BasiaD Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Podnoszę Antosia i informuje, że dziś przelałam na jego konto na alarmowy 100,00. Antoś, zmykaj do domku!;) Quote
przyjaciel_koni Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 BasiaD - dziękujemy w imieniu Antosia i oczywiście własnym - jesteś super solidną Osobą !!!!! Oby wszyscy ludzie byli tacy !!! Jo37 - przepraszam, chyba jestem przemęczona. Zaraz wysyłam na PW. Quote
przyjaciel_koni Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jestem już umówiona z Jo37. Mam nadzieję, że żadnych komplikacji nie będzie. Antolek czeka na jedzenie !!!! Paula - ponieważ nie wiem jaka to karma będzie dla pewności kupię ten lek dla Antosia. Quote
Czarodziejka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 W górę Antolku - jesteś wciąż o wzięcia - duży wilczurek za darmo!!! Quote
przyjaciel_koni Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Nareszcie mi toto ruszyło. Dziękujemy Jo37 za przywiezienie karmy, a Arce za wynegocjowanie niższej (co dla nas ważne) ceny !!!!!!!! Karma jest dla psów starszych, wobec czego lek jest zbędny, tylko muszę z Agnieszką w niedzielę omówić sprawę podkarmienia Antolka. Czy może jakaś porada ??? Jak można spowodować by nabrał trochę ciałka i jednocześnie nie doprowadzić do pogorszenia stanu z prostatą !!!!! Mądry człowiek od dietetyki nam potrzebny !!!!! Quote
ARKA Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Nareszcie mi toto ruszyło. Dziękujemy Jo37 za przywiezienie karmy, a Arce za wynegocjowanie niższej (co dla nas ważne) ceny !!!!!!!! Karma jest dla psów starszych, wobec czego lek jest zbędny, tylko muszę z Agnieszką w niedzielę omówić sprawę podkarmienia Antolka. Czy może jakaś porada ??? Jak można spowodować by nabrał trochę ciałka i jednocześnie nie doprowadzić do pogorszenia stanu z prostatą !!!!! Mądry człowiek od dietetyki nam potrzebny !!!!! Lek jesli byl to na zakwaszenie moczu-nic nie ma do karmy. Zreszta wet powiedzial, ze nie az tak konieczny. Cialko nie ma nic do prostaty:p Jesli, to tylko kastracja powinna byc zrobiona z powodu prostaty. Trzeba spytac Agnieszke ile razy go dziennie karmi-powinien dwa razy dziennie dostawac i moze max dawke. Mozna tez poprostu zrobic smalec ze skwarkami i dokladac lyzke do jedzenia, no raz dziennie lub delikatnie co dwa dni. Watrobe ma jak 'byk":) a tluszcze naturalne latwo sa przyswajalne:p Ja, jesli to bym go porzadnie odrobaczyla(trzy kolejne dni)-albo dala koopsko do zbadania-co tam siedzi-z 7 zl badanie kału? Quote
przyjaciel_koni Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Dziękuję Arka - tak sobie właśnie myślałam o dodaniu jeszcze czegoś oprócz tych granulek (mowa o karmie). O odrobaczeniu powiem Agnieszce w niedzielę. I pogadam o kupie ! No i kastracja poczeka - na podtuczenie Antosia (choć trochę). Quote
Jomar Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ostatnio bardzo rzadko zaglądam na dogo, bo niestety mam kłopoty z kompem, a w pracy nie mam żadnej szansy. Prawdę mówiąc miałam ogromną nadzieję, że Antek już znalazł swój domek. Mogę tylko pomóc wpłacając na fundusz Antka, co zresztą wczoraj zrobiłam - poszło zadeklarowane 50 zł. Quote
aede Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Dziekujemy za pieniadze sa bardzo potrzebne zeby Antek mogl bez strachu czekac na nowy dom. To juz tak dlugo trwa. Psy chore, slepe znajduja domy a ten biedak mimo tylu staran ciagle czeka. Nie mozemy jednak tracic wiary ze znajdzie super domek. Quote
przyjaciel_koni Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Jomar - Dziękuję za pamięć o Antosiu !!! Jakoś dzisiaj nikt nas nie odwiedza - cisza taka ! Antoś nadal na lodzie - kiedy to się skończy !!!??? .......................... Tyle psiaków za TM. Niedobry dzień. Quote
Radek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Antolku, kiedy wreszcie znajdziesz swoich ludzi? Quote
przyjaciel_koni Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Niedługo ruszam z jedzeniem do Antolka. W samą porę, bo już dzisiaj Agnieszka zameldowała o brakach !!!! Quote
Czarodziejka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ech, Antol, jakoś ci się nie szczęści... Quote
przyjaciel_koni Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Już jestem - Antolek nieco lepiej wygląda. Niestety była burza i z dzisiaj zdjęć nie ma. Antoś troszkę "garażował", ale wyszedł do nas. Cały czas był poddenerwowany. Dawał się jednak głaskać, a najlepiej mu było pod ławeczką. Podobno razem ze wszystkimi psiakami szczeka na podjeżdżających pod bramę. Pilnuje Agnieszki. Foty z zeszłego tygodnia będą jak tylko znajdę chwilę. Quote
przyjaciel_koni Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Czuje się nieźle i lubi być głaskany. Agnieszka lubi to co robi. Lubi zwierzęta, a nie tylko z tego żyje. To ważne - zwłaszcza w przypadku Antolka ! Quote
Radek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Antoś dzielnie maszeruje na pierwszą stronę. Quote
aede Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 dopiero teraz udalo mi sie wejsc na dogo! czasami to wszytko dziala fatalnie. Ciesze sie ze Antolek czuje sie dobrze i troche przytyl. Oby domek sie znalazl jak najszybciej. Do gory Antosiu Quote
przyjaciel_koni Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Antolek niestety nadal czeka na swój dom !!!!! Evitko - jeśli możesz daj biedaka jeszcze do Oferty !!!!!!! On jest taki piękny !!!!! Jak na niego patrzę, to czuję się winna, że jeszcze nie znalazł domu. Te mądre oczy !!!!! Quote
evita. Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Antoś będzie co piątek w Ofercie aż do skutku :lol: . Quote
przyjaciel_koni Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Przepraszam, że jestem na Dogo tak mało, ale niestety teraz już tak będzie. Evita - bardzo Ci dziękuję. Odezwę się jak poprzednio z pracy (chyba jutro). Antolek jest Ci również wdzięczny !!!!!!! Tak bardzo by chciał do własnego dobrego domu !!!!!! Quote
Czarodziejka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Przyjacielu Koni, a może jakieś nowe fotki Antolka? Quote
Recommended Posts