Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola^^ napisał(a):
Właśnie nie zwróciłam uwagi wcześniej na jego oczy ale miał troszkę takie zamglone (białawe)

W tej klinice są wszyscy specjalisci- i okulista i neurolog- sprawdzalam. Opisalam dzwoniac sytuacje Frania i maja byc lekarze do jego dyspozycjina 13 i chyba wlasnie ci- bo mowilam i o oczach i o glowce...mysle, ze tam bedzie mial wszystko zrobione co potrzebne- natalia dopilnuje:):)tylko malibu - NAPISZ NATALII NA PW WSZYSTKO O CO MA PYTAC...:)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
tAK TAK NATALKO- WSZYSTKIE DANE DO FAKTURKI WYSLE CI MALIBU:):WYSLALAS JEJ NUMER KONTA???
baRDZO DZIEKUJE CI ZA GOTOWOSC I CHEC POMOCY:D
ANIU666 PODAJ PROSZE NATALII NA PW SWOJ ADRES I NUMER TELEFONU- ZEBY MOGLA TRAFIC DO CIEBIE PO FRANIUSIA:)NO I ZEBYSCIE SIE DOGADALY CO DO GODZIN- W POZNANIU FRANIO MA BYC NA 13:):)
JA DZWONILAM DO CIEBIE ZNOW ALE CIAGLE NIE ODBIERASZ- PEWNIE DŹWIĘKI MASZ WYŁACZONE...:(

tak, tel mam wyciszony bo co chwile ktoś dzwoni, już rano o 7 jakas kobieta dzwoniła,co chwile ktoś, już nie daje rady ogarnąć tego.
Już jestem w kontakcie z mrs arwi i sie umawiamy co do jutra.

Posted

ana666 napisał(a):
tak, tel mam wyciszony bo co chwile ktoś dzwoni, już rano o 7 jakas kobieta dzwoniła,co chwile ktoś, już nie daje rady ogarnąć tego.
Już jestem w kontakcie z mrs arwi i sie umawiamy co do jutra.
No to super:):):)...czyli poki co- wszystko dograne:D..teraz juz tylko czekamy i odliczamy godziny....Franiu..trzymaj sie tam chlopaku....mcno sie trzymaj- bedzie dobrze.....

Posted

gonia66 napisał(a):
No to super:):):)...czyli poki co- wszystko dograne:D..teraz juz tylko czekamy i odliczamy godziny....Franiu..trzymaj sie tam chlopaku....mcno sie trzymaj- bedzie dobrze.....

trzymamy kciuki - jeszcze 16 godzinek - trzymaj się Franiu dzielnie...

Posted

Byłam dziś u Frania około 17:00 bardzo się zdziwiłam bo jak podeszłam pod boks to akurat pił wodę :) Dałam mu saszetkę bardzo mu smakowała wode też mu dałam lecz nie chciał...
Jak na razie się trzyma i ciągle stoi przed furtką i czeka żeby go ktoś wziął stamtąd

Posted

Tola^^ napisał(a):
Byłam dziś u Frania około 17:00 bardzo się zdziwiłam bo jak podeszłam pod boks to akurat pił wodę :) Dałam mu saszetkę bardzo mu smakowała wode też mu dałam lecz nie chciał...
Jak na razie się trzyma i ciągle stoi przed furtką i czeka żeby go ktoś wziął stamtąd
Cudnie..ale powiedz Tolu..jak on je a przede wszystkim jak pije z ta skrzywioa głowką????TAm w tym plocie jest taka luka ze daje się karmić psa????jesli tak to moze sie tez zdarzyc ze ktos zlosliwie moze psy otruc...??

Posted

ulka 1108 napisał(a):
Ano 666 dlaczego nie napisałaś do mnie, przecież powiedziałam że Tobie i Toli zawsze pomogę, podajcie mi nr konta to wyśle jakieś pieniądze na Frania, na razie jednorazowo 50 zł

Juz wysylam numer konta finansow Frania:):)Dziękujemy i jutro od rana prosimy o wsparcie- jak kto moze....na kolanach, na rzęsach, na piatkach czy z zaciśniętymi kciukami....każda pomoc potrzebna:):):)

Posted

czerda napisał(a):
jeśli wet, powie że leki które ma brać mają ludzkie odpowiedniki , a tak jest prawie ze wszystkimilekami mogę te leki na cito wysłać

Czerda, dzięki! Bardzo się przyda. Jesli potwierdzi się ta naczyniówka, to krople są z ludzkiej apteki. Będziemy prosić.

Posted

Tak była kiedyś pani Ola kierowniczką schroniska ale to już dawno tł po niej jeden kierownik też bardzo dbał o psiaki a teraz jest następny to on nic nie robi i wszystko mu nie pasuje patrzy żeby tlko schronisko ładnie wyglądało nic poza tym :/
Pani Ola prowadzi oficjalną strone internetową schroniska i jest wolontariuszką... Ona jest z TOZ.

Posted

czyli transport dla pieska jest załatwiony? bo dostałam PW czy bym go nie przewiozła...
nie jestem pewna tylko czy klinika na Miszka to dobry pomysł.... wśród naszej braci beaglowej nikt tam psa nie leczy-chyba, że nagły wypadek...strasznie drodzy i poza tym za badania liczą sobie ogromne kwoty...

Posted

Wiemy, niestety. Ceny są horrendalne, ale ścągną wszystkich specjalistów. Ma być neurolog, okulista - mam nadzieję, że to prawda.
A między świętami wielu lekarzy wyjechało. W Warszawie nie uwidzisz kardiologa psiego do 11 stycznia:(
Nie wiadomo, co dolega Franiowi - najwyżej puszczą nas z torbami, na co się zanosi...
Próbowałyśmy dodzwonić się na Akademię, ale dziś nie pracowali, a musiałyśmy mieć rezerwację w szpitaliku.
Izabelko, pewnie Ania z Poznania pisała do Ciebie? Prosiłyśmy ją o pomoc.
Bardzo Ci dziękujemy, że się tu pojawiłaś:)

Posted

A ja mam prośbę do dziewczyn które jutro będą w schronisku !!!!
Tolu jak juz załatwicie sprawę wyadoptowania Frania , to bardzo proszę dopilnujcie by te psiaki co tam zostaja dostały COŚ DO JEDZENIA !!! Bo mimo wszystko mnie trzepie jak pomyślę że one mogły jednak nie jesć przez te świąteczne dni
A obsługa może być jeszcze ""świąteczna"" i zapomni je nakarmić ...

Posted

JA juz odliczam godziny...mozemy zrobic tak ze rano zadzwonie do tej kliniki o ktorej pisala Malibu...jesliby go przyjelii bylo miejsce w szitaliku to moze tam wtedy Natalka by go zawiozla a ta w ktorej jest zarezerwowany- odmowie.ae jesli tak chccecie to prosze o kontakt- bo jesli faktycznie bedzie bardzo drogo a jest klinika ktora ma zniżki i moze zrobić taniej...to moze warto probowac..jeli sie nie uda to miejsce zarezerwowane jest..:)
NAjwzniejsze zeby si eudalo go wyciagnąc i zeby juz byl leczony...odliczam juz godziny...Franiu...to juz tylko 9 godzin....daj rade i bedziejuz dla Ciebie tylko lepiej...:):):)A ja tak czy siak rano zadzwonie zapytac jak sie sprawy maja tam..i zobaczymy:)