aede Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 nie było mnie przez kilka dni, nie miałam możliwosci usiaśc przy komputerze. Bardzo, bardzo dziekujemy za pomoc. Ja do końca tego miesiaca mam fatalną sytuacje jeśli chodzi o czas, zostało mi 20 dni do załatwienia czegoś,wieć moze mnie byc tu mniej, ale finansów będę pilnowac jak do tej chwili. Dzieki wielkie za te ogloszenia to bardzo potrzebne. Antolek do gory, wierze ze nie zostaniesz sam. Quote
GreenEvil Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Antolek, do gory!!! pzdr GreenEvil Quote
przyjaciel_koni Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Antoś pieseczku pokazuj się troszkę !!!!! Pilnie dom potrzebny ! Quote
Paula Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Szkoda, że nikt nie może pomóc z ulotkami. Przepraszam najmocniej :oops: Ta dziewczyna, ktora byla dzisiaj na targach, zle mnie zrozumiala, myslala, ze chodzi mi o ulotki dotyczace Ozzyego :roll: Dlatego do Pani nie zadzwonila. Ja moge poroznosic ulotki i plakaty, ale nie mam jak wydrukowac :shake: Moge gdzies podjechac i odebrac, jutro postaram sie zadzwonic. Quote
przyjaciel_koni Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Evita - piękne to ogłoszenie o Antolku w Ofercie !!! Dziękuję !!! Quote
przyjaciel_koni Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Antolku - straszna cisza u ciebie pieseczku ! Quote
przyjaciel_koni Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Pobiegaj Antoś na 1 stronie na dobranoc - pomoc ci nadal potrzebna ! Quote
evita. Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Evita - piękne to ogłoszenie o Antolku w Ofercie !!! Dziękuję !!! W piątek powinno ukazać się kolejne. Oby tylko był jakiś odzew :kciuki: Quote
przyjaciel_koni Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Oby był !!!!! Najlepiej ogromny !!!!! Antolek zasługuje na dobry dom tak jak wszystkie psiaki !!!!! Dziękujemy Evita ! Quote
przyjaciel_koni Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Tragicznie dzisiaj to Dogo działa. Może mnie nie wetnie. Antolek bardzo czeka na efekty naszych działań. Oby się psiaczynie udało. Musi się jednak przypominać ! Quote
przyjaciel_koni Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Antolku - na dobranoc pobiegaj i proś o domek ! Quote
evita. Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Dostałam odpowiedź z serwisu internetowego www.cztery-lapy.pl. Niestety na razie umieszczają tylko ogłoszenia adopcyjne Palucha i schroniska w Ostrowii. Może ktoś ma tam jakieś wejścia i spróbuje "przemycić" jednak ogłoszonko o Antku :cool3: Quote
przyjaciel_koni Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ktoś będzie próbował, ale dopiero może to zrobić (z pewnych względów) jutro. Dziękujemy Evita. Quote
asiuniap Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Dałam znów 2 ogłoszenia do piątkowej wyborczej. Podałam nr te. do właścicielki hotelu. Gdzie jest ten hotel. Czy ktoś z dogo odwiedza Antka? Quote
przyjaciel_koni Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 W sierpniu były u Antosia Paula i Jo. Ja często rozmawiam z p. Agnieszką (tel.). We wrześniu jeszcze nikt nie był, ale są plany (nie wiem jeszcze kiedy, bo troszkę mi się namieszało ogólnie w moich sprawach). Zapomniałam napisać - hotel jest w Lesznie (okolice W-wy). Quote
przyjaciel_koni Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Antolek pieseczku - bardzo się martwię o ciebie. Powinieneś mieć naprawdę dobry dom !!! Quote
aede Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Antolku moze ju niedlugo dostaniesz to na co tak bardzo zaslugujesz. Do gory! Quote
przyjaciel_koni Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Niestety jeszcze nic. Może jutro ......... Antolek poszukuje odpowiedzialnych opiekunów !!! Quote
przyjaciel_koni Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Antolek nadal bardzo nas potrzebuje. Jak dotąd brak efektów poszukiwania mu domu. Czemu u Antolka tak pustawo ostatnio ? Fakt - nie bardzo mamy co napisać - żadnych nowości. Quote
aede Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 mozemy go tylko podnosić. Antolek do gory Quote
Recommended Posts