BeaC Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 evaxon napisał(a)::hand: :hand: :hand: :hand: dołączam się
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Century Gothic]No to jak już tak wszyscy machają to ja się wyłamię i podskoczę sobie - cześć Aguś :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT]
agbar Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 jesuuuuu...ja myslalam ze to moj blogasek a to jakis dom wariatow:roll: wychodze.....:hand:
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 agbar napisał(a):jesuuuuu...ja myslalam ze to moj blogasek a to jakis dom wariatow:roll: wychodze.....:hand: [FONT=Arial] wychodź ...nie krępuj się :grins:.......[/FONT]
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 agbar napisał(a):jesuuuuu...ja myslalam ze to moj blogasek a to jakis dom wariatow:roll: wychodze.....:hand: Bo[FONT=Century Gothic] że kto ten wariat? :roll: Bo ja na pewno nie - mialam badania :czytaj:[/FONT]
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic] że kto ten wariat? :roll: Bo ja na pewno nie - mialam badania :czytaj:[/FONT] [FONT=Arial] poka zaświadczenie :grins:[/FONT]
tygra Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 :crazyeye:ale u Was było machająco:crazyeye: :bye::buzi:
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] poka zaświadczenie :grins:[/FONT][FONT=Century Gothic]No przeca pokazłam - binokla nałóż Alutka :evil_lol: [/FONT]
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No przeca pokazłam - binokla nałóż Alutka :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]mam binokla :obrazic: a nic tam nie dojrzałam :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Century Gothic]Gdzieś przczytałam że pukanie zepsute ;) więc wedle prośby dzwonię Aga gdzie ty?[/FONT]
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]mam binokla :obrazic: a nic tam nie dojrzałam :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]No coś ty Ala okularki ci przyniesłam kuknij jeszcze raz:lol:[/FONT]
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No coś ty Ala okularki ci przyniesłam kuknij jeszcze raz:lol:[/FONT] [FONT=Arial]spoglądam przez różowe szkieła :p[/FONT]
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]spoglądam przez różowe szkieła :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]No w tych to na pewno dojrzysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No w tych to na pewno dojrzysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]i zaś masz wątpliwości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]i zaś masz wątpliwości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Względem twoich zdolności i umiejętności - NIGDY ich nie mam :lol:[/FONT]
agbar Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]wychodź ...nie krępuj się :grins:.......[/FONT] dziekuje za pozwolenstwo:cool1: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic] że kto ten wariat? :roll: Bo ja na pewno nie - mialam badania :czytaj:[/FONT] czyli ktos cie juz podejrzewal o zglupniecie:diabloti: tygra napisał(a)::crazyeye:ale u Was było machająco:crazyeye: :bye::buzi: nastepna:roll: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Gdzieś przczytałam że pukanie zepsute ;) więc wedle prośby dzwonię [/FONT] [FONT=Century Gothic]Aga gdzie ty?[/FONT] TU jestem..........nie widac mnie:roll: Medorowa napisał(a):Wszyscy machają, pomacham i ja :hand::hand: mania machania:diabloti: :hand::hand::hand::diabloti:
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 agbar napisał(a): czyli ktos cie juz podejrzewal o zglupniecie:diabloti: [FONT=Century Gothic]No własnie ktoś, kiedyś ale mu papiera pokazałam i się odczepił:eviltong:[/FONT] TU jestem..........nie widac mnie:roll: [FONT=Century Gothic]No nie bardzo - gdzie jesteś?:roll:[/FONT]
agbar Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No nie bardzo - gdzie jesteś?:roll:[/FONT] tu, se siedze....i se latam do kuchni bo se smaze tam rozne roznosci:loveu:
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 agbar napisał(a):tu, se siedze....i se latam do kuchni bo se smaze tam rozne roznosci:loveu:[FONT=Century Gothic]A co pitrasisz za dobroci? :razz:[/FONT]
agbar Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]A co pitrasisz za dobroci? :razz:[/FONT] a takie tam..... nakroilam ziemniaczkow,cebulke,papryczki dodalam udka z kurczaka , doprawilam czosnkiem i tymiankiem...zobaczymy co wyjdzie...pachnie suuper w kazdym badz razie:lol:
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 agbar napisał(a):a takie tam..... nakroilam ziemniaczkow,cebulke,papryczki dodalam udka z kurczaka , doprawilam czosnkiem i tymiankiem...zobaczymy co wyjdzie...pachnie suuper w kazdym badz razie:lol: [FONT=Arial] dobra to ja też poproszę :grins:[/FONT]
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 agbar napisał(a):a takie tam..... nakroilam ziemniaczkow,cebulke,papryczki dodalam udka z kurczaka , doprawilam czosnkiem i tymiankiem...zobaczymy co wyjdzie...pachnie suuper w kazdym badz razie:lol: [FONT=Century Gothic]ja też się piszę :grins:[/FONT]
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Century Gothic]A jak już nas poczęstujesz tymi dobrociami to sobie zjemy deserka :lol:[/FONT]
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]A jak już nas poczęstujesz tymi dobrociami to sobie zjemy deserka :lol:[/FONT] http://img230.imageshack.us/img230/5143/8ag6.jpg [FONT=Arial] czy tam są orzeszki :roll::multi::multi:[/FONT]
Recommended Posts