Jo37 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Mam pytanie - komu przekazać karmę ,ktorą odebrałyśmy z hotelu . Quote
Czarodziejka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Antolek jeszcze szuka......... Bursztynowe oczka i trudny charakterek........ Quote
Paula Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 A tam trudny :roll: Co drugi pies boi sie burzy i nie lubi zostawac sam w domciu :cool3: :lol: Antos czeka na kochajacego ludzia :loveu: Quote
ARKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Jo37 napisał(a):Mam pytanie - komu przekazać karmę ,ktorą odebrałyśmy z hotelu . Moze bernardynce z nowotworem? Ona przechodzi kuracje chemia-nowotowr- i chyba cos watroba siada. Trzeba zapytac opiekunke suni,czy chce. Quote
Czarodziejka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 paula_z napisał(a):A tam trudny :roll: Co drugi pies boi sie burzy i nie lubi zostawac sam w domciu :cool3: :lol: Antos czeka na kochajacego ludzia :loveu: ........ale nie każdy wygryza drzwi i okna :evil_lol: Antol jest pod tym względem unikatowy! Quote
ARKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Czarodziejka napisał(a):........ale nie każdy wygryza drzwi i okna :evil_lol: Antol jest pod tym względem unikatowy! Bylas, widzialas-znasz przyczyne dlaczego to robil? Moja Fela tez miala rozne rzeczy robic i jakos nie robi. jedyne co nauczyla sie robic to na mnie szczeka jak cos chce-powaznie-np. spacer czy jakby cos mial ochote przekasic. "Sukubana' albo but jakis przynosi albo miske:p Quote
ulvhedinn Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Czarodziejka napisał(a):........ale nie każdy wygryza drzwi i okna :evil_lol: Antol jest pod tym względem unikatowy! Akurat!!! Poczytaj o Aksie- ile psów z bezwładnym zadkiem w gorsecie i kagańcu rozwali kenelówkę od środka?? Do rzeczy- ta karma jest dla piesów z problemami wątrobowymi, tak? To byśmy prosili, bo Mila ma właśnie kłopoty przez chemię...:-( Quote
Jo37 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Poproszę o adres na który mam wysłać karmę pocztą . Quote
aede Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Antos do góry. Czy ktos moglby wyslac mi nowy plakat, taki ktory ma na dole numery tetefonu? Asher ma chyba problemy z komputerem. Prosze o plakat. aede@wp.pl Quote
ulvhedinn Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Jo37, wysłałam adres na PW. Dziękuję!!!!:lol: Quote
Paula Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Aede, masz juz plakat? Ten link podany przez Legiona nie dziala u mnie :shake: Quote
aede Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 nie mam wlasnie plakatu. Nikt tu chyba nie zaglada od sprawy ozzy'ego:( Quote
evita. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Posłuchajcie widzę, ze są problemy z tym plakatem. Moge sklecić jakiś nowy plakacik Antosia tylko poproszę o dane kontaktowe. Quote
Paula Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 evita. napisał(a):Moge sklecić jakiś nowy plakacik Antosia tylko poproszę o dane kontaktowe. Mysle, ze w sprawie adopcji najlepiej dzwonic do hotelu do P.Agnieszki 503 056 616. Dzieki Evita. Quote
asher Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Aede, całkiem zapomniałam :oops: :oops: :oops: Plakat mogę wysłac, ale chyba warto zrobić nowy. Z nowymi zdjęciami, nowym opisem, nowymi namiarami... Quote
aede Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 ja myśle że tamte zdjęcia były bardzo ładne, trzeba zmienic chyba tylko numery telefonu i najlepiej jak bedą właśnie do Agnieszki. Chodzi o to, ze ja nie umiem zrobic tak zeby na dole były numery telefonu...ale i tak nie bede miala mozliwosc wydrukowania plakatu do poniedzialku. Quote
asher Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Zrobiłam Antkowi nowy plakat. Kto chce? :cool3: Na plakacie podalam namiary hotelowe, tę komórkę z postu powyżej. Quote
aede Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 ja poprosze, jeszcze raz dam adres aede@wp.pl Quote
asher Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Aede, Tobie już wysłałam ;) Daj znać, czy może być taki, bo trochę zmieniłam w stosunku do pierwszej wersji ;) Ale może ktoś jeszcze chce :cool3: Niestety za duży ma rozmiar, żeby go na załadować na miau :shake: Quote
BasiaD Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Podnoszę psiura - niech szuka domku na początku i melduję, że zgodnie z obietnicą w poniedziałek prześlę 100,00 na AFN dla Antosia ;) Quote
Recommended Posts