Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jo37 napisał(a):
Mam pytanie - komu przekazać karmę ,ktorą odebrałyśmy z hotelu .

Moze bernardynce z nowotworem? Ona przechodzi kuracje chemia-nowotowr- i chyba cos watroba siada.
Trzeba zapytac opiekunke suni,czy chce.

Posted

paula_z napisał(a):
A tam trudny :roll: Co drugi pies boi sie burzy i nie lubi zostawac sam w domciu :cool3: :lol: Antos czeka na kochajacego ludzia :loveu:

........ale nie każdy wygryza drzwi i okna :evil_lol: Antol jest pod tym względem unikatowy!

Posted

Czarodziejka napisał(a):
........ale nie każdy wygryza drzwi i okna :evil_lol: Antol jest pod tym względem unikatowy!

Bylas, widzialas-znasz przyczyne dlaczego to robil?

Moja Fela tez miala rozne rzeczy robic i jakos nie robi.
jedyne co nauczyla sie robic to na mnie szczeka jak cos chce-powaznie-np. spacer czy jakby cos mial ochote przekasic. "Sukubana' albo but jakis przynosi albo miske:p

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Akurat!!! Poczytaj o Aksie- ile psów z bezwładnym zadkiem w gorsecie i kagańcu rozwali kenelówkę od środka??
Do rzeczy- ta karma jest dla piesów z problemami wątrobowymi, tak? To byśmy prosili, bo Mila ma właśnie kłopoty przez chemię...:-(

Posted

evita. napisał(a):
Moge sklecić jakiś nowy plakacik Antosia tylko poproszę o dane kontaktowe.

Mysle, ze w sprawie adopcji najlepiej dzwonic do hotelu do P.Agnieszki 503 056 616. Dzieki Evita.

Posted

Aede, całkiem zapomniałam :oops: :oops: :oops:
Plakat mogę wysłac, ale chyba warto zrobić nowy. Z nowymi zdjęciami, nowym opisem, nowymi namiarami...

Posted

ja myśle że tamte zdjęcia były bardzo ładne, trzeba zmienic chyba tylko numery telefonu i najlepiej jak bedą właśnie do Agnieszki. Chodzi o to, ze ja nie umiem zrobic tak zeby na dole były numery telefonu...ale i tak nie bede miala mozliwosc wydrukowania plakatu do poniedzialku.

Posted

Aede, Tobie już wysłałam ;) Daj znać, czy może być taki, bo trochę zmieniłam w stosunku do pierwszej wersji ;)
Ale może ktoś jeszcze chce :cool3: Niestety za duży ma rozmiar, żeby go na załadować na miau :shake: