tylko akcje z takim założeniem warto popierać! :multi:
MArka, nie kazdemu bym pieniadze dala (szczerze mowiac rzadko to robie) ale widze ile dobrych rzeczy robisz na forum i jakos tak czuje ze mozna Ci zaufac.
No, ale dobrze, czekam w takim razie na rozliczenie tych wszystkich zlotowek:lol: .
Pozdrowienia.

Posted

anabelka napisał(a):
MArka, nie kazdemu bym pieniadze dala (szczerze mowiac rzadko to robie) ale widze ile dobrych rzeczy robisz na forum i jakos tak czuje ze mozna Ci zaufac.
No, ale dobrze, czekam w takim razie na rozliczenie tych wszystkich zlotowek:lol: .
Pozdrowienia.

Ja mam podobne odczucia dla Twojej pracy,ale byc moze masz racje,tak wiec ratujmy Nero,a jak sie uda to pomozmy jeszcze innym biedakom:multi:

samanta & milka & max & norris