Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:piękne zachodzące fotasy:loveu::loveu::loveu:

mersi:loveu:

[quote name='Vectra']witaj , powróciwszy do Cię , cieszysz się ? :diabloti:

ciesza sie jak diobli:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:doberek Nasza Dilereczko:loveu:
zakupy zrobione , kawa zaparzona , owocki umyte:p

doberek Nasza Aluniu:loveu: u mnie podobnie i nawet slonko swieci....

[quote name='madzia i medor']:bigcool::bigcool:

Ale masz fajne łowieczki:diabloti: :loveu:
http://images30.fotosik.pl/8/705799b376414cc1.jpg

tiaaa..wypasam sobie:eviltong:

[quote name='evaxon']:loveu: witaj Dilereczko:loveu:

Witaj Evaxoneczko:loveu: :diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
Dzień doberek! Wpadłam na kawkę. A tu jakie piękne zachody....:lol:

dzien doberek:) jak milo ze zajrzalas.....kusza mnie tera wschody ale ....za wczesnie je organizuja:evil_lol:

Posted

czesc

Ze wzgledu na to ze Vectra lazi po blogach i KRZYCZY.bo ten nowy pkt 10 w regulaminie ponioc jest.....to powiem a nie zacytuje bo nie umiem:-( ze podobaja mi sie Twe foty szczegolnie to z bialym pieskiem....pierwsze jak sie wachaja siesznotki i te z niebem tez sa przeliczne....

milego

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc

Ze wzgledu na to ze Vectra lazi po blogach i KRZYCZY.bo ten nowy pkt 10 w regulaminie ponioc jest.....to powiem a nie zacytuje bo nie umiem:-( ze podobaja mi sie Twe foty szczegolnie to z bialym pieskiem....pierwsze jak sie wachaja siesznotki i te z niebem tez sa przeliczne....

milego

noo ale sie musialas nagadac hihi..bardzo ci dziekuje i sie ciesze ze sie podobuja:p

Posted

[quote name='dealer']noo ale sie musialas nagadac hihi..bardzo ci dziekuje i sie ciesze ze sie podobuja:p

bardzo sie podobuja.:loveu: .przeciez nie pierwszy raz Tobie to napisalam:diabloti: ...to co takie zdziwienie ????
no przecia...tak mawiam czasami.....
wietrznie z wawy pozdrawiam.....i chlodnawo tutaj jest....

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']bardzo sie podobuja.:loveu: .przeciez nie pierwszy raz Tobie to napisalam:diabloti: ...to co takie zdziwienie ????
no przecia...tak mawiam czasami.....
wietrznie z wawy pozdrawiam.....i chlodnawo tutaj jest....

u nas slonko ale mimo to zimno....

Posted

[quote name='bonita']U nas też:cool1: już się człowiek odzwyczaił o d takich mrozów:evil_lol:

[quote name='dealer']u mnie tyz...i wieje jak diobli:placz:

ide se czapke uszatke kupic:evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: przywiozłam Wam tę aurę z Englanda... MACIE!!! ja miałam tak 10 dni :angryy: i tak sie cieszyłam z powrotu do ciepłych krajów... a tu doopa... ciąg dalszy deszczu i zimna :placz::placz:

brrrrrrrrrrrrrryyyy Aguś...
co z tą teściową?? była?, bedzie?? bom
sie gdzieś straciłam:oops:

Posted

[quote name='clockwork']
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: przywiozłam Wam tę aurę z Englanda... MACIE!!! ja miałam tak 10 dni :angryy: i tak sie cieszyłam z powrotu do ciepłych krajów... a tu doopa... ciąg dalszy deszczu i zimna :placz::placz:

brrrrrrrrrrrrrryyyy Aguś...
co z tą teściową?? była?, bedzie?? bom sie gdzieś straciłam:oops:

odliczam dni, godziny, minuty......w sobote bladym switem nalot:placz:

bryyyyy moja najmilejsza :loveu:

Posted

[quote name='dealer']odliczam dni, godziny, minuty......w sobote bladym switem nalot:placz:

bryyyyy moja najmilejsza :loveu:

o matko... a nie masz opcji zachorowania np. na oskrzela i posiedzenia w szpitalu??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']o matko... a nie masz opcji zachorowania np. na oskrzela i posiedzenia w szpitalu??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mam opcje zatrucia pokarmowego..wlasnie znalazlam w czelusciach lodowki jogurt.....malymi kroczkami posuwal sie sam do przodu:cool1:

Posted

dealer napisał(a):
odliczam dni, godziny, minuty......w sobote bladym switem nalot:placz:

wymysl może że panuje jakaś u wasz choroba wściekłych ptaków czy też owcza grypa :cool3: :diabloti: polują na staruszki :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
wymysl może że panuje jakaś u wasz choroba wściekłych ptaków czy też owcza grypa :cool3: :diabloti: polują na staruszki :diabloti:

oooo owcza gripa...nawet moge powiedziec ze sama ja do domu przywloklam.....po ratowaniu owiec:diabloti:
witam cie mamciu moja:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...