Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):to idz bo chcialam fotki wrzucic:diabloti: A gdzie będziesz je wrzucać:hmmmm::hmmmm::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]...a co wy tak wszystkie wychodzicie ......dziela czyms na zewnątrz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Praniem i sprzątaniem:cool1::cool1:;) dealer napisał(a):na zewnatrz jest ...UPAL:multi: A u mnie też, a u mnie też... i co, łyso Ci tera:cool1::cool1:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 dbsst napisał(a):ło fakin szit :sabber: tylko spakuje swoje skrzydełka i lece :multi: oki doki to ja rozwijam moje podreczne lotnisko dla cia:roll: madzia i medor napisał(a):A gdzie będziesz je wrzucać:hmmmm::hmmmm::diabloti: :cool1: na glowe ci je wyciepne chcesz?:diabloti:
dbsst Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):oki doki to ja rozwijam moje podreczne lotnisko dla cia:roll: oby duże to lotnisko bo................ja większa pani :diabloti:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 dbsst napisał(a):oby duże to lotnisko bo................ja większa pani :diabloti: wieksza niz ja:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:czytam i nic nie wiem ......rozwijam swój pas startowy i ku wom leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................[/FONT]
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a): na glowe ci je wyciepne chcesz?:diabloti: Ale będzie fajnie, ale będzie fajnie:errrr::errrr::errrr: Dawaj
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:czytam i nic nie wiem ......rozwijam swój pas startowy i ku wom leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................[/FONT] w sumie to ja tez nie wiem:diabloti:ale leciec mozesz:evil_lol: madzia i medor napisał(a):Ale będzie fajnie, ale będzie fajnie:errrr::errrr::errrr: Dawaj ijoijoijoijoijo:stupid::diabloti: Vectra napisał(a):witaj moje dzieciątko kochane :evilbat: ooooo mamunia sie mnie objawila taka zapracowana moja biedna:loveu::diabloti:
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a): ijoijoijoijoijo:stupid::diabloti: To nie ijoijo, to Cesiu:loveu::loveu::cool1: dealer napisał(a):patrzcie i podziwiajcie:loveu: Patrze i... :diabloti:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):To nie ijoijo, to Cesiu:loveu::loveu::cool1: Patrze i... :diabloti: i patrz dalej....:diabloti:
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..patrzę i podziwiam :loveu::loveu::loveu: http://images13.fotosik.pl/86/051fbef6a22843a7.jpg [/FONT]
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):i patrz dalej....:diabloti: Patrzam i co:niewiem::niewiem::niewiem: :diabloti:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 to macie i podziwiajcie dalej a ja ide tworzyc grzanki....
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):to macie i podziwiajcie dalej a ja ide tworzyc grzanki.... http://images13.fotosik.pl/86/a243df9b2fb73107.jpg [FONT=Arial]to ja podziwiam a ty twórz ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 A ja dalej będę patrzać:roll::roll::roll: :evil_lol:
dbsst Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):wieksza niz ja:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: no a jak i wyskoka bardzo tez jestem nogi mam jak żyrafa :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:czytam i nic nie wiem ......rozwijam swój pas startowy i ku wom leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................[/FONT] o ni ekonurencjia do obiadu ;) http://images13.fotosik.pl/86/051fbef6a22843a7.jpg buuuuhahahaha jaka wstęga na oczy bardzo gustowna Kjakersik ;) nieźle wyglada w zieleni penie dlatego jest w dilerskiej rodzinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]to ja podziwiam a ty twórz ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] tworze..mmmm jak pachnie oliwa i czosnkiem mniam mniam madzia i medor napisał(a):A ja dalej będę patrzać:roll::roll::roll: :evil_lol: tylko niech oko nie wypadnie wiesz to sztuczne.....ups...cos wygadalam?:diabloti: dbsst napisał(a):no a jak i wyskoka bardzo tez jestem nogi mam jak żyrafa :diabloti: o ni ekonurencjia do obiadu ;) http://images13.fotosik.pl/86/051fbef6a22843a7.jpg buuuuhahahaha jaka wstęga na oczy bardzo gustowna Kjakersik ;) nieźle wyglada w zieleni penie dlatego jest w dilerskiej rodzinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oooo ja ciem ale ty masz duuuuuuuga szyje:diabloti:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 ostatnia fota wiecej nie ma dowidzenia dziekujemy do zobaczenia papa ja tu jeszcze wroce:eviltong:
dbsst Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a): oooo ja ciem ale ty masz duuuuuuuga szyje:diabloti: no ba długą smukła i w ciapki :eviltong:
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a): tylko niech oko nie wypadnie wiesz to sztuczne.....ups...cos wygadalam?:diabloti: Ależ skąd:cool1::diabloti::diabloti: Bezz obaw, przykleiłam super glutem:grins: dealer napisał(a): ja tu jeszcze wroce:eviltong: Ja też:multi::multi::multi::diabloti:
clockwork Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):dzioucha jo cie normalnie kochom:loveu: [FONT=Arial]a mnie :diabloti: ni godej żeś polazła kiedy jo przilazłach :placz: [/FONT]
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a mnie :diabloti: ni godej żeś polazła kiedy jo przilazłach :placz: [/FONT][FONT=Arial]mnie się też straciła :shake:[/FONT]
agnes1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]zgaduj kim jestem :diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:B-fly::B-fly::hand::hand::bigcool::bigcool:[/FONT]
Recommended Posts