agbar Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Kici kici:diabloti::diabloti: Gonitwa napisał(a):lola lola... osia osia... dobrze sie czujecie kochanienkie?:cool1:
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 dealer napisał(a):tas tas:diabloti: Goopia moja:loveu::loveu:
agbar Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Goopia moja:loveu::loveu: mooondra moja:loveu: :loveu:
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 dealer napisał(a):mooondra moja:loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='dealer'] ze jak niewyraznie....widzialam sie w lustrze kontury mam ostre:diabloti: :cool1: Bo pewnie nim spojrzałas w lustro to wziełas RUTINOSCORBIN:loveu: :diabloti:
agbar Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='evaxon']witanko:multi: :multi: :multi: witak:evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Bo pewnie nim spojrzałas w lustro to wziełas RUTINOSCORBIN:loveu: :diabloti: ja sie takimi paskudztwami nie truje:p
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='dealer']:razz:ale ciem wezło na kropelki.....
Maga100 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='dealer'] chcesz o tym porozmawiac?:diabloti: nie, bo na pewno się zatnę i jak zwykle nic nie powiem i nie odezwę się :diabloti: ten dla mnie postanowiłaś kupić, jak rozumiem? :cool3:
agbar Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ale ciem wezło na kropelki..... a bo tak sobie blyszczaly do mnie.....:razz: [quote name='Maga100']nie, bo na pewno się zatnę i jak zwykle nic nie powiem i nie odezwę się :diabloti: hmmm...rozmarzylam sie:diabloti: ten dla mnie postanowiłaś kupić, jak rozumiem? :cool3: alez oczywiscie moja droga...nie wiedzialam tylko czy kolorek ci bedzie odpowiadal:diabloti:
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dilerowa:diabloti: fajne te listki kropelkowe:diabloti:
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Klikałam do Cię.......................................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale śmiszne:eviltong:
Paula Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witaj miłościwie nam Dilująca :multi: Cudne kropelki na roślinkach :loveu: I śmieszny żaboskoczek Dili :D
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dilująca, jakie kropelki:razz: Wow, zaczynasz mnie zaskakiwać:diabloti:
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :-(dogobranoc nasza Dilereczko:loveu::loveu::loveu:...klikałam do cia...nieśmialutko...
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 dilerowa ma nas w doopie... a juz tu chcialam kliknac.... no to narta ...
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork']dilerowa ma nas w doopie... a juz tu chcialam kliknac.... no to narta ...:-(klikałam kilka razy ...a tu nicz :razz:
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:-(klikałam kilka razy ...a tu nicz :razz: no widzisz jaka wredna.. juz nas nie kocha... udaje ze jej nie ma :placz::placz::placz::placz:
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork']no widzisz jaka wredna.. juz nas nie kocha... udaje ze jej nie ma :placz::placz::placz::placz:może się opamięta i nas znów pokoffa ...takie biedne sierotki 2/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='evaxon']Dilerowa:diabloti: fajne te listki kropelkowe:diabloti: mersi:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'] Klikałam do Cię.......................................... :evil_lol::evil_lol:ale śmiszne:eviltong: odklikuje;) fajny kangur no nie?:evil_lol: [quote name='paula_z']Witaj miłościwie nam Dilująca :multi: Cudne kropelki na roślinkach :loveu: I śmieszny żaboskoczek Dili :D Witaj Maxiowa:multi: jak milo ze do nas zagladasz podziwiac zabie skoki:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Dilująca, jakie kropelki:razz: Wow, zaczynasz mnie zaskakiwać:diabloti: dopiero teraz:crazyeye: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:-(dogobranoc nasza Dilereczko:loveu::loveu:...klikałam do cia...nieśmialutko... jak dobranoc?? cos ci sie pomerdalo:evil_lol: [quote name='clockwork']dilerowa ma nas w doopie... a juz tu chcialam kliknac.... no to narta ... w doopie nie mam nic....:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:-(klikałam kilka razy ...a tu nicz :razz: kkkurde......dobrze ze nicz...a nie znicz:razz: [quote name='clockwork']no widzisz jaka wredna.. juz nas nie kocha... udaje ze jej nie ma :placz::placz: na filma se patrzalam..maupy:diabloti: KWM:loveu:
agbar Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']może się opamięta i nas znów pokoffa ...takie biedne sierotki 2/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no przeca wyznawam wam milosc na gie....misie ptysie:loveu:
Recommended Posts