Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że Asher mnie ubiegła z nowym plakatem. W taki razie Antoś będzie miał 2 warianty plakatu :lol:. Zrobiłam też małe ulotki o Antku. Można je zostawiać gdzieś w sklepach zoologicznych, lecznicach itp albo po prostu wrzucać do skrzynek.
Ulotki są dostępne TUTAJ, a plakat mogę wysłać chętnym na maila (mój mail ina11@gazeta.pl)

Posted

Słuchajcie, jak to jest z ogłoszeniami w necie? Zajrzałam na kilka stron gdzie był ogłaszany antek i nadal tam jest, jednak nie jestem w stanie sprawdzić wszystkich. Ja nie wiem na jakich stronach trzeba go aktualizować. Wiec prosba, jezeli ktos oglaszal Antka na jakis stronach, to prosze by sprawdzil czy on nadal tam jest a jesli nie to oglosil go znowu. Tak bedzie latwiej. chociaz przyznam ze ja sama nie pamietam gdzie go zamieszczalam, bo jakis czas temu doddy podała caly spis stron z ogloszeniami i bylo tego sporo. znajde to i pozamieszczam ogloszenia znowu ale bedzie mi latwiej jak napiszecie gdzie jest ogloszony, zebym juz na tych stronach nic nie zamieszczala.Jezeli pamietacie oczywiscie.

Posted

Zachowanie Antka ok. ale cały czas boi sie burzy i w takich sytuacjach ucieka do garazu. To chyba juz mu zostanie do końca jego dni. Poobgryzał trochę bude, a w garazu tekturowe pudelko. Jakos trudno mu przytyc wiec dostaje troche wiecej jedzenia niz powinien, jest jak zwykle grzeczny, sam z siebie nie zaczepia innych psów, a wczoraj obszczekał grzybiarzy w lesie :) jednak tylko ich ostrzegal bo nie zblizal sie do nich.

Posted

Dziś wpłACĘ.
Asher, jest jakiś nowy plakat? Wyślij mi to wydrukuję. Dam ogłoszenie do wyborczej. Podam w nim nr tel. do deszczowej, chyba, że są inne ustalenia. Nie mam siły czytać wątku :oops:

Posted

Numer mozna tez podawac do hotelu gdzie jest Antek, Agnieszka wie o nim w tej chwili najwiecej odnosnie jegoz achowania itp. Ma zamiar umiescic go na swojej stronie adopcyjnej, ona juz wyadoptowala kilka psow.

Posted

Kaas1 - bardzo dziękuję w imieniu Antosia i nas wszystkich za ogromną pomoc !
Dopiero wczoraj wróciłam. Witam wszystkich ponownie.
Szkoda, że Antoś nadal nie znalazł opiekuna. To wspaniały i mądry pies !!!
Trudna praca przed nami, ale trzeba wierzyć, że tym razem będzie dobrze !
Tyle osób pomaga jak może - z tego musi wyniknąć coś dobrego !

Paula jeśli będziesz mogła, to odezwij się do mnie jutro.
Evita - dziękuję ! Wierzę w Twoją dobrą rękę !