Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihi :) w sumie troszke dziwne odnosłam wrażenie z rozmowy z nią :/ ale może to ja jestem zbyt wymagająca co do przyszłych właścicieli... Jak pytałam czy jest zdecydowana na Fendi, to mówiła: "Ona taka malutka, słodka to bym ją wzieła". Ciężko to przekazać ;) jeszcze z nią będę rozmawiała to może moje wątpliwości się rozwieją :) Najchętniej bym ją zostawiła u siebie, ale póki mieszkam z rodzicami to muszę się liczyć z ich i mojego brata zdaniem ;)

Posted

Mam drugą Panią, która jest zainteresowana Fendi. Ma 5 letnią córeczkę, która boi się psów i pytała czy Fendi jej nic nie zrobi. Myślę że bardziej prawdopodobne jest to że ta dziewczynka zrobi coś Fendi ;)

Wydaje mi się że ta Pani byłaby ok, mogłabym przyjechac kilka razy aby pokazać tej dziewczynce że psy nie są takie straszne :)

Posted

[quote name='mahtalie-zuzia']Tak, od wczoraj miałam o nią 4 telefony ! :) ale dwa się nie nadają... ale przynajmniej mogę wybrać :)[/QUOTE]

Super! Fimrówki robią swoje :D ja też zostawiłam moją w sklepie zoologicznym :D

Posted

mahtalie-zuzia napisał(a):
Fendulka już w nowym domku :) Myślę że trafiła na bardzo fajnych ludzi, zakochali się w niej od razu ;)

wow, super :D czyli można ją zdjąć :D

mahtalie-zuzia, moze jakis inny piesek na dt? ;) może z umieralni? :(

Posted

Zdjęcia będą na pewno :)

Ja osobiście mogła bym wziąć kolejnego psa na DT choćby dzisiaj, ale jak same wiecie wszyscy domownicy muszą się na to zgodzić... Teraz chce też troszke odczekać, co będzie dalej z Fendi, bo zawsze jest możliwość że mogą ją oddać z powrotem, mimo zapewnień. Także może za ok. 1-2 tygodnie mogłabym wziąć kolejną bidę.

Posted

Byłam powiesić w sklepie zoo nowe ogłoszenia. Niedawno odwiedziła sklep Fendi wraz ze swoją rodzinką, dziewczyny były nią zachwycone.
Rodzina nie mogła się jej nachwalić, że taka wesoła i miła, a jednocześnie spokojna i grzeczna.
Fendi kupiono cały pakiet psich przysmaków, pieniędzy na nią nie skąpią i psina niestety może niedługo być trochę okrągła. Ale jest kochana a to najważniejsze!

Posted

soboz4 napisał(a):
Byłam powiesić w sklepie zoo nowe ogłoszenia. Niedawno odwiedziła sklep Fendi wraz ze swoją rodzinką, dziewczyny były nią zachwycone.
Rodzina nie mogła się jej nachwalić, że taka wesoła i miła, a jednocześnie spokojna i grzeczna.
Fendi kupiono cały pakiet psich przysmaków, pieniędzy na nią nie skąpią i psina niestety może niedługo być trochę okrągła. Ale jest kochana a to najważniejsze!

haha, okrągła, nieźle.... wszak nie pochwalam tego, nie ma nic gorszego niż gruby jamnikowaty lub jamnik.....

Posted

Na wizyte poadopcyjną pojade w marcu, więc jak Fendula będzie już zaokrąglona to im powiem że powinni jednak dbac o to aby nie była toczącąę parówą :D Bo to dla niej bardzo niebezpieczne. To rozsądni ludzie także nie będzie problemu :)

Posted

Myślę, że nie będzie aż tak źle, a na początku trzeba obłaskawić psiaka, a najlepiej to robić z przysmakiem w ręce. Dziś chyba widziałam Fendi, przynajmniej tak mi się zdawało, jak zawołałam machnęła ogonkiem, ale jak zapytałam kobiety to mówi, że nie ma na imię Fendi, ale może źle zapytałam, bo zapytałam się czy ma na imię Fendi... Jeżeli to nie była ona, to na mus jej siostra bliźniaczka...