lolka75 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='agbar']bezwzgledny morderca:cool1: nie widze fotki:placz:
agbar Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 lolka75 napisał(a):nie widze fotki:placz: fotoshit sie spsul:angryy::angryy: pojawi sie za jakis czas.....
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 pies upadły :grins: http://images23.fotosik.pl/200/83e3e6a7e52e0d20.jpg dlaczemu Ony chcą nasz ogródek zdemolować :razz::razz:
agbar Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja']pies upadły :grins: http://images23.fotosik.pl/200/83e3e6a7e52e0d20.jpg dlaczemu Ony chcą nasz ogródek zdemolować :razz::razz: upadl ale powstal by czynic dobro:cool1:nie to co te bestie Vectrowe:diabloti: Ja nie wiem dlaczemu Ony nam tak groza:shake:ale wiem jedno..wlasna pierwsia zaslonie moj ogrodek...niewiele nia zaslonie co prawda ale zawsze cos:diabloti:
agbar Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='jonQuilla']łoooł ile jaszczurków :loveu::loveu::loveu::multi: i też ten jaszczur z trawy śliczniutki :loveu: ten z trawy najsliczniejszy:loveu:
jonQuilla Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 łoooł ile jaszczurków :loveu::loveu::loveu::multi: i też ten jaszczur z trawy śliczniutki :loveu:
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='agbar']upadl ale powstal by czynic dobro:cool1:nie to co te bestie Vectrowe:diabloti: Ja nie wiem dlaczemu Ony nam tak groza:shake:ale wiem jedno..wlasna pierwsia zaslonie moj ogrodek...niewiele nia zaslonie co prawda ale zawsze cos:diabloti: jakby coś to dołożę moją .......cokolwiek to oznacza
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 pierwsi to wam nie pomogą :diabloti: drudzy i trzeci też nie :evilbat: matka chce cię odwiedzić ,a Ty co dziczysz :diabloti:
agbar Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 informuje ze wyjezdzam:cool1:natentychmiast:cool1:musze:diabloti:bo jak nie wyjade to nie bede miala gdzie mieszkac:diabloti:a tak w ogole kocham cie mamusiu:loveu::roll:
agbar Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 zdawalo mi sie ze gdzies tu byla matka ma Vectra....ale na szczescie to tylko zwidy..za duzo slonca:diabloti:
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 agbar napisał(a):zdawalo mi sie ze gdzies tu byla matka ma Vectra....ale na szczescie to tylko zwidy..za duzo slonca:diabloti: też Cię kocham miłością szaleńca :cooldevi:
agbar Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Vectra napisał(a):też Cię kocham miłością szaleńca :cooldevi: nigdy w to nie watpilam:cool1::diabloti:
malawaszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 agbar napisał(a):a te slimonie to sie ten...:oops:tentegowaly:oops: ja też dzisiaj znalazłam dwa...... rozdeptane :placz: agbar napisał(a):ogrodecka czesc....:)robi sie juz kolorowo:loveu: :crazyeye:ales tych doniczek nakupowała :mdleje: a jascurki ćliczne :loveu::loveu::loveu: to takie malutkie jak te u nas???? ja tez bym chciała żeby były u mnie takie i były.... kiedys..... zanim się wyprowadziły jak Luna zaczęła je metodycznie mordować :placz:
BeaC Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ..............cześc zaogródkowana i zajaszczurczona agowBarze:loveu: w moim ogródku nie ma jaszczurek ( może są ale ja ich nie widuję) ale za to sa ślimaki (wszystko Ci wyżrą, lepiej je pozbierać i powyrzucać), mam caaaała grusze kosów mają tam gniazda........:cool3: moje kocice cały czas tam medytują:cool1: mam dwa zaprzyjaźnione dzięcioły przylatują na glizdy z drzewa.........i ................ uważaj na te pajonki w trawie lepiej w kaloszach chodzić i je rozdeptywać:mad::mad::mad:......... i ................. co jeszcze?? acha no to pa:loveu: acha widziałąm ukrytą krwiożerczą bastyje jakąś w trawie.....na nią tez uważaj:diabloti::diabloti::diabloti:
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Buhahahahahahaha:roflt:- czujny? :turn-l: http://images31.fotosik.pl/228/f7f3ba1817a2fb0a.jpg Hej Agula:multi::loveu:
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha:roflt:- czujny? :turn-l: http://images31.fotosik.pl/228/f7f3ba1817a2fb0a.jpg Hej Agula:multi::loveu: czujny .....przecie go czuć :grins: bereczek :loveu:......
agbar Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='malawaszka']ja też dzisiaj znalazłam dwa...... rozdeptane :placz: tak mocno sie tentegowaly ze az sie zdeptaly:roll:...achhh ta namietnosc to niebezpieczna jest:diabloti: :crazyeye:ales tych doniczek nakupowała :mdleje: nie nakupowalam:cool1:byly juz....i od 7 lat nik tu nic w tym ogrodzie nie robil...chwasty co niektore maja ponad metr:mdleje: a jascurki ćliczne :loveu::loveu::loveu: to takie malutkie jak te u nas???? ja tez bym chciała żeby były u mnie takie i były.... kiedys..... zanim się wyprowadziły jak Luna zaczęła je metodycznie mordować :placz: nie znam sie na jaszczurach...czy to moze zwinki sa?? Na razie Dili nie wykazal jakichs zapedow mordezcych jesli o nie chodzi..i mam nadzieje ze nie wykaze bo wychlostam. [quote name='BeaC']..............cześc zaogródkowana i zajaszczurczona agowBarze:loveu: w moim ogródku nie ma jaszczurek ( może są ale ja ich nie widuję) ale za to sa ślimaki (wszystko Ci wyżrą, lepiej je pozbierać i powyrzucać), mam caaaała grusze kosów mają tam gniazda........:cool3: moje kocice cały czas tam medytują:cool1: mam dwa zaprzyjaźnione dzięcioły przylatują na glizdy z drzewa.........i ................ uważaj na te pajonki w trawie lepiej w kaloszach chodzić i je rozdeptywać:mad::mad::mad:......... i ................. co jeszcze?? acha no to pa:loveu: acha widziałąm ukrytą krwiożerczą bastyje jakąś w trawie.....na nią tez uważaj:diabloti::diabloti::diabloti: mam lapac slimaki?? no dobra ..moze jakis Francuz bedzie chcial kupic:hmmmm: dziecioly tez mam zaprzyjaznione..tylko wiecej niz dwa...Kosow i szpakow od groma i ciut ciut i juz widze jak beda mi czeresnie wyzerac:roll:..niech maja co mi tam:p [quote name='apple']Buhahahahahahaha:roflt:- czujny? :turn-l: http://images31.fotosik.pl/228/f7f3ba1817a2fb0a.jpg Hej Agula:multi::loveu: Nooo czujny..nie widzisz jak czujnie patrzy:roll: Czesc Monisia:loveu:
agbar Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Alicja']czujny .....przecie go czuć :grins: bereczek :loveu:...... ojjj czuc go dzis bardzo..pogoda nam dofcipa zrobila:angryy:i pada i pada i pada...ja oszaleje:placz: berek dzien doberek Alicjo mla:loveu:
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Alicja']czujny .....przecie go czuć :grins: bereczek :loveu:......Buhahahahaha no chyba ze tak:evil_lol:
agbar Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Wy nie wiecie....a ja wiem:grins:..i zaraz wam powiem:loveu: 3 lata temu przyszedl na swiat by niesc usmiech i szczescie... Dzis Dealer ma urodzinki:loveu::loveu: Wszystkiego najlepszego Piesku:loveu::loveu:
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='agbar']Wy nie wiecie....a ja wiem:grins:..i zaraz wam powiem:loveu: 3 lata temu przyszedl na swiat by niesc usmiech i szczescie... Dzis Dealer ma urodzinki:loveu::loveu: Wszystkiego najlepszego Piesku:loveu::loveu:Jooooo Diluś mizianko i całowanko urodzinkowe od cioteczki Japkowej :loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts