Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']

pies upadły :grins:

dlaczemu Ony chcą nasz ogródek zdemolować :razz::razz:

upadl ale powstal by czynic dobro:cool1:nie to co te bestie Vectrowe:diabloti:
Ja nie wiem dlaczemu Ony nam tak groza:shake:ale wiem jedno..wlasna pierwsia zaslonie moj ogrodek...niewiele nia zaslonie co prawda ale zawsze cos:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']łoooł ile jaszczurków :loveu::loveu::loveu::multi:

i też ten jaszczur z trawy śliczniutki :loveu:

ten z trawy najsliczniejszy:loveu:

Posted

[quote name='agbar']upadl ale powstal by czynic dobro:cool1:nie to co te bestie Vectrowe:diabloti:
Ja nie wiem dlaczemu Ony nam tak groza:shake:ale wiem jedno..wlasna pierwsia zaslonie moj ogrodek...niewiele nia zaslonie co prawda ale zawsze cos:diabloti:

jakby coś to dołożę moją .......cokolwiek to oznacza

Posted

informuje ze wyjezdzam:cool1:natentychmiast:cool1:musze:diabloti:bo jak nie wyjade to nie bede miala gdzie mieszkac:diabloti:a tak w ogole kocham cie mamusiu:loveu::roll:

Posted

agbar napisał(a):
zdawalo mi sie ze gdzies tu byla matka ma Vectra....ale na szczescie to tylko zwidy..za duzo slonca:diabloti:

też Cię kocham miłością szaleńca :cooldevi:

Posted

agbar napisał(a):
a te slimonie to sie ten...:oops:tentegowaly:oops:

ja też dzisiaj znalazłam dwa...... rozdeptane :placz:

agbar napisał(a):
ogrodecka czesc....:)robi sie juz kolorowo:loveu:

:crazyeye:ales tych doniczek nakupowała :mdleje:

a jascurki ćliczne :loveu::loveu::loveu: to takie malutkie jak te u nas???? ja tez bym chciała żeby były u mnie takie i były.... kiedys..... zanim się wyprowadziły jak Luna zaczęła je metodycznie mordować :placz:

Posted

..............cześc zaogródkowana i zajaszczurczona agowBarze:loveu:

w moim ogródku nie ma jaszczurek ( może są ale ja ich nie widuję) ale za to sa ślimaki (wszystko Ci wyżrą, lepiej je pozbierać i powyrzucać), mam caaaała grusze kosów mają tam gniazda........:cool3: moje kocice cały czas tam medytują:cool1: mam dwa zaprzyjaźnione dzięcioły przylatują na glizdy z drzewa.........i ................

uważaj na te pajonki w trawie lepiej w kaloszach chodzić i je rozdeptywać:mad::mad::mad:......... i ................. co jeszcze??

acha no to pa:loveu:

acha widziałąm ukrytą krwiożerczą bastyje jakąś w trawie.....na nią tez uważaj:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']ja też dzisiaj znalazłam dwa...... rozdeptane :placz:

tak mocno sie tentegowaly ze az sie zdeptaly:roll:...achhh ta namietnosc to niebezpieczna jest:diabloti:
:crazyeye:ales tych doniczek nakupowała :mdleje:

nie nakupowalam:cool1:byly juz....i od 7 lat nik tu nic w tym ogrodzie nie robil...chwasty co niektore maja ponad metr:mdleje:
a jascurki ćliczne :loveu::loveu::loveu: to takie malutkie jak te u nas???? ja tez bym chciała żeby były u mnie takie i były.... kiedys..... zanim się wyprowadziły jak Luna zaczęła je metodycznie mordować :placz:

nie znam sie na jaszczurach...czy to moze zwinki sa??
Na razie Dili nie wykazal jakichs zapedow mordezcych jesli o nie chodzi..i mam nadzieje ze nie wykaze bo wychlostam.

[quote name='BeaC']..............cześc zaogródkowana i zajaszczurczona agowBarze:loveu:

w moim ogródku nie ma jaszczurek ( może są ale ja ich nie widuję) ale za to sa ślimaki (wszystko Ci wyżrą, lepiej je pozbierać i powyrzucać), mam caaaała grusze kosów mają tam gniazda........:cool3: moje kocice cały czas tam medytują:cool1: mam dwa zaprzyjaźnione dzięcioły przylatują na glizdy z drzewa.........i ................

uważaj na te pajonki w trawie lepiej w kaloszach chodzić i je rozdeptywać:mad::mad::mad:......... i ................. co jeszcze??

acha no to pa:loveu:

acha widziałąm ukrytą krwiożerczą bastyje jakąś w trawie.....na nią tez uważaj:diabloti::diabloti::diabloti:

mam lapac slimaki?? no dobra ..moze jakis Francuz bedzie chcial kupic:hmmmm:
dziecioly tez mam zaprzyjaznione..tylko wiecej niz dwa...Kosow i szpakow od groma i ciut ciut i juz widze jak beda mi czeresnie wyzerac:roll:..niech maja co mi tam:p
[quote name='apple']Buhahahahahahaha:roflt:- czujny? :turn-l:
http://images31.fotosik.pl/228/f7f3ba1817a2fb0a.jpg

Hej Agula:multi::loveu:

Nooo czujny..nie widzisz jak czujnie patrzy:roll:
Czesc Monisia:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']czujny .....przecie go czuć :grins:

bereczek :loveu:......
ojjj czuc go dzis bardzo..pogoda nam dofcipa zrobila:angryy:i pada i pada i pada...ja oszaleje:placz:
berek dzien doberek Alicjo mla:loveu:

Posted

Wy nie wiecie....a ja wiem:grins:..i zaraz wam powiem:loveu:

3 lata temu przyszedl na swiat by niesc usmiech i szczescie...

Dzis Dealer ma urodzinki:loveu::loveu:
Wszystkiego najlepszego Piesku:loveu::loveu:

Posted

[quote name='agbar']Wy nie wiecie....a ja wiem:grins:..i zaraz wam powiem:loveu:

3 lata temu przyszedl na swiat by niesc usmiech i szczescie...

Dzis Dealer ma urodzinki:loveu::loveu:
Wszystkiego najlepszego Piesku:loveu::loveu:Jooooo Diluś mizianko i całowanko urodzinkowe od cioteczki Japkowej :loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...