Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:grins: jestem ...zebyś zauważyła jak mnie nie bedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oooo Ala:multi:jestes:multi:jak milo:multi::diabloti:

[quote name='Medorowa']Jajca psiego:diabloti::diabloti:

no tego ci akurat dac nie moge, u mnie wystepuje chroniczny niedobor psich jajec:cool1:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale masz zachcianki ....:hmmmm:
To przez to przeziębienie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='dealer']

no tego ci akurat dac nie moge, u mnie wystepuje chroniczny niedobor psich jajec:cool1:
Ewentualnie może być inna odmiana:roll:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dealer']oooo Ala:multi:jestes:multi:jak milo:multi::diabloti:

:loveu::loveu::loveu:wiedziałam ze sprawię Ci radość :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Medorowa']To przez to przeziębienie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:shake:..straszne niebezpieczne te choroby są .....:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:shake:..straszne niebezpieczne te choroby są .....:evil_lol:
Noooooo:placz::diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='dealer']Medorowa...ale co ty z tymi jajcami chcesz robic??oklady na glowe:crazyeye::diabloti:
Nie powiem:siara:
[quote name='Vectra']a Ty coś taka ciekawska :razz:
No, słyszała:cool1::cool1::cool1:

Posted

evaxon napisał(a):
hejka Dilerka:multi:

hejka Efa:multi:

Vectra napisał(a):
a Ty coś taka ciekawska :razz:

po mamusi to mam:loveu:

Medorowa napisał(a):

No, słyszała:cool1::cool1::cool1:

nieeeeee:shake::diabloti:

Posted

[quote name='dealer']
tez jestem dumna az spuchlam i dzis sie nie moge ruszyc ...heksa mi wlazla w krziz....:placz:
ukrzyżowałaś heksa??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :shake:

wygoń to pieruństwo z tego krzyża :cool1:

[quote name='Medorowa']Jajca psiego:diabloti::diabloti:

:evil_lol::evil_lol: medorowa... pomyliłas blogasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć stara torbo :loveu::loveu::loveu:
już pusciłam kciukaski :multi::multi::multi:

Posted

dealer napisał(a):
a cos ty taka ciekawska:diabloti::diabloti:mamusiu:loveu:

za co ja zostałam tak ukarana :placz: :placz: no za co :placz: :placz:

:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']ukrzyżowałaś heksa??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :shake:

wygoń to pieruństwo z tego krzyża :cool1:

cześć stara torbo :loveu::loveu::loveu:
już pusciłam kciukaski :multi::multi::multi:

pierunsko heksa nie chce mie puscic..i jak mam sie pakowac:placz:
witam cie stara ruro i dzieki za kciukasy:loveu::loveu::loveu:

a teraz gwoli wyjasnienia...Ala i Magda trzymaly lapy i kciuki( a moze i jajca:evil_lol:) azeby nam sie powiodlo z nowym domem....i udalo sie:multi::multi::multi:
Dilus bedzie mial nowy domek z malusim bardzo malusim ogrodeckiem ale bedzie mogl sie wylegiwac na podlodze bo jest tam ogrzewanie podlogowe :evil_lol:...przeprowadzamy sie jakies 3-4 km od naszego obecnego miejsca zamieszkania wiec tereny spacerkowe te same :multi:no i wlasnie powinnam pakowac rzeczy ale nie moge...cos mi chruplo w plecu i nie moge sie schylic ani dzwigac.....a chcemy dzis zjesc kolacje w nowym domku wiec chociaz gary i talerze musze popakowac.....:roll:
no od poniedzialku prawdopodobnie nie bede miala neta przez jakies 3 dni ale to dobrze...bo inaczej bym nic nie rozpakowala i spalibysmy na kartonach:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
za co ja zostałam tak ukarana :placz: :placz: no za co :placz: :placz:

:diabloti:

:niewiem:...za ciekawosc moze:hmmmm::diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
boszz a ja znowu nie nadążam - za co puściłyście kciukaski???? :evil_lol:

nie pisz wtedy co ja to bedziesz wiedziec:evil_lol:patrz wyzej;)

Posted

[quote name='dealer']pierunsko heksa nie chce mie puscic..i jak mam sie pakowac:placz:

a teraz gwoli wyjasnienia...Ala i Magda trzymaly lapy i kciuki( a moze i jajca:evil_lol:) azeby nam sie powiodlo z nowym domem....i udalo sie:multi::multi::multi:
Dilus bedzie mial nowy domek z malusim bardzo malusim ogrodeckiem ale bedzie mogl sie wylegiwac na podlodze bo jest tam ogrzewanie podlogowe :evil_lol:...przeprowadzamy sie jakies 3-4 km od naszego obecnego miejsca zamieszkania wiec tereny spacerkowe te same :multi:no i wlasnie powinnam pakowac rzeczy ale nie moge...cos mi chruplo w plecu i nie moge sie schylic ani dzwigac.....a chcemy dzis zjesc kolacje w nowym domku wiec chociaz gary i talerze musze popakowac.....:roll:
no od poniedzialku prawdopodobnie nie bede miala neta przez jakies 3 dni ale to dobrze...bo inaczej bym nic nie rozpakowala i spalibysmy na kartonach:diabloti:

:multi::multi::multi:to tera trzymać z puszczenie się heksy ;)....:razz:
za netka ...i za szybkie rozpakowanko :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:to tera trzymać z puszczenie się heksy ;)....:razz:
za netka ...i za szybkie rozpakowanko :multi::multi::multi:

niech ona sie nie lepiej nie puszcza ...ta heksa bo sie jeszcze rozmnozy:diabloti:
niech idzie precz:mad:

Posted

dealer napisał(a):
pierunsko heksa nie chce mie puscic..i jak mam sie pakowac:placz:

no w końcu :diabloti: gratulejszyn :loveu: czyli nie będzie cię 3 dni ? :razz:

HUUUURAAAAAAAAA :multi: :multi: :diabloti:

dealer napisał(a):
:niewiem:...za ciekawosc moze:hmmmm::diabloti:

za ciekawość to pakują do piekła ,a takie dziecko ja Ty gorsze od piekła :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
no w końcu :diabloti: gratulejszyn :loveu: czyli nie będzie cię 3 dni ? :razz:

HUUUURAAAAAAAAA :multi: :multi: :diabloti:

domyslam sie ta radosc to dlatego ze znalezlismy domek a nie dlatego ze mnie nie bedzie:cool3::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:prawda mamuniuuuuuuuu:roll::cool3:

Posted

[quote name='dealer']niech ona sie nie lepiej nie puszcza ...ta heksa bo sie jeszcze rozmnozy:diabloti:
niech idzie precz:mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:gonić te hekse :eviltong:

Posted

dealer napisał(a):
domyslam sie ta radosc to dlatego ze znalezlismy domek a nie dlatego ze mnie nie bedzie:cool3::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:prawda mamuniuuuuuuuu:roll::cool3:

podwójna radość moje kochane dzieciątko :loveu: :loveu: :loveu:
cieszkam z Tobą :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:gonić te hekse :eviltong:

do bojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:mad::mad:

auucccc.....

[quote name='Vectra']podwójna radość moje kochane dzieciątko :loveu: :loveu: :loveu:
cieszkam z Tobą :p

postaram sie udawac ze nie wiem o co ci chodzi:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
nie pisz wtedy co ja to bedziesz wiedziec:evil_lol:patrz wyzej;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

SUPER!!!!!!!! Czekamy na foteczki z nowego domeczku :loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...