Shirai - Koki Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [FONT=Arial]Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i szczesliwego Nowego Roku !!!![/FONT] Poniewaz, dzien Wigilii juz w sumie za 2 dni i nie wiem czy wystarczy mi czasu na pisanie zyczen do wszystkich i oczywiscie o nikim nie chcialabym zapomnic, tak wiec zrobie to zbiorowo i zapraszam wszystkich dogomaniakow do umieszczania zyczen swiatecznych i noworocznych wlasnie w tutaj :loveu::loveu:... Wigilijny nadszedł czas, całujemy mocno Was chcemy złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, niechaj Gwiazdka Betlejemska, która świeci Wam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku! Dlas wszystkich szczesliwych posiadaczy Akitek oraz wszystkich rowniez szczesliwych posiadaczy pieskow i innym zwierzatek (mam nadzieje, ze Was zwierzaczkowi przyjaciele przemowia do Was w Wigilie o 0.00) chcialam zyczyc Wam zdrowych, radosnych i przecudodwnych Swiat Bozego Narodzenia i superowskiego Nowego Roku i wszystkiego naj...naj...najlepszego !!!! Podpisujemy sie w kolejnosci Sylwia, Mariusz i Shirai !!! i jeszcze male cos ...:razz: [video=youtube;F8fj3B7GuuI]http://www.youtube.com/watch?v=F8fj3B7GuuI[/video] Quote
orka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja także życzę wszystkim na te zbliżające się Święta Bożego Narodzenia wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia , zdrowia oraz spełnienia wszystkich marzeń w nowym 2010 roku. Pozdrawiam. Quote
sunshine Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Comic Sans MS] Pada śnieg, suną sanki jest mikołaj i bałwanki śnieżki spadają życzenia zdrowych świąt składają niech te święta będą wyjątkowe [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a życzenia odlotowe życzą: SHIRA I MARTYNA[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 http://www.kartkiflash.pl/kartka/25/ Quote
Kasia_Dawid Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy wszystkim Dogomaniakom miłości i nadziei w sercu, wielu radosnych chwil i spotkań z rodziną, przyjaciółmi, odpoczynku od problemów życia codziennego, a w Nowym Roku wszelkiej pomyślności, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń :-) życzą Kasia, Dawid z Natsu i Nasheńką :-) Quote
Iwona&Wiki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Radosnych spotkań rodzinnych, pukania do drzwi, przyjaznych twarzy, serdecznych objęć, pocałunków, szczęśliwych wspomnień... Aby święta były właśnie tym czym powinny być - spokojem, odrobiną ciepła w środku zimy, światłem na Nowy Rok! Wesołych Świąt! życzy Iwona, Wiki i Kitek! Quote
Jurki :oD Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 MY ROWNIEŻ ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT :x-mas: Quote
Guest Madziadalena Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Niechaj nadchodzacy rok obfituje w nowe wspaniałe możliwości i sukcesy, a serca i dusze wypełniają miłośc, radośc i beztroska. Spełnienia marzeń, zdrowia oraz bogactw wszelakich :) życzy Magda z Negajątkiem Quote
Shirai - Koki Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Szczesliwego nowego roku !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Iwona&Wiki Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 "Marzeń, o które warto walczyć. [SIZE=1] Radości, którymi warto się się dzielić. Przyjaciół, z którymi warto być. Nadziei, bez której nie da się żyć." oraz wielu wspaniałych chwil spędzonych ze swoimi akitami i zdrowia Wam i Waszym ludzko-zwierzakowym Rodzinom! Wszystkiego najlepszego w całym nowym 2010 roku! życzy Iwona i Wiki Quote
Recommended Posts