agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a Ty jakos tak specjalnie tego psiunia tak ustawiasz??? no to słaba nie jestes.....:diabloti: nie ..on to robi na komende..ja wolam ''Dili postawa'' i tak to wyglada... Vectra napisał(a):u mnie to sznur wytrzymuje tak dwie do trzech sesjo staffikowo - pitbullowych :diabloti: a potem mam milion sznurków ...... nie wiem zaczne wyszywać czy jak tyle nici się marnuje ? :evil_lol: wyszyjesz mi motylka na galotkach?:loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 niki_ill napisał(a):Nie wessalo mnie, ale wrocil moj TZ ( w koncu wiem co to znaczy:multi:) i zawladnal kompem:shake: :angryy: Robi nam stronke internetowa, takze jak wraca to mam out z kompa :) Pozdrowionka dla preguska nadgodziny niech robi a nie mi tu w konwersacji przeszkadza :diabloti: Pozdrowionka dla biednych scisnietych na malym foteliku pieskow:evil_lol:
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):nie ..on to robi na komende..ja wolam ''Dili postawa'' i tak to wyglada... wyszyjesz mi motylka na galotkach?:loveu: :loveu: :loveu: tresowane to Twoje bydle...i to jak!!!!!!!!!!!!:diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):tresowane to Twoje bydle...i to jak!!!!!!!!!!!!:diabloti: wiem...sama go szkolilam, szkole i bede szkolic....:diabloti:
niki_ill Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 nadgodziny niech robi a nie mi tu w konwersacji przeszkadza Tez mu to powiedzialam:evil_lol: ozdrowionka dla biednych scisnietych na malym foteliku pieskow Biedne kundle dziekuja:diabloti:
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):i z ukochanym sznurkiem,ktorego strzepy sa wszedzie.... moja czirlidereczka :loveu: :loveu: pozdro-Klockowa ;)
Medorowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hmmmmm :hmmmm::hmmmm::evil_lol: dealer napisał(a): Dijejowa wróciłam, ale Ty już wiesz:evil_lol: Miałam coś napisać, ale zapomniałam:roll: niki_ill a Twoje ciapki mają galerię:razz: :razz:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):moja czirlidereczka :loveu: :loveu: pozdro-Klockowa ;) moja Klocusiowa:loveu: :loveu: madzia i medor napisał(a):Hmmmmm :hmmmm::hmmmm::evil_lol: Dijejowa wróciłam, ale Ty już wiesz:evil_lol: Miałam coś napisać, ale zapomniałam:roll: niki_ill a Twoje ciapki mają galerię:razz: :razz: maja galerie ciapki....ale ci nie powiem gdzie bo bedziesz tam lazic i gledzic:diabloti:
Medorowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a): maja galerie ciapki....ale ci nie powiem gdzie bo bedziesz tam lazic i gledzic:diabloti: Wiedźma:diabloti: :diabloti: :diabloti: Sama sobie znajdę:cool1:
Medorowa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A to peszek - już znalazłam:cool1: :cool1: :cool1: :diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):nie ma nie ma.... A JEST!!!!! :eviltong: brak neta rzucil ci sie na psyche.....:razz:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 madzia i medor napisał(a):A to peszek - już znalazłam:cool1: :cool1: :cool1: :diabloti: no faktycznie ..kkkurde nieszczescie....:cool3:
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):brak neta rzucil ci sie na psyche.....:razz: attiiitiii... moja psysia jest już na dnie... nic nie zaskodzi, nic nie pomoże. przyszłam sie pożegnć z cząstką MNIE/NAS :-(
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):attiiitiii... moja psysia jest już na dnie... nic nie zaskodzi, nic nie pomoże. przyszłam sie pożegnć z cząstką MNIE/NAS :-( niech ci kkurde naprawia tego kompka jutro...bo poranki jakies smutne bez cia....:loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:didżejko zaklikam do cię po 20 oki:razz: bede czekac..a moze mnie ewentualnie zagadasz?:cool3:
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):niech ci kkurde naprawia tego kompka jutro...bo poranki jakies smutne bez cia....:loveu: bede czekac..a moze mnie ewentualnie zagadasz?:cool3:oki to zagadam;)
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):oki to zagadam;) ino prosze o 20 bo potem pan maz bedzie podsluchiwal....:diabloti:
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):ino prosze o 20 bo potem pan maz bedzie podsluchiwal....:diabloti::cool1:a mój wychodzi dopiero o 21.30:diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:a mój wychodzi dopiero o 21.30:diabloti: sie nie moga zgrac chlopy no...:diabloti:
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):sie nie moga zgrac chlopy no...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyślemy ich razem:eviltong:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyślemy ich razem:eviltong: na psacerek..na pifo..na lody..a niech idom w czorty...:diabloti:
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 a ja mam przeciez foty z popoludniowego spacerku...ale te dwie panie co jedna na niebiesko i jedna na czerwono mnie zagadaly....:diabloti: pies biegnacy...
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 buszujacy w trawie... wypatrujacy... chyba sie zmeczyl...
agbar Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 ide zobaczyc co w trawie piszczy... cos tam jest... czyz nie jestem grozny?
Recommended Posts