Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie mi toto ruszyło.

Dziękujemy Jo37 za przywiezienie karmy, a Arce za wynegocjowanie niższej (co dla nas ważne) ceny !!!!!!!!

Karma jest dla psów starszych, wobec czego lek jest zbędny, tylko muszę z Agnieszką w niedzielę omówić sprawę podkarmienia Antolka.
Czy może jakaś porada ???
Jak można spowodować by nabrał trochę ciałka i jednocześnie nie doprowadzić do pogorszenia stanu z prostatą !!!!! Mądry człowiek od dietetyki nam potrzebny !!!!!

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Nareszcie mi toto ruszyło.

Dziękujemy Jo37 za przywiezienie karmy, a Arce za wynegocjowanie niższej (co dla nas ważne) ceny !!!!!!!!

Karma jest dla psów starszych, wobec czego lek jest zbędny, tylko muszę z Agnieszką w niedzielę omówić sprawę podkarmienia Antolka.
Czy może jakaś porada ???
Jak można spowodować by nabrał trochę ciałka i jednocześnie nie doprowadzić do pogorszenia stanu z prostatą !!!!! Mądry człowiek od dietetyki nam potrzebny !!!!!

Lek jesli byl to na zakwaszenie moczu-nic nie ma do karmy. Zreszta wet powiedzial, ze nie az tak konieczny.

Cialko nie ma nic do prostaty:p Jesli, to tylko kastracja powinna byc zrobiona z powodu prostaty.
Trzeba spytac Agnieszke ile razy go dziennie karmi-powinien dwa razy dziennie dostawac i moze max dawke.
Mozna tez poprostu zrobic smalec ze skwarkami i dokladac lyzke do jedzenia, no raz dziennie lub delikatnie co dwa dni. Watrobe ma jak 'byk":) a tluszcze naturalne latwo sa przyswajalne:p

Ja, jesli to bym go porzadnie odrobaczyla(trzy kolejne dni)-albo dala koopsko do zbadania-co tam siedzi-z 7 zl badanie kału?

Posted

Dziękuję Arka - tak sobie właśnie myślałam o dodaniu jeszcze czegoś oprócz tych granulek (mowa o karmie).
O odrobaczeniu powiem Agnieszce w niedzielę. I pogadam o kupie !
No i kastracja poczeka - na podtuczenie Antosia (choć trochę).

Posted

Ostatnio bardzo rzadko zaglądam na dogo, bo niestety mam kłopoty z kompem, a w pracy nie mam żadnej szansy. Prawdę mówiąc miałam ogromną nadzieję, że Antek już znalazł swój domek.
Mogę tylko pomóc wpłacając na fundusz Antka, co zresztą wczoraj zrobiłam - poszło zadeklarowane 50 zł.

Posted

Dziekujemy za pieniadze sa bardzo potrzebne zeby Antek mogl bez strachu czekac na nowy dom. To juz tak dlugo trwa. Psy chore, slepe znajduja domy a ten biedak mimo tylu staran ciagle czeka. Nie mozemy jednak tracic wiary ze znajdzie super domek.

Posted

Już jestem - Antolek nieco lepiej wygląda.
Niestety była burza i z dzisiaj zdjęć nie ma.
Antoś troszkę "garażował", ale wyszedł do nas. Cały czas był poddenerwowany. Dawał się jednak głaskać, a najlepiej mu było pod ławeczką.
Podobno razem ze wszystkimi psiakami szczeka na podjeżdżających pod bramę. Pilnuje Agnieszki.
Foty z zeszłego tygodnia będą jak tylko znajdę chwilę.

Posted

dopiero teraz udalo mi sie wejsc na dogo! czasami to wszytko dziala fatalnie.
Ciesze sie ze Antolek czuje sie dobrze i troche przytyl. Oby domek sie znalazl jak najszybciej.
Do gory Antosiu

Posted

Antolek niestety nadal czeka na swój dom !!!!!

Evitko - jeśli możesz daj biedaka jeszcze do Oferty !!!!!!!

On jest taki piękny !!!!! Jak na niego patrzę, to czuję się winna, że jeszcze nie znalazł domu.
Te mądre oczy !!!!!

Posted

Przepraszam, że jestem na Dogo tak mało, ale niestety teraz już tak będzie.

Evita - bardzo Ci dziękuję. Odezwę się jak poprzednio z pracy (chyba jutro).
Antolek jest Ci również wdzięczny !!!!!!!

Tak bardzo by chciał do własnego dobrego domu !!!!!!