Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mam głupie pytnie: czy to sunia fundacyjna? bo coś mi się widzi ze tak. Takoż samo Czaki jeśli pamięć mnie nie myli. To dlaczego ich nie ma na stronie?
Przypominam ze dom tymczasowy ma obowiązek podania opisu wraz ze zdjęciami celem zamieszczenia na stronie. Przed akcją znów podniesie się krzyk ze nie ma was grafiku- bo nie ma psa na stronie i wiedzą o nim dwie, trzy osoby nie każdy żyje dogomanią.
To nie ja mam was szukać po dogomanii halooo!!

Posted

To samo Czaki.. o reszcie pewnie nie wiem bo nie dotarłam do wątków

Wczoraj dzwoniła kobieta zainteresowana adopcją suczki koniecznie szczeniaka docelowo niedużego. Weszłam na stronę i nie miałam jej nic do zaproponowania. Gdyby sunia była na stronie to bym ja widziała a tak sposród tylu wątków gubię się zwyczajnie pomijając ze nie pamiętam informacji które są zamieszczane na dogomanii bo nie mam czasu wnikliwie ich czytać..

Posted

Glutofia napisał(a):
To samo Czaki.. o reszcie pewnie nie wiem bo nie dotarłam do wątków

Wczoraj dzwoniła kobieta zainteresowana adopcją suczki koniecznie szczeniaka docelowo niedużego. Weszłam na stronę i nie miałam jej nic do zaproponowania. Gdyby sunia była na stronie to bym ja widziała a tak sposród tylu wątków gubię się zwyczajnie pomijając ze nie pamiętam informacji które są zamieszczane na dogomanii bo nie mam czasu wnikliwie ich czytać..

Masz rację Glutofio. Domom tymczasowym powinno zależeć żeby "ich" psiaki znalazły się na stronie fundacji.

Posted

Zależy mi no, ale przepraszam bardzo ja o niczym nie wiedziałam.
Suńkę na akcję przyniósł pewien... pan. Razem z jej rodzeństwem. Więc raczej jest fundacyjna.
I jeszcze raz przepraszam :oops:

Posted

Hmmm.... klaudiaaa, ja nie widzę nic złego w poście Glutofii poza uwagą. Nie była adresowana do kogoś wprost. Chodzi bardziej o pewne zachowanie, o nie informaniu Glutofii nt. psów, które są na dt fundacyjnym, a nie o krytykowanie tej czy tamtej osoby.

Posted

Ida dziękuje za maila. Proszę jeśli to możliwe o wyraźniejsze zdjęcia jeśli nie macie aparatu mogę do was podejść zrobić żaden problem.
Przypominam ze psy których nie ma na stronie- nie ma ich również w grafiku. Tyle.

Przypominać będę o tym do znudzenia. To są zasady które ustalaliśmy współnie nie mój wymysł nie rozumiem dlaczego za każdym razem kiedy o tym przypominam jestem obszczekiwana i traktowane jest to jak coś personalnego.
Maila ze zdjęciami mozna podesłać: Hebanovej, mnie, czy Janinie. W mailu dobzre by znalazł się opis psa i numer telefonu do domu tymczasowego
amen

Posted

[Quote = Glutofia; 13850137] sprawdziłyście dziesięć chociaz dom?? Bo mnie facet nie do końca przekonał hm ... .. [/ QUOTE]

Moniczko miałyśmy pojechać z małą doo tego domku i odrazu wtedy sprawdzić...

Alegra u mnie zostaje... Pan wczoraj wziął psa ze schroniska... no cóż...
Szukamy dalej :-(