Jo37 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Jo37 - postaramy się szybko wyjaśnić, co się stało. Z AFN 27.09.06 - przelano 190zł. Aede - dowiedz się u Zarządzających Funduszem, czy pieniądze wróciły !!!! Może był jakiś błąd w namiarach ! W takim razie będę wyjaśniać ze swoim bankiem . Dzisiaj prosiłam o spradzenie podając dokładną kwotę . Może na tym polega problem . Quote
przyjaciel_koni Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Jo37 - mnie również przyszło to na myśl. Bo w przypadku nieścisłości adresowych lub posiadacza rachunku pieniądze wracają na konto wyjściowe - Dziewczyny z Funduszu raczej by nam dały znać w takiej sytuacji. Oczekiwałaś wpłaty kwotowo takiej jak zapłaciłaś, a Aede poprosiła o przelew 190zł. To by wyjaśniało nieporozumienie (i mam nadzieję, że większego problemu nie będzie). A przy okazji jeszcze raz dziękujemy za pomoc ! Quote
aede Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Jo23 daj jak najszybciej znac co i jak, bo przyznam ze sie zestresowalam. Mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni, ja bylam przekonana ze jak placilas za karme to juz z pieniedzy ktore zostaly przelane. A Antolek do gory. Quote
przyjaciel_koni Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Będę jutro u Antosia. Czy od kogoś mam go pogłaskać ??? Niestety nie mam dla niego dobrych wiadomości - domu nadal nie ma !!!!! Quote
GreenEvil Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Jo, 27 wrzesnia z konta AFN wyszedl przelew na Twoje konto (190zl). Moge Ci jakos podac potwierdzenie przelewu, jesli potrzeba. pzdr GreenEvil Quote
przyjaciel_koni Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Antolek został wygłaskany i wyklepany za wszystkie czasy !!! Agnieszka powiedziała, że miała w jego sprawie dwa w miarę rozsądne telefony z Oferty - Evita trzymaj kciuki !!!! I jeśli możesz Evitko to dopisz w tym swoim ogłoszeniu, że Antoś ma 9 lat, bo każdy pyta, co to znaczy "w średnim wieku". Nie mamy co prawda pojęcia, czy po dokładnej analizie zachowń Antosia przez potencjalnego opiekuna cokolwiek z tego będzie, ale zawsze jest to troszkę nadziei. Niestety jest to również kwestia dłuższego czasu (ponad miesiąc), bo zarówno jeden jak i drugi Pan taki ewentualny termin podali. Jeden z Panów miał już takiego psiaka (dożył u tego Pana 15 lat, więc chyba niezły dom !). Czekamy więc z nadzieją !!! Antoś przecież jest wspaniałym psem ! Zasługuje na wszystko co najlepsze ! No i dzwońcie ludzie, dzwońcie !!!! Im więcej chętnych, tym lepiej trafi Antolek !!!! Quote
Jo37 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Pieniądze za karmę wpłynęły na moje konto . Przepraszam za zamieszanie . Przy następnej wpłacie na AFN zwrócę różnicę . Quote
Czarodziejka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Antolku ja i duszyczka Froci jesteśmy przy tobie :) Quote
przyjaciel_koni Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Wiesz Czarodziejko - coś w tym jest - ja już o pomoc prosiłam swoją Funię. A Antolek ma nadzieję - oby to była nie tylko nadzieja !!!! I pięknieje nam Antolek z tygodnia na tydzień ! Paula - jednak po rozmowie z Agnieszką raczej zrobimy kastrację Antolka jak będzie w hoteliku. Ze względu na możliwosć zbyt wielkiego stresu przy nagłej zmianie miejsca pobytu i jednoczesnej kastracji. Quote
aede Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Jo23 to dobrze ze sie wyjasnilo bo juz sie balam. Roznicy nie ma co zwracac i tak sie wykosztowalas na benzyne, a ta roznica to jakas mala bardzo jest. Quote
Paula Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Paula - jednak po rozmowie z Agnieszką raczej zrobimy kastrację Antolka jak będzie w hoteliku. Ze względu na możliwosć zbyt wielkiego stresu przy nagłej zmianie miejsca pobytu i jednoczesnej kastracji. Mnie sie tez wydaje to dobrym rozwiazaniem; pies po kastracji dochodzi do siebie w 2-3 dni, to nie jest tak inwazyjny zabieg, jak u suki. Przed kastracja dobrze byloby zrobic mu ekg serducha. Quote
przyjaciel_koni Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 O EKG pomyślimy również. Sądzę, że nie powinno być problemów, bo Antoś ma dobrą kondycję. Pustawo u mojego ulubieńca !!!! Prosimy o zaglądanie do Antolka - jeszcze domu nie znalazł !!!! Quote
aede Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Antos pora znalezc domek, dosc juz bywania w hotelch! Juz jestes w tym wieku ze przydalaby sie stabilizacja. do gory piesku. Quote
asiuniap Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Skąd wiiice, że ma akurat 9 lat. Ja bym wpisała 7, lub 7 i pół, no góra 8. Inaczej brzmi :cool3: Quote
przyjaciel_koni Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Faktycznie nie mamy pewności co do wieku Antosia. Młodszy raczej nie jest. Ale jeśli ktoś zdecyduje się na jego adopcję wiedząc, że nie jest młody, to przynajmniej nie będzie mowy o jakichkolwiek niedopowiedzeniach z naszej strony. Antolek jest niezależnie od swojego wieku wspaniałym psiakiem - to widać !!!! A te miodowe oczy są rozbrajające !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Antoś ma szansę, ale nie ma jeszcze domu !!!! To tylko szansa - oczywiście robimy sobie nadzieję, ale dmuchając na zimne prosimy o dalszą pomoc !!!!!!!! Quote
evita. Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):I jeśli możesz Evitko to dopisz w tym swoim ogłoszeniu, że Antoś ma 9 lat, bo każdy pyta, co to znaczy "w średnim wieku". W "średnim wieku" to znaczy już nie pierwszej młodości, ale zdrowy i w pełni sił :evil_lol: .A tak na poważnie -nie podałam dokładnego wieku Antka w ogłoszeniach bo bałam się że może on niestety odstraszyć potencjalnych chętnych. Ludzie zobaczą "9 lat" i stwierdzą, że "za stary" i nawet nie warto zadzwonić. Uznałam że " w średnim wieku" brzmi bardziej "marketingowo" :lol:, choć uważam oczywiście, że nie można ukrywać wieku przed przyszłymi właścicielami Antosia, ale na potrzeby ogłoszeń zdecydowałam sie na taki mały fortel ;) Nieustająco trzymam kciuki za Antosia :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
asiuniap Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dobry marketing nie jest zły :lol: Ja w takich sytuacjach piszę, że pies jest 'dojrzały' :cool3: Quote
Radek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Na Allegro też napisałem, że Antolek jest w średnim wieku :cool3: Quote
przyjaciel_koni Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 No to niech i zostanie że Antolek jest w średnim wieku. I trzymać paluchy mocno (cały czas - czyli ok. miesiąc) !!!!!!! Średni czy inny wiek - i tak jest piękny i mądry !!!!!!! Quote
Czarodziejka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Facet w kwiecie wieku :) Trzymamy kciuki! Quote
przyjaciel_koni Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Antolek - proszę się pokazać !!!! Domek jest jeszcze niepewny !!!! Trzeba szukać !!!!!!!! Quote
Radek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 przyjaciel_koni napisał(a): I trzymać paluchy mocno (cały czas - czyli ok. miesiąc) !!!!!!! Miesiąc to tak długo :shake:, ale kciuki rzecz jasna trzymam. A może znajdzie się dom na już? Quote
przyjaciel_koni Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Antolek - dwa telefony z zapytaniem to sporo, ale to jeszcze nie dom !!! Pokaż się z tymi swoimi pięknymi oczkami !!!!! Antoś - proszę się szykować na zabieg !!!! Postaramy się załatwić na przyszły tydzień. Quote
Recommended Posts