agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:grins: jestem ...zebyś zauważyła jak mnie nie bedzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oooo Ala:multi:jestes:multi:jak milo:multi::diabloti: [quote name='Medorowa']Jajca psiego:diabloti::diabloti: no tego ci akurat dac nie moge, u mnie wystepuje chroniczny niedobor psich jajec:cool1:
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale masz zachcianki ....:hmmmm: To przez to przeziębienie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer'] no tego ci akurat dac nie moge, u mnie wystepuje chroniczny niedobor psich jajec:cool1: Ewentualnie może być inna odmiana:roll: :diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='dealer']oooo Ala:multi:jestes:multi:jak milo:multi::diabloti: :loveu::loveu::loveu:wiedziałam ze sprawię Ci radość :diabloti: no tego ci akurat dac nie moge, u mnie wystepuje chroniczny niedobor psich jajec:cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Medorowa']To przez to przeziębienie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :shake:..straszne niebezpieczne te choroby są .....:evil_lol:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Medorowa...ale co ty z tymi jajcami chcesz robic??oklady na glowe:crazyeye::diabloti:
Vectra Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dealer napisał(a):Medorowa...ale co ty z tymi jajcami chcesz robic??oklady na glowe:crazyeye::diabloti: a Ty coś taka ciekawska :razz:
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :shake:..straszne niebezpieczne te choroby są .....:evil_lol: Noooooo:placz::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='dealer']Medorowa...ale co ty z tymi jajcami chcesz robic??oklady na glowe:crazyeye::diabloti: Nie powiem:siara: [quote name='Vectra']a Ty coś taka ciekawska :razz: No, słyszała:cool1::cool1::cool1:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 evaxon napisał(a):hejka Dilerka:multi: hejka Efa:multi: Vectra napisał(a):a Ty coś taka ciekawska :razz: po mamusi to mam:loveu: Medorowa napisał(a): No, słyszała:cool1::cool1::cool1: nieeeeee:shake::diabloti:
Vectra Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dealer napisał(a): po mamusi to mam:loveu: jesteś pewna :razz:
clockwork Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='dealer'] tez jestem dumna az spuchlam i dzis sie nie moge ruszyc ...heksa mi wlazla w krziz....:placz: ukrzyżowałaś heksa??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :shake: wygoń to pieruństwo z tego krzyża :cool1: [quote name='Medorowa']Jajca psiego:diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: medorowa... pomyliłas blogasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć stara torbo :loveu::loveu::loveu: już pusciłam kciukaski :multi::multi::multi:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Vectra napisał(a):jesteś pewna :razz: a cos ty taka ciekawska:diabloti::diabloti:mamusiu:loveu:
Vectra Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dealer napisał(a):a cos ty taka ciekawska:diabloti::diabloti:mamusiu:loveu: za co ja zostałam tak ukarana :placz: :placz: no za co :placz: :placz: :diabloti:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='clockwork']ukrzyżowałaś heksa??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :shake: wygoń to pieruństwo z tego krzyża :cool1: cześć stara torbo :loveu::loveu::loveu: już pusciłam kciukaski :multi::multi::multi: pierunsko heksa nie chce mie puscic..i jak mam sie pakowac:placz: witam cie stara ruro i dzieki za kciukasy:loveu::loveu::loveu: a teraz gwoli wyjasnienia...Ala i Magda trzymaly lapy i kciuki( a moze i jajca:evil_lol:) azeby nam sie powiodlo z nowym domem....i udalo sie:multi::multi::multi: Dilus bedzie mial nowy domek z malusim bardzo malusim ogrodeckiem ale bedzie mogl sie wylegiwac na podlodze bo jest tam ogrzewanie podlogowe :evil_lol:...przeprowadzamy sie jakies 3-4 km od naszego obecnego miejsca zamieszkania wiec tereny spacerkowe te same :multi:no i wlasnie powinnam pakowac rzeczy ale nie moge...cos mi chruplo w plecu i nie moge sie schylic ani dzwigac.....a chcemy dzis zjesc kolacje w nowym domku wiec chociaz gary i talerze musze popakowac.....:roll: no od poniedzialku prawdopodobnie nie bede miala neta przez jakies 3 dni ale to dobrze...bo inaczej bym nic nie rozpakowala i spalibysmy na kartonach:diabloti:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Vectra napisał(a):za co ja zostałam tak ukarana :placz: :placz: no za co :placz: :placz: :diabloti: :niewiem:...za ciekawosc moze:hmmmm::diabloti:
malawaszka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 boszz a ja znowu nie nadążam - za co puściłyście kciukaski???? :evil_lol:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 malawaszka napisał(a):boszz a ja znowu nie nadążam - za co puściłyście kciukaski???? :evil_lol: nie pisz wtedy co ja to bedziesz wiedziec:evil_lol:patrz wyzej;)
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='dealer']pierunsko heksa nie chce mie puscic..i jak mam sie pakowac:placz: witam cie stara ruro i dzieki za kciukasy:loveu::loveu::loveu: a teraz gwoli wyjasnienia...Ala i Magda trzymaly lapy i kciuki( a moze i jajca:evil_lol:) azeby nam sie powiodlo z nowym domem....i udalo sie:multi::multi::multi: Dilus bedzie mial nowy domek z malusim bardzo malusim ogrodeckiem ale bedzie mogl sie wylegiwac na podlodze bo jest tam ogrzewanie podlogowe :evil_lol:...przeprowadzamy sie jakies 3-4 km od naszego obecnego miejsca zamieszkania wiec tereny spacerkowe te same :multi:no i wlasnie powinnam pakowac rzeczy ale nie moge...cos mi chruplo w plecu i nie moge sie schylic ani dzwigac.....a chcemy dzis zjesc kolacje w nowym domku wiec chociaz gary i talerze musze popakowac.....:roll: no od poniedzialku prawdopodobnie nie bede miala neta przez jakies 3 dni ale to dobrze...bo inaczej bym nic nie rozpakowala i spalibysmy na kartonach:diabloti: :multi::multi::multi:to tera trzymać z puszczenie się heksy ;)....:razz: za netka ...i za szybkie rozpakowanko :multi::multi::multi:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:to tera trzymać z puszczenie się heksy ;)....:razz: za netka ...i za szybkie rozpakowanko :multi::multi::multi: niech ona sie nie lepiej nie puszcza ...ta heksa bo sie jeszcze rozmnozy:diabloti: niech idzie precz:mad:
Vectra Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dealer napisał(a):pierunsko heksa nie chce mie puscic..i jak mam sie pakowac:placz: witam cie stara ruro i dzieki za kciukasy:loveu::loveu::loveu: a teraz gwoli wyjasnienia...Ala i Magda trzymaly lapy i kciuki( a moze i jajca:evil_lol:) azeby nam sie powiodlo z nowym domem....i udalo sie:multi::multi::multi: Dilus bedzie mial nowy domek z malusim bardzo malusim ogrodeckiem ale bedzie mogl sie wylegiwac na podlodze bo jest tam ogrzewanie podlogowe :evil_lol:...przeprowadzamy sie jakies 3-4 km od naszego obecnego miejsca zamieszkania wiec tereny spacerkowe te same :multi:no i wlasnie powinnam pakowac rzeczy ale nie moge...cos mi chruplo w plecu i nie moge sie schylic ani dzwigac.....a chcemy dzis zjesc kolacje w nowym domku wiec chociaz gary i talerze musze popakowac.....:roll: no od poniedzialku prawdopodobnie nie bede miala neta przez jakies 3 dni ale to dobrze...bo inaczej bym nic nie rozpakowala i spalibysmy na kartonach:diabloti: no w końcu :diabloti: gratulejszyn :loveu: czyli nie będzie cię 3 dni ? :razz: HUUUURAAAAAAAAA :multi: :multi: :diabloti: dealer napisał(a)::niewiem:...za ciekawosc moze:hmmmm::diabloti: za ciekawość to pakują do piekła ,a takie dziecko ja Ty gorsze od piekła :diabloti:
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Vectra napisał(a):no w końcu :diabloti: gratulejszyn :loveu: czyli nie będzie cię 3 dni ? :razz: HUUUURAAAAAAAAA :multi: :multi: :diabloti: domyslam sie ta radosc to dlatego ze znalezlismy domek a nie dlatego ze mnie nie bedzie:cool3::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:prawda mamuniuuuuuuuu:roll::cool3:
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='dealer']niech ona sie nie lepiej nie puszcza ...ta heksa bo sie jeszcze rozmnozy:diabloti: niech idzie precz:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:gonić te hekse :eviltong:
Vectra Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dealer napisał(a):domyslam sie ta radosc to dlatego ze znalezlismy domek a nie dlatego ze mnie nie bedzie:cool3::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:prawda mamuniuuuuuuuu:roll::cool3: podwójna radość moje kochane dzieciątko :loveu: :loveu: :loveu: cieszkam z Tobą :p
agbar Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:gonić te hekse :eviltong: do bojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:mad::mad: auucccc..... [quote name='Vectra']podwójna radość moje kochane dzieciątko :loveu: :loveu: :loveu: cieszkam z Tobą :p postaram sie udawac ze nie wiem o co ci chodzi:diabloti:
Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='dealer']do bojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:mad::mad: na HEXE :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dealer napisał(a):nie pisz wtedy co ja to bedziesz wiedziec:evil_lol:patrz wyzej;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: SUPER!!!!!!!! Czekamy na foteczki z nowego domeczku :loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts