mahtalie-zuzia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Fendi będzie miała sterylizację 4 lutego, to był nawcześniejszy termin, więc jeszcze troszeczke pobędzie u mnie, a będe miala pewność że nie będzie kolejnych szczeniaków. soboz4 na razie nikt się do mnie nie odzywał, ale czekam :) może ktoś rozsądny się nią zainteresuję, bo już 2 osoby miały ją wziąć... Quote
__Lara Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 To fajnie, że ma umówioną sterylkę. Ja Fendi też dałam na mój plakat adopcyjny i do skoroszytu, jutro idę spytać się do Biblioteki czy mogę wywiesić plakat. Quote
mahtalie-zuzia Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 super :) dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Fendulki :) Quote
soboz4 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Czy rozmawiałaś z Basią? Ona była przekonana, że jej koleżanka adoptuje Fendi. Czy dojdzie do adopcji? Bo mam jeszcze jedną osobę, sprawdzoną, która chce małego pieska, poleca mi dom Karina z Rudy Ślaskiej, która już długo zajmuje sie adopcjami Quote
mahtalie-zuzia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Tak, dzwoniłam. Basia powiedziała że już przekazała link do ogłoszenia koleżance, a także mój numer telefonu i jeżeli będzie zainteresowana to ma zadzwonić. Także czekam na telefon:) Fendi będzie gotowa do adopcji dopiero w przyszłym tygodniu, myślę że ok środy, czwartku. Pojutrze ma sterylkę, także musi dojść do siebie po zabiegu. Narazie nikt nie zdecydował się na Fendi, także możesz śmiało przekaywać informacje o niej. Quote
mahtalie-zuzia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Tak, dzwoniłam. Basia powiedziała że już przekazała link do ogłoszenia koleżance, a także mój numer telefonu i jeżeli będzie zainteresowana to ma zadzwonić. Także czekam na telefon:) Fendi będzie gotowa do adopcji dopiero w przyszłym tygodniu, myślę że ok środy, czwartku. Pojutrze ma sterylkę, także musi dojść do siebie po zabiegu. Narazie nikt nie zdecydował się na Fendi, także możesz śmiało przekaywać informacje o niej. Quote
mahtalie-zuzia Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Fendi wczoraj miała sterylizacje, jeszcze dochodzi do siebie. Ale przynajmniej ma to juz za sobą :) Miejmy nadzieje że w przyszłym tygodniu pójdzie do jakiegoś fajnego domku :) Quote
soboz4 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Tamta dziewczyna zrezygnowała, ale zadzwoniła i powiedziała że przemyśli sprawę za 3 miesiące. Lepsza taka uczciwa odpowiedź niż żadna. Choć mówiąc szczerze myślałam, że jak powieszę ogłoszenie Fendi w sweterku to nie odpędzimy się od telefonów, zawiedli mnie ludzie totalnie. No cóż każdy ma inny gust...A może dlatego że to trudniejsza adopcja, że musi być mieszkanie z windą albo parter, bo jamniki nie powinny chodzić po schodach z uwagi na kręgosłup, a stałe wchodzenie i schodzeni np. na III piętro po czasie zaszkodziłoby Fendi. Ja stawiałam, że na Fendi będzie najwięcej telefonów... Quote
maciaszek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Zawsze można jamnisia nosić :). Trzymam kciuki za to, żeby Fendi jak najszybciej doszła do siebie po ciachaniu! Quote
mahtalie-zuzia Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Soboz4, do mnie właśnie też dzwoniła ta Pani że dopiero za 2-3 miesiące by ją mogli wziąć, ale myślę że przez taki czas znajdzie jakiś inny fajny domek. Tak jak pisze Maciaszek myślę że nawet mieszkanie w bloku byłoby ok, tylko trzeba by pilnować żeby nie schodziła sama. Ja mieszkam w domu ale też wychodząc z nia na dwór muszę zejść po schodach ;) teraz ją nosze, bo jest obolała bidula, ale do wesela się zagoi :D Naprawde nie wiem dlaczego nikt jej nie chce... :( ona jest naprawde przecudna, jest pieskiem idealnym. Jest usłuchana, przychodzi na zawołanie (co chyba jest najważniejszą umiejętnością u psa), z każdym psem się dogaduje, jest malutka/podręczna ;), jak zostaje sama w domu to idzie po prostu spać do łóżeczka, także naprawde to jest bezproblemowa suczka. Cóż czekamy na odpowiedniego właściciela... Quote
soboz4 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Spróbuję ją jeszcze zamieścić na moim forum jamniczym, czy masz może kody do zdjęć? Miałam sformatowany komputer i niczego nie potrafię się doszukać, a miałam hasło do nowego fotosika, bo pomimo opłaty abonamentowej na moim starym juz mam przepełnienie ni nie mogę dodawać zdjęć... Quote
DG32 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dodałam Fendi tu: kupiepsa gumtree adopcjapsa kokosy eoferty e-gratka rozglos.net katowice.cwirek katowiczak.pl olx adin Quote
mahtalie-zuzia Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 DG32 dziękuję ślicznie w imieniu moim i Fendi :) Soboz4 może na maila podeslę Ci fotki? Zapraszam wszystkich do obejrzenia filmików z udziałem Fendi, linki dodałam na pierwszą stronę :) Quote
soboz4 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 bardzo proszę podeślij mi, jeżeli masz fotki w postaci kodów to byłabym wdzięczna, ale jeżeli nie to też sobie poradzę! Quote
soboz4 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 jamniki na razie mają nieczynny serwer, ale dałam je na inne a jutro na jamniczki http://www.zwierzaki.org/index.php?topic=36353.new#new http://www.goldenline.pl/forum/e-jamnik/1461570/s/1#28293792 http://www.goldenline.pl/forum/adopcje-psow/1461566/s/1#28293762 http://jamniki.guv.pl/ Quote
DG32 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='soboz4']Spróbuję ją jeszcze zamieścić na moim forum jamniczym, czy masz może kody do zdjęć? Miałam sformatowany komputer i niczego nie potrafię się doszukać, a miałam hasło do nowego fotosika, bo pomimo opłaty abonamentowej na moim starym juz mam przepełnienie ni nie mogę dodawać zdjęć...[/QUOTE] Nie wiem czy o to Ci chodzi ale kliknij na zdjęcie 2 przyciskiem myszki i wtedy pokażą się właściwości i tam będzie adres zdjęć i wtedy nie musisz ich umieszczać znowu na fotosiku. Quote
soboz4 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Rzeczywiście! Nie znałam tej funkcji! Bardzo Wam dziękuję! Quote
__Lara Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Isadora7']Ło matko kolejny zagubiony wątek.[/QUOTE] witaj Isadora ;) Quote
soboz4 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dziś wreszcie forum zaczęło ponownie działać: http://naszejamniki.pl/viewtopic.php?p=51455#51455 Quote
mahtalie-zuzia Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 dziękuje za ogłoszenia :) możecie do nich dodawać linki tdo filmików na Youtube :) są one na pierwszej stronie Quote
soboz4 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Witam, Zobaczyłam te śliczne oczka i już je pokochałam. W sierpniu zeszłego roku zaginął mi piesek :( strasznie mi smutno i wszystkim w domu. Myślę że mogłabym się zaopiekować Fendi od wielu lat miałam w domu pieski ;) Pozdrawiam Janina Gładysz Przyszedł mail na psiwolontariusz Quote
mahtalie-zuzia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Już się kontaktowałam z tą Panią, wydaje się ok. W przyszłym tygodniu prawdopodobie weźmie Fendi. Zapomniałam spytać jak zaginął im ten poprzedni pies... ale jeszcze zadzwonie i dopytam. Quote
soboz4 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To świetna wiadomość! Szykuj firmówkę dla nowego pieska Amber! Quote
Recommended Posts