Vannes Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 ADHD totality. Ale ona też śpi! Quote
Vannes Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 No mam nadzieję bo ja się coraz bardziej do niej przywiązuje :( Quote
__Lara Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Czy ona ma ogłoszenia? Vannes, do roboty :P Quote
Glutofia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A ja mam głupie pytnie: czy to sunia fundacyjna? bo coś mi się widzi ze tak. Takoż samo Czaki jeśli pamięć mnie nie myli. To dlaczego ich nie ma na stronie? Przypominam ze dom tymczasowy ma obowiązek podania opisu wraz ze zdjęciami celem zamieszczenia na stronie. Przed akcją znów podniesie się krzyk ze nie ma was grafiku- bo nie ma psa na stronie i wiedzą o nim dwie, trzy osoby nie każdy żyje dogomanią. To nie ja mam was szukać po dogomanii halooo!! Quote
__Lara Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Właśnie Vannes, halo!!! Glutofia ma rację. Jeśli to psiak fundacyjny to już dawno powinnaś dać znać. ;) Quote
Glutofia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 To samo Czaki.. o reszcie pewnie nie wiem bo nie dotarłam do wątków Wczoraj dzwoniła kobieta zainteresowana adopcją suczki koniecznie szczeniaka docelowo niedużego. Weszłam na stronę i nie miałam jej nic do zaproponowania. Gdyby sunia była na stronie to bym ja widziała a tak sposród tylu wątków gubię się zwyczajnie pomijając ze nie pamiętam informacji które są zamieszczane na dogomanii bo nie mam czasu wnikliwie ich czytać.. Quote
__Lara Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Glutofia napisał(a):To samo Czaki.. o reszcie pewnie nie wiem bo nie dotarłam do wątków Wczoraj dzwoniła kobieta zainteresowana adopcją suczki koniecznie szczeniaka docelowo niedużego. Weszłam na stronę i nie miałam jej nic do zaproponowania. Gdyby sunia była na stronie to bym ja widziała a tak sposród tylu wątków gubię się zwyczajnie pomijając ze nie pamiętam informacji które są zamieszczane na dogomanii bo nie mam czasu wnikliwie ich czytać.. Masz rację Glutofio. Domom tymczasowym powinno zależeć żeby "ich" psiaki znalazły się na stronie fundacji. Quote
Vannes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Zależy mi no, ale przepraszam bardzo ja o niczym nie wiedziałam. Suńkę na akcję przyniósł pewien... pan. Razem z jej rodzeństwem. Więc Quote
Vannes Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Zależy mi no, ale przepraszam bardzo ja o niczym nie wiedziałam. Suńkę na akcję przyniósł pewien... pan. Razem z jej rodzeństwem. Więc raczej jest fundacyjna. I jeszcze raz przepraszam :oops: Quote
klaudiaaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 I co znów na mnie? Pretensje? Rozmawiałam z Bounty. Pytała się nawet czy jest fundacyjny.. ;| Quote
__Lara Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 klaudiaaa, chyba nikt nie ma do Ciebie pretensji ;) To była ogólna drobna uwaga Glutofii ;) Quote
klaudiaaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 drobna uwaga? Tych drobnych uwag jest juz za dużo... Quote
Vannes Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Ej żeby nie bylo. Bo wyszło nie fajnie. Mi zależy żeby małą wyadoptować :) Quote
__Lara Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hmmm.... klaudiaaa, ja nie widzę nic złego w poście Glutofii poza uwagą. Nie była adresowana do kogoś wprost. Chodzi bardziej o pewne zachowanie, o nie informaniu Glutofii nt. psów, które są na dt fundacyjnym, a nie o krytykowanie tej czy tamtej osoby. Quote
Glutofia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ida dziękuje za maila. Proszę jeśli to możliwe o wyraźniejsze zdjęcia jeśli nie macie aparatu mogę do was podejść zrobić żaden problem. Przypominam ze psy których nie ma na stronie- nie ma ich również w grafiku. Tyle. Przypominać będę o tym do znudzenia. To są zasady które ustalaliśmy współnie nie mój wymysł nie rozumiem dlaczego za każdym razem kiedy o tym przypominam jestem obszczekiwana i traktowane jest to jak coś personalnego. Maila ze zdjęciami mozna podesłać: Hebanovej, mnie, czy Janinie. W mailu dobzre by znalazł się opis psa i numer telefonu do domu tymczasowego amen Quote
Vannes Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Amen :lol::lol::lol: Mam aparat, mam. Tylko ona w ciągłym ruchu jest... Zrobię zdjęcia jak spać będzie :evil_lol: Quote
Vannes Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Widzę że tu taki ruch że szok :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Mała jutro jedzie do domu! Do Pyskowic! Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Vannes napisał(a):Widzę że tu taki ruch że szok :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Mała jutro jedzie do domu! Do Pyskowic! OOO! A gdzie domek znalazła? Quote
Glutofia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A sprawdziłyście ten dom chociaż??? Bo mnie facet nie do końca przekonał...hm.. Quote
Vannes Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [Quote = Glutofia; 13850137] sprawdziłyście dziesięć chociaz dom?? Bo mnie facet nie do końca przekonał hm ... .. [/ QUOTE] Moniczko miałyśmy pojechać z małą doo tego domku i odrazu wtedy sprawdzić... Alegra u mnie zostaje... Pan wczoraj wziął psa ze schroniska... no cóż... Szukamy dalej :-( Quote
Recommended Posts