mahtalie-zuzia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Tak, firmówkę dla Amber zrobię jak znajdę chwilkę czasu, a ta Pani mam nadzieje że dobrze zaopiekuję się moim Fendulsonem :) Quote
soboz4 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nie ma innej opcji! Inaczej miałaby do czynienia ze zwartym szykiem bojowym całego wolontariatu... Quote
mahtalie-zuzia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 hihi :) w sumie troszke dziwne odnosłam wrażenie z rozmowy z nią :/ ale może to ja jestem zbyt wymagająca co do przyszłych właścicieli... Jak pytałam czy jest zdecydowana na Fendi, to mówiła: "Ona taka malutka, słodka to bym ją wzieła". Ciężko to przekazać ;) jeszcze z nią będę rozmawiała to może moje wątpliwości się rozwieją :) Najchętniej bym ją zostawiła u siebie, ale póki mieszkam z rodzicami to muszę się liczyć z ich i mojego brata zdaniem ;) Quote
mahtalie-zuzia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Mam drugą Panią, która jest zainteresowana Fendi. Ma 5 letnią córeczkę, która boi się psów i pytała czy Fendi jej nic nie zrobi. Myślę że bardziej prawdopodobne jest to że ta dziewczynka zrobi coś Fendi ;) Wydaje mi się że ta Pani byłaby ok, mogłabym przyjechac kilka razy aby pokazać tej dziewczynce że psy nie są takie straszne :) Quote
mahtalie-zuzia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Tak, od wczoraj miałam o nią 4 telefony ! :) ale dwa się nie nadają... ale przynajmniej mogę wybrać :) Quote
__Lara Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='mahtalie-zuzia']Tak, od wczoraj miałam o nią 4 telefony ! :) ale dwa się nie nadają... ale przynajmniej mogę wybrać :)[/QUOTE] Super! Fimrówki robią swoje :D ja też zostawiłam moją w sklepie zoologicznym :D Quote
mahtalie-zuzia Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Fendulka już w nowym domku :) Myślę że trafiła na bardzo fajnych ludzi, zakochali się w niej od razu ;) Quote
__Lara Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 mahtalie-zuzia napisał(a):Fendulka już w nowym domku :) Myślę że trafiła na bardzo fajnych ludzi, zakochali się w niej od razu ;) wow, super :D czyli można ją zdjąć :D mahtalie-zuzia, moze jakis inny piesek na dt? ;) może z umieralni? :( Quote
soboz4 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 cieszę się, że Fendi już w swoim domu, może prześlą parę zdjęć z nowego domku,lubię patrzeć na szczęśliwe psy... Quote
mahtalie-zuzia Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Zdjęcia będą na pewno :) Ja osobiście mogła bym wziąć kolejnego psa na DT choćby dzisiaj, ale jak same wiecie wszyscy domownicy muszą się na to zgodzić... Teraz chce też troszke odczekać, co będzie dalej z Fendi, bo zawsze jest możliwość że mogą ją oddać z powrotem, mimo zapewnień. Także może za ok. 1-2 tygodnie mogłabym wziąć kolejną bidę. Quote
maciaszek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Super wieści :). Oby jej się dobrze w nowym domku wiodło! Quote
soboz4 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Byłam powiesić w sklepie zoo nowe ogłoszenia. Niedawno odwiedziła sklep Fendi wraz ze swoją rodzinką, dziewczyny były nią zachwycone. Rodzina nie mogła się jej nachwalić, że taka wesoła i miła, a jednocześnie spokojna i grzeczna. Fendi kupiono cały pakiet psich przysmaków, pieniędzy na nią nie skąpią i psina niestety może niedługo być trochę okrągła. Ale jest kochana a to najważniejsze! Quote
__Lara Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 soboz4 napisał(a):Byłam powiesić w sklepie zoo nowe ogłoszenia. Niedawno odwiedziła sklep Fendi wraz ze swoją rodzinką, dziewczyny były nią zachwycone. Rodzina nie mogła się jej nachwalić, że taka wesoła i miła, a jednocześnie spokojna i grzeczna. Fendi kupiono cały pakiet psich przysmaków, pieniędzy na nią nie skąpią i psina niestety może niedługo być trochę okrągła. Ale jest kochana a to najważniejsze! haha, okrągła, nieźle.... wszak nie pochwalam tego, nie ma nic gorszego niż gruby jamnikowaty lub jamnik..... Quote
mahtalie-zuzia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Na wizyte poadopcyjną pojade w marcu, więc jak Fendula będzie już zaokrąglona to im powiem że powinni jednak dbac o to aby nie była toczącąę parówą :D Bo to dla niej bardzo niebezpieczne. To rozsądni ludzie także nie będzie problemu :) Quote
soboz4 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Myślę, że nie będzie aż tak źle, a na początku trzeba obłaskawić psiaka, a najlepiej to robić z przysmakiem w ręce. Dziś chyba widziałam Fendi, przynajmniej tak mi się zdawało, jak zawołałam machnęła ogonkiem, ale jak zapytałam kobiety to mówi, że nie ma na imię Fendi, ale może źle zapytałam, bo zapytałam się czy ma na imię Fendi... Jeżeli to nie była ona, to na mus jej siostra bliźniaczka... Quote
Recommended Posts