BeaC Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 weszłam Cie powitać i pożegnać weekendowo:multi::multi::multi:
Agunia-Pańciunia) Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 jestem... na chwile...:loveu:. tłoczno tutaj...widzialam pare stron temu te drastyczne zdjecia......az 3 i ze CIebie ta bateria padła....pierdołka :loveu:z Ciebie hihihihihiiii:diabloti:
agbar Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 jestesmy wroceni:multi::multi::multi:
Medorowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 dealer napisał(a):jestesmy wroceni:multi::multi::multi: Gdzie jezdeś:diabloti::diabloti:
Medorowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Gonitwa napisał(a):Raczej gdzież była? Nie, ja cem wiedzieć, gdzie jezd, bom się za nią stęskniła:loveu::diabloti::diabloti: A była na wycieczce:grins:
Gonitwa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Wiem- ale nie wiem gdzie ta wycieczka;) Buonanotte,vado a dormire. A domani.:)
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 dealer napisał(a):jestesmy wroceni:multi::multi::multi: :loveu::multi::loveu::multi::loveu: [FONT=Arial]Witaj o Nasza wrócona [/FONT]
agbar Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 dzien dobry:multi:bylismy w kraju tulipanow i wiatrakow:cool3:chcialam zauwazyc ze tulipany widzialam tylko na obrazach a wiatraka sztuk jedna i to przy autostradzie....:cool1:jak dla mnie Holandia a w szczegolnosci Amsterdam gdzie bylismy pozostanie krajem ....rowerow!!! matko jedynaca tylu rowerow i ludzi na rowerach na metr kwadratowy jeszcze nie widzialam, przejechanie przez Amsterdam to byl horror....wszedzie rowery rowery rowery dziesiatki rowerow, setki rowerow, tysiace rowerow, na kazdym rogu wypozyczalnia rowerow.....rowerzysci byli obok nas, za nami, przed nami :p drugie czego bylo duuuuzo to...krowki, na kazdym polu, lace ,kawalku trawy pasly sie krowencje roznokolorowe....no i woda, Amsterdam to miasto kanalow, wiec woda i lodki lodki i woda....cudowne miasto, czuc w powietrzu taka specyficzna atmosfere ktora lubie.Ludzie spokojni,jacys tacy rozleniwieni co przekladalo sie takze na jazde samochodem,jak na autostradzie bylo ograniczenie do 120 to nikt nie jechal szybciej,jechali tak sobie spokojnie i plynnie....w kawiarniach , restauracjach, pubach tlumy ale czulo sie ten spokoj no i czulo sie przechodzac uliczkami miasta to z czego miedzy innymi slynie Holandia:cool3:czyli zapach marihuany...ale sie nawdychalam:razz: juz nie musielismy nic kupowac palenie mielismy gratis:diabloti:. niestety w sklepach w ktorach mozna kupic palenie nie mozna robic fotek, zrobilam tylko z zewnatrz. W ogole zrobienie tam fotki na ktorej nie widac jakiegos ludzia graniczylo z cudem:roll:wiecej widoczkow mam chyba zrobionych z auta hihi....ale bylo cudnie. Dealerowi tez sie chyba podobalo, obszczekal grzeczne holenderskie psy i zupelnie nie rozumiem dlaczego ludzie smiali sie jak sie dowiadywali jakie imie nosi nasz demonik:evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witaj nawdychana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Odpowiedni pies ;)był w odpowiednim miejscu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]
Medorowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ale mieliscie udaną wycieczkę:loveu::loveu: szczególnie gratisowe wdychanie:evil_lol: Dilerka dawaj foty:multi:
jonQuilla Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześć :multi::multi: Co Dilerek ma dziś do sprzedania? :evil_lol::diabloti:
bonita Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :diabloti:Hej Przyszłąm z kafą na kjakejsy:cool3:
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Arial]:hand: Nasza TY ...:grins: ...wróciłam z Bezludzia [/FONT]
Vectra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 może przez te zielsko tyle rowerów widziałaś ? :hmmmm: :evilbat:
Paula Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witanko nawdychana :multi: Poka foty :razz: dealer napisał(a):zupelnie nie rozumiem dlaczego ludzie smiali sie jak sie dowiadywali jakie imie nosi nasz demonik:evil_lol::evil_lol: :grin:
agbar Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:Witaj nawdychana :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Odpowiedni pies ;)był w odpowiednim miejscu :evil_lol:[/FONT] dzien dobry:multi:...jestem od piatej wstanieta:roll:....goscia mamy i trza go bylo odebrac o swicie..... [quote name='madzia i medor']Ale mieliscie udaną wycieczkę:loveu: szczególnie gratisowe wdychanie:evil_lol: Dilerka dawaj foty:multi: noooo bylo suuuper....jake foty:crazyeye::diabloti: [quote name='Gonitwa']O właśnie! Bez fot ani rusz! niczego nie ruszam:eviltong: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: Co Dilerek ma dziś do sprzedania? :evil_lol::diabloti: yyyyy......nie pytalam :diabloti: [quote name='bonita']:diabloti:Hej Przyszłąm z kafą na kjakejsy:cool3: zapraszam ja juz dwie wypilam ....ale na tych dwoch sie dzis nie skonczy:cool1: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: [/FONT] [FONT=Arial]Nasza TY ...:grins: ...wróciłam z Bezludzia[/FONT] a my bylismy na swiecie wina wczoraj....czy to dlatego boli mnie glowa:hmmmm: [quote name='Vectra']może przez te zielsko tyle rowerów widziałaś ? :hmmmm: :evilbat: kurde ...a moze to te rowery mi to zielsko przyslanialy:diabloti: [quote name='paula_z']Witanko nawdychana :multi: Poka foty :razz: Witanko Paulowata:multi:...zastanowie sie czy cos pokaze;)
jonQuilla Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Witam Cię Ranny Ptaszku :) :multi: życzę miłego dnia i koniecznie wymiziaj Dilera :)
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [FONT=Arial];)O mazs święto wina..../czyja wina :hmmmm: moja nie ;) :evil_lol:/ gościówki od rana ;) ale poka się tu potem Nasza TY:loveu::loveu::loveu: [/FONT]
agbar Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='jonQuilla']Witam Cię Ranny Ptaszku :) :multi: życzę miłego dnia i koniecznie wymiziaj Dilera :) witam :multi: Dili mizniety i wyspacerowany..chyba nie bardzo wiedzial co my od niego chcemy:diabloti:no bo jak to tak 0 6 rano na spacer....oburzajace:evil_lol:teraz spi:roll:
jonQuilla Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='dealer']witam :multi: Dili mizniety i wyspacerowany..chyba nie bardzo wiedzial co my od niego chcemy:diabloti:no bo jak to tak 0 6 rano na spacer....oburzajace:evil_lol:teraz spi:roll: :evil_lol::evil_lol: dałbyś się psu wyspać a nie o 6 go budzisz ;) Moja znajoma ma psa, który warczy jak chcą z nim wyjść przed 9 rano :crazyeye:
agbar Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 no dobra...foty z Amsterdamu:roll: rower taxi:cool1: rowery:cool3:
Recommended Posts