Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fendi będzie miała sterylizację 4 lutego, to był nawcześniejszy termin, więc jeszcze troszeczke pobędzie u mnie, a będe miala pewność że nie będzie kolejnych szczeniaków. soboz4 na razie nikt się do mnie nie odzywał, ale czekam :) może ktoś rozsądny się nią zainteresuję, bo już 2 osoby miały ją wziąć...

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To fajnie, że ma umówioną sterylkę. Ja Fendi też dałam na mój plakat adopcyjny i do skoroszytu, jutro idę spytać się do Biblioteki czy mogę wywiesić plakat.

Posted

Czy rozmawiałaś z Basią? Ona była przekonana, że jej koleżanka adoptuje Fendi. Czy dojdzie do adopcji? Bo mam jeszcze jedną osobę, sprawdzoną, która chce małego pieska, poleca mi dom Karina z Rudy Ślaskiej, która już długo zajmuje sie adopcjami

Posted

Tak, dzwoniłam. Basia powiedziała że już przekazała link do ogłoszenia koleżance, a także mój numer telefonu i jeżeli będzie zainteresowana to ma zadzwonić. Także czekam na telefon:)

Fendi będzie gotowa do adopcji dopiero w przyszłym tygodniu, myślę że ok środy, czwartku. Pojutrze ma sterylkę, także musi dojść do siebie po zabiegu.

Narazie nikt nie zdecydował się na Fendi, także możesz śmiało przekaywać informacje o niej.

Posted

Tak, dzwoniłam. Basia powiedziała że już przekazała link do ogłoszenia koleżance, a także mój numer telefonu i jeżeli będzie zainteresowana to ma zadzwonić. Także czekam na telefon:)

Fendi będzie gotowa do adopcji dopiero w przyszłym tygodniu, myślę że ok środy, czwartku. Pojutrze ma sterylkę, także musi dojść do siebie po zabiegu.

Narazie nikt nie zdecydował się na Fendi, także możesz śmiało przekaywać informacje o niej.

Posted

Tamta dziewczyna zrezygnowała, ale zadzwoniła i powiedziała że przemyśli sprawę za 3 miesiące. Lepsza taka uczciwa odpowiedź niż żadna.

Choć mówiąc szczerze myślałam, że jak powieszę ogłoszenie Fendi w sweterku to nie odpędzimy się od telefonów, zawiedli mnie ludzie totalnie. No cóż każdy ma inny gust...A może dlatego że to trudniejsza adopcja, że musi być mieszkanie z windą albo parter, bo jamniki nie powinny chodzić po schodach z uwagi na kręgosłup, a stałe wchodzenie i schodzeni np. na III piętro po czasie zaszkodziłoby Fendi.

Ja stawiałam, że na Fendi będzie najwięcej telefonów...

Posted

Soboz4, do mnie właśnie też dzwoniła ta Pani że dopiero za 2-3 miesiące by ją mogli wziąć, ale myślę że przez taki czas znajdzie jakiś inny fajny domek.
Tak jak pisze Maciaszek myślę że nawet mieszkanie w bloku byłoby ok, tylko trzeba by pilnować żeby nie schodziła sama. Ja mieszkam w domu ale też wychodząc z nia na dwór muszę zejść po schodach ;) teraz ją nosze, bo jest obolała bidula, ale do wesela się zagoi :D

Naprawde nie wiem dlaczego nikt jej nie chce... :( ona jest naprawde przecudna, jest pieskiem idealnym. Jest usłuchana, przychodzi na zawołanie (co chyba jest najważniejszą umiejętnością u psa), z każdym psem się dogaduje, jest malutka/podręczna ;), jak zostaje sama w domu to idzie po prostu spać do łóżeczka, także naprawde to jest bezproblemowa suczka. Cóż czekamy na odpowiedniego właściciela...

Posted

Spróbuję ją jeszcze zamieścić na moim forum jamniczym, czy masz może kody do zdjęć?
Miałam sformatowany komputer i niczego nie potrafię się doszukać, a miałam hasło do nowego fotosika, bo pomimo opłaty abonamentowej na moim starym juz mam przepełnienie ni nie mogę dodawać zdjęć...

Posted

[quote name='soboz4']Spróbuję ją jeszcze zamieścić na moim forum jamniczym, czy masz może kody do zdjęć?
Miałam sformatowany komputer i niczego nie potrafię się doszukać, a miałam hasło do nowego fotosika, bo pomimo opłaty abonamentowej na moim starym juz mam przepełnienie ni nie mogę dodawać zdjęć...[/QUOTE]

Nie wiem czy o to Ci chodzi ale kliknij na zdjęcie 2 przyciskiem myszki i wtedy pokażą się właściwości i tam będzie adres zdjęć i wtedy nie musisz ich umieszczać znowu na fotosiku.

Posted

Witam,
Zobaczyłam te śliczne oczka i już je pokochałam. W sierpniu zeszłego
roku zaginął mi piesek :( strasznie mi smutno i wszystkim w domu. Myślę
że mogłabym się zaopiekować Fendi od wielu lat miałam w domu pieski ;)
Pozdrawiam
Janina Gładysz

Przyszedł mail na psiwolontariusz